Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Trochę tak na wyrost zapytałem kart, czy moja życiowa kobieta będzie młodsza: Kapłan - Sprawiedliwość - Sąd w moim wieku: 7 denarów - Królowa denarów - Cesarz starsza: 5 buław - Rydwan - 6 buław na młodszą wyszły karty takie ślubne, rodzinne, małżeńskie znowu na rówieśnicę to wyszła tam jakaś denarowa i cesarz to ja chyba na starszą to takie karty mówiące bardziej o układzie wolnym więc chyba nie jest źle... chociaż tym się pocieszę, bo czeka mnie kiepski rok pod względem uczuciowym Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 młodsza: Kapłan - Sprawiedliwość - Sąd w moim wieku: 7 denarów - Królowa denarów - Cesarz starsza: 5 buław - Rydwan - 6 buław najmocniejsze karty masz na młodszą od siebie, w przypadku starszej to ja jakiś romans widzę, a co do równieśnicy to cieżko będzie,bo masz kartę cierpliwosci.. 1 Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 no mi by najlepiej pasowała taka 5 lat młodsza także dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jak się źle zakocham to będzie na Was :D:D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 no mi by najlepiej pasowała taka 5 lat młodsza także dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jak się źle zakocham to będzie na Was :D:D Tak na dobrą sprawę, to wiesz wiek nie decyduje..Ważne,żeby była dobra i kochająca:)))) Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Trochę tak na wyrost zapytałem kart, czy moja życiowa kobieta będzie młodsza: Kapłan - Sprawiedliwość - Sąd w moim wieku: 7 denarów - Królowa denarów - Cesarz starsza: 5 buław - Rydwan - 6 buław na młodszą wyszły karty takie ślubne, rodzinne, małżeńskie znowu na rówieśnicę to wyszła tam jakaś denarowa i cesarz to ja chyba na starszą to takie karty mówiące bardziej o układzie wolnym moja kolezanka twierdzi, że w przypadku kobiet- młodsze sa lepsze najlepsze karty na mlodsza :):) co nie znaczy że starsze sa złe Cytuj
LasMeninas Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Z młodszą jest możliwość naprwdę solidnej i trwałej relacji Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 najlepsze karty na najmłodszą:-) no ja 7 lat jestem młodsza od swojego męża i jakoś on ze mną wytrzymał jak na razie 11 lat.... więc nie jest źle:-) a wręcz powiedziałabym, że bardzo dobrze!:-D Cytuj
Arshi Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Mlodsza z ktora bedziesz probowal sie ozenic po raz drugi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi