Skocz do zawartości

Nowe Plany-szkoła

Gość Amfora

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amfora
Napisano

Kombinuje, kombinuje i wykombinowałam coś na miarę marzeń i możliwości finansowych... Wybrałam kierunek, po świętach kompletuje dokumenty i pędzę, stad tez rozkład...

Jaka będzie moja reakcja na ten kierunek? Jak sie odnajdę na studiach?

5 Mieczy, Kapłanka, 9 Kielichów

Na początku niezbyt. Jakbym nie pasowała to tego miejsca, kierunku i ludzi, ktoś będzie lepszy... (9 K) daje mała nadzieje, na to, ze nie rzucę tego w diabły jak poprzednie kierunki./szkoły. Odetnę sie, odseparuje od ludzi i jakos pójdzie,nawet mi sie spodoba, to będzie takie coś mojego :) Czyżby to był ten kierunek? ;)

Z góry dziekuje, za luknięcie ;*

Buziole ;)

Napisano

Czesc Madiie,

tez jestem na poczatku Tarotowej drogi ;) ale chetnie podziele sie moja interpretacja:)

Nie lubie za bardzo 5 mieczy.. ale ona wbrew pozorom moze oznaczac po prostu zaczynanie od nowa z juz zdobytym bagazem doswiadczen. Kaplanka moze tu mowic o zdobywaniu wiedzy i moze tez poswieceniu sie jej, natomiast 9 kielichow jak dla mniejest rowniez zwykle dobra przepowiednia.

5 mieczy Kaplanka 9 kielichow= Cesarz

-----Rydwan----Swiat--

---------Kochankowie----

Mysle ze ten kierunek otworzy Cie troche na swiat, poznasz wielu ludzi, bedzie sie wiele dzialo i wydaje mi sie ze zostaniesz na tym kierunku..

Ale tak jak wspominalam jestem raczej poczatkujaca ;)

Pozdrawiam

Tina

• Moderator
Napisano

nie odnajdziesz się i już to pierwsza karta mówi, że to pomyłka, kapłanka to karta wiedzy... ale nie tej książkowej tylko tej intuicyjnej

9 pucharów ma się nijak do nauki, Ty raczej pójdziesz w tango na tych studiach:P

Gość Amfora
Napisano

Tika- Każda interpretacja sie liczy

Arbogast- o mamo znowu w tango ;p albo sie zaprę wbrew wszystkim i zostanę, o!

• Maestro
Napisano

Jaka będzie moja reakcja na ten kierunek? Jak sie odnajdę na studiach?

5 Mieczy, Kapłanka, 9 Kielichów

nie do końca będziesz zadowolona,zaczniesz nawet zastanawiać się czy powinnas tu zostać,poczujesz niedosyt..

• 1 miesiąc temu...
Gość Amfora
Napisano

Weryfikuję: Kierunek ostatecznie okazał sie dziwny, szkoła mało ogarnięta przy rekrutacji i uznałam, że nie ma co sie pchać. Dałam sobie spokój ;)