Gość Amfora Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Kombinuje, kombinuje i wykombinowałam coś na miarę marzeń i możliwości finansowych... Wybrałam kierunek, po świętach kompletuje dokumenty i pędzę, stad tez rozkład... Jaka będzie moja reakcja na ten kierunek? Jak sie odnajdę na studiach? 5 Mieczy, Kapłanka, 9 Kielichów Na początku niezbyt. Jakbym nie pasowała to tego miejsca, kierunku i ludzi, ktoś będzie lepszy... (9 K) daje mała nadzieje, na to, ze nie rzucę tego w diabły jak poprzednie kierunki./szkoły. Odetnę sie, odseparuje od ludzi i jakos pójdzie,nawet mi sie spodoba, to będzie takie coś mojego Czyżby to był ten kierunek? Z góry dziekuje, za luknięcie ;* Buziole Cytuj
Tika Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Czesc Madiie, tez jestem na poczatku Tarotowej drogi ale chetnie podziele sie moja interpretacja:) Nie lubie za bardzo 5 mieczy.. ale ona wbrew pozorom moze oznaczac po prostu zaczynanie od nowa z juz zdobytym bagazem doswiadczen. Kaplanka moze tu mowic o zdobywaniu wiedzy i moze tez poswieceniu sie jej, natomiast 9 kielichow jak dla mniejest rowniez zwykle dobra przepowiednia. 5 mieczy Kaplanka 9 kielichow= Cesarz -----Rydwan----Swiat-- ---------Kochankowie---- Mysle ze ten kierunek otworzy Cie troche na swiat, poznasz wielu ludzi, bedzie sie wiele dzialo i wydaje mi sie ze zostaniesz na tym kierunku.. Ale tak jak wspominalam jestem raczej poczatkujaca Pozdrawiam Tina Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 nie odnajdziesz się i już to pierwsza karta mówi, że to pomyłka, kapłanka to karta wiedzy... ale nie tej książkowej tylko tej intuicyjnej 9 pucharów ma się nijak do nauki, Ty raczej pójdziesz w tango na tych studiach:P Cytuj
Gość Amfora Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Tika- Każda interpretacja sie liczy Arbogast- o mamo znowu w tango ;p albo sie zaprę wbrew wszystkim i zostanę, o! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Jaka będzie moja reakcja na ten kierunek? Jak sie odnajdę na studiach? 5 Mieczy, Kapłanka, 9 Kielichów nie do końca będziesz zadowolona,zaczniesz nawet zastanawiać się czy powinnas tu zostać,poczujesz niedosyt.. Cytuj
Gość Amfora Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Weryfikuję: Kierunek ostatecznie okazał sie dziwny, szkoła mało ogarnięta przy rekrutacji i uznałam, że nie ma co sie pchać. Dałam sobie spokój Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi