Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc powinien bardzo się ucieszyć i raczej szybko odpisać Treść pierwszego smsa od niego - jako odp. ma mojego Umiarkowanie As Buław 7 denarów 4 kielichów że nadal u niego bez zmian, musi siedzieć w pracy i nie ma kiedy odpocząć Jak będzie wyglądał ogólnie jutro mój kontakt z nim? 3 buław Moc Rycerz Buław Kochankowie no, na pewno będzie miły i namiętny, choć spotkania raczej nie przewiduję,ale kontakt smsowy Czym mnie może jutro zaskoczyć? 9 denarów Paź Buław 2 mieczy Rycerz Mieczy pierwsza karta mi mówi o zadowoleniu, podejrzewam, że może do mnie zadzwonić nawet.. Cytuj
Caliel Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc No no... raczej tak, napisze szybko i się ucieszy, może będzie jakieś spotkanko, ale do Ciebie może należeć decyzja gdzie;) Treść pierwszego smsa od niego - jako odp. ma mojego Umiarkowanie As Buław 7 denarów 4 kielichów Że ma ochotę, ale musi jeszcze poczekać, tęskni Jak będzie wyglądał ogólnie jutro mój kontakt z nim? 3 buław Moc Rycerz Buław Kochankowie Hmmm nigdy nic nie wiadomo, dla mnie 3 buław to jak najbardziej spotkanie, i to takie z seksem więc uważaj bo możesz mieć dość.... upojne spotkanie Czym mnie może jutro zaskoczyć? 9 denarów Paź Buław 2 mieczy Rycerz Mieczy Hmm tutaj dość negatywnie, bo takie niezdecydowanie, i chcialby, i boi się, jakieś ale... może być dość nerwowo ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc No no... raczej tak, napisze szybko i się ucieszy, może będzie jakieś spotkanko, ale do Ciebie może należeć decyzja gdzie;) Treść pierwszego smsa od niego - jako odp. ma mojego Umiarkowanie As Buław 7 denarów 4 kielichów Że ma ochotę, ale musi jeszcze poczekać, tęskni Jak będzie wyglądał ogólnie jutro mój kontakt z nim? 3 buław Moc Rycerz Buław Kochankowie Hmmm nigdy nic nie wiadomo, dla mnie 3 buław to jak najbardziej spotkanie, i to takie z seksem więc uważaj bo możesz mieć dość.... upojne spotkanie Czym mnie może jutro zaskoczyć? 9 denarów Paź Buław 2 mieczy Rycerz Mieczy Hmm tutaj dość negatywnie, bo takie niezdecydowanie, i chcialby, i boi się, jakieś ale... może być dość nerwowo ;P Kurcze, mi rycek mieczy na niego kilka razy pokazał coś nieplanowanego z jego strony ..Spytałam kart : Jak ja zareaguję na to "zaskoczenie" ? 8 mieczy 6 buław Cesarzowa- niby się wystraszę, ale z drugiej strony powinnam być zadowolona... Ja na spotkanie nie liczę,a ten Rycek Mieczy na niego pokazuje mi jego chaotyczne i nieprzewidziane działania..No mam nadzieję, ze nic głupiego nie zrobi.. Cytuj
Caliel Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Hahahaha... wydaje mi sie ze nie bedziesz miala duzo do gadania bedziesz musiala sie zdac na niego, ale bedziesz zadowolona raczejk Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Hahahaha...wydaje mi sie ze nie bedziesz miala duzo do gadania bedziesz musiala sie zdac na niego, ale bedziesz zadowolona raczejk Nawet mnie nie strasz, ja jutro nie mam ochoty na spotkanie z nikim:) Mam egzaminy w styczniu:lol: Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 zgadzam sie z Calielem po miłle spedzonym czasie wiedza sama wchodzi do głowy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 zgadzam sie z Calielem po miłle spedzonym czasie wiedza sama wchodzi do głowy No, na pewno,wierzę w to..:lol: Dla dobra nauki zgodzę się... Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 No, na pewno,wierzę w to..:lol: Dla dobra nauki zgodzę się... dobre podejsci Inez, nawet bardzo dobre :):jezyk2::jezyk2: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Kurcze, jakby się coś miało faktycznie wydarzyć... http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/64568-moj-temat-dot-pana.html Spojrzycie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 Kurcze, jakby się coś miało faktycznie wydarzyć... http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/64568-moj-temat-dot-pana.html Spojrzycie? Zobaczy ktoś? Jutro wieczorem napiszę co i jak:lol: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc powinien bardzo się ucieszyć i raczej szybko odpisać Treść pierwszego smsa od niego - jako odp. ma mojego Umiarkowanie As Buław 7 denarów 4 kielichów że nadal u niego bez zmian, musi siedzieć w pracy i nie ma kiedy odpocząć Jak będzie wyglądał ogólnie jutro mój kontakt z nim? 3 buław Moc Rycerz Buław Kochankowie no, na pewno będzie miły i namiętny, choć spotkania raczej nie przewiduję,ale kontakt smsowy Czym mnie może jutro zaskoczyć? 9 denarów Paź Buław 2 mieczy Rycerz Mieczy pierwsza karta mi mówi o zadowoleniu, podejrzewam, że może do mnie zadzwonić nawet.. Masz rację iridios, zapomniałam o tym, było dokładnie tak jak ja napisałam, z tym, że zadzwonił do mnie 4 dni później:)) Cytuj
iridos Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 no to nie wiem pytałas o jutro i karty odnosnie konkretnego dnia a dzwonil 4 dni po tym wiec nie bylo tak jak napisałaś Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lutego 2013 no to nie wiem pytałas o jutro i karty odnosnie konkretnego dnia a dzwonil 4 dni po tym wiec nie bylo tak jak napisałaś Sama wiesz,że karty nie zawsze pokazują zdarzeń w czasie, o który pytamy, to się przesuwa, w Tarocie czas określić jest niezmiernie trudno.. Cytuj
KatiJo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc 4 buławy = 4 dni... Hmm... Może tak... Dostał, ucieszył się i popędził swoje sprawy załatwiać A Ty w tej Mocy musiałaś uzbroić się w cierpliwość Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 1 Lutego 2013 Jak zareaguje jutro na mojego smsa? 10 kielichów Rydwan 4 buław Moc 4 buławy = 4 dni... Hmm... Może tak... Dostał, ucieszył się i popędził swoje sprawy załatwiać A Ty w tej Mocy musiałaś uzbroić się w cierpliwość Możliwe:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi