agaMAJ Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Wieża--Król Pucharów--Wisielec hehe no ten pan raczej nie jest zainteresowany to znajomy, mojego znajomego, który widział mnie raz i to przez chwilę ;D ale babska ciekawość Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Czy Ty jestes wyższa od niego? Bo wieża przy takich pytaniach pokazuje kogoś wysokiego, przy kobiecie to mógłbym rzecz ze tak 176cm wzwyż nosisz długie włosy takie za ramiona? on jest zauroczony Twoim wyglądem, bo jesteś delikatna, ale jednocześnie masz takie kobiece proporcje 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Napisano 26 Grudnia 2012 hehe co do centymetra, mam 176 cm i mam długie , ciemne włosy a on jest i niższy i Młodszy Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 a no to dziękuję bardzo za uznanie Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 no chyba wstrzasnelas nim z lekka i raczej wizerunek ktory wczesniej mial przed oczami- jest zupełnie inny od rzeczywistego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Zrobiłas na nim wrazenie i chyba nie bardzo wiedzaił jak ma się przy Tobie zachowac.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi