Skocz do zawartości

Celt na sprzedaż - weryfikacja za 3 miesiące

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Witam

zadałam kartom pytanie: jaki będzie rezultat zaprezentowania się na portalu X do 3 miesięcy?

chodzi o sprzedaż...oczywiście...:-)

1/2 - To jest/To się krzyżujeKról mieczy/IX Eremita – chyba odnalazłam w sobie energię męską, zaczynam działać zdecydowanie w kierunku samorealizacji…

3. Zwieńczenie-8 pucharów – dobrane Rycerz mieczy – no moja ukochana karta oczywiście musiała się pokazać, że definitywnie kończę z przeszłością i rzucam się na słońce… oby mnie nie poparzyło…

4. to co leży pod nim-paź denarów – sporo nauki mnie czeka w temacie handlu

5. to co leży nad nim- 7 buław – mam się nie poddawać i nie rezygnować….

6. To nadchodzi (do 1 m-ca) paź kielichów – dobra wiadomość, czyżby?

7. pytającyXIX słońce –jestem pozytywnie nastawiona i wierze, że uda mi się rozkręcić….

8. miejsce działania6 mieczy, dobrane królowa mieczy – no wydaje mi się, że obrałam dobry kierunek działania….

9. Twoje obawy/nadzieje król buław – nie wiem za bardzo jak mam tutaj odczytać tą kartę dworską… może ktoś z Was wie?

10. dalsza przyszłość (3 miesięcy): główna: As mieczy, tło: 2 denary, 9 denarów, 10 buław – powiedziałabym, że potencjał jest, na początku chyba raczej nic nie będzie się dziać ale 9 denarów to zbieranie plonów i 10 buław to dla mnie przynajmniej poradzenie sobie… więc może coś drgnie…

rzuci ktoś okiem?

Gość Iwka78
Napisano

zerknie ktoś? czy wszyscy przejedzenie po świętach i nikt do klawiatury nie sięga:-))))

Napisano

Zerkne dzis choć nie wiem co mi z tego wyjdzie:*

Napisano

jesli chodzi tu o wymierne korzyści materialne to niewielkie i chyba odejdziesz od tego po czasie ewentualnie cos nowego tam wprowadzisz a moze dwa portale? ale generalnie nie widać zeby miał to byc ten złoty strzał w 10

Gość Iwka78
Napisano
jesli chodzi tu o wymierne korzyści materialne to niewielkie i chyba odejdziesz od tego po czasie ewentualnie cos nowego tam wprowadzisz a moze dwa portale? ale generalnie nie widać zeby miał to byc ten złoty strzał w 10

no właśnie to jest drugi.....

no zobaczymy co los przyniesie....

dziękuję, że poświęciłaś swój czas:-)

Gość gość5
Napisano

trzeba dobrze przemyslec miec plan i działac- w razie potrzeby modyfikowac, w zwienczeniu nowa droga, ktora pomimo optymizmu moze byc dosc ciezka na poczatku. Oferte trzeba oczywiscie dobrze zaprezentowac- tak aby była dostepna szerokiemu gronu odbiorców. Masz nadzieje na szybki rozwój, jest duza szansa z pewnoscia, ale rynek nie jest łatwy, a w dalszej przyszłości powiedziałabym, że zyski beda jak na hustawce- raz wieksze raz mniejsze, niby zadowalajace ale bedziesz isc do przodu.

Nie wiem co sprzedajesz i zyczę ci powodzenia- bynajmniej na poczatku zawsze tak jest- raz lepiej raz gorzej- no chyba, że wstrzelisz sie w nisze- wtedy rezultaty moga byc widoczne w dosc szybkim tempie.

Napisano

Coś tam pojawić jeśli się pojawi to nie będzie Cie to satysfakcjonowało a potem kolejna cisza która Cie znuży..

Napisano

1/2 - To jest/To się krzyżuje – Król mieczy/IX Eremita

Chcesz sie koniecznie usamodzielnic zawodowo, samorealizowac, cos osiagnac i przede wszystkim robic to, co lubisz.

Ciekawe te karty, bo Krol Mieczy to tez Eremita. Tyle, ze konkretniej dzialajacy.

3. Zwieńczenie-8 pucharów – dobrane Rycerz mieczy

Nie wiem, dla mnie to takie troche miotanie sie jest tutaj. W tych 8 Mieczach mogloby byc wyruszenie na nieznane, ale Rycerz Mieczy choc pelen pomyslow, czesto miota sie i nic z tego nie ma. Podsum (HB) to Sprawiedliwosc. Zacheta tu, aby na sprawe spojrzec z rozwaga i dystansem i przede wszystkim zdac sobie sprawe z tego, ze nic tu z nieba Ci nie spadnie ani tez latwo nie przyjdzie. Bedzie wynikiem wlozonej w to pracy i zyski beda do niej adekwatne. Nie mniejsze, ale i nie wieksze. Wiec jezeli spoczniesz na laurach, zyski beda odpowiednie do tego.

4. to co leży pod nim-paź denarów

Jeszcze sporo musisz sie nauczyc. Nabyc moze takze doswiadczenia. Przyjdzie z czasem. Jak to sie mowi, praktyka czyni mistrza.

5. to co leży nad nim- 7 buław

Dla mnie to ewidentnie karta konkurencji i osob trzecich. Trzeba bedzie stawic czola wplywom z zewnatrz, ktore nie beda Tobie a Twojemu planowi przychylne. Trzeba bedzie ostro zawalczyc o swoje, nie poddawac sie.

6. To nadchodzi (do 1 m-ca) – paź kielichów

Jakis mily gest z czyjejs strony, mozliwe czyjes wsparcie.

7. pytający – XIX słońce

Ufasz sobie i swoim mozliwosciom. Podchodzisz do tematu z duza doza optymizmu i wiary we wlasne mozliwosci.

8. miejsce działania – 6 mieczy, dobrane królowa mieczy

Miejsce dosc dobrze dobrane. Ludzie o podobnych pasjach, zainteresowaniach. Twoje konkretne dzialania.

9. Twoje obawy/nadzieje – król buław

Masz nadzieje, ze uda Ci sie osiagnac to, co chcesz, usamodzielnic sie calkiem. Krol Bulaw to wlasny szef.

10. dalsza przyszłość (3 miesięcy): główna: As mieczy, tło: 2 denary, 9 denarów, 10 buław ---> suma XX Sad; HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Nie wiem, dla mnie to tak troche, jakbys sie rzucila z kosa na Ksiezyc. Beda momenty, ze stwierdzisz, ze za duzo tego na Ciebie. Beda przed Toba mozliwosci (9 Monet), jakas okazja, zeby zarobic pieniazki. Ten Glupiec i Cesarz mowia o tym, ze momentami bedzie dosc chaotycznie, ale beda mozliwosci, zeby sobie z tym poradzic. Wydaje mi sie, ze otworza sie przed Toba jakies mozliwosci, ale beda one wymagaly z Twojej strony duzego nakladu pracy, wysilku i byc moze tez pokonania jakis wlasnych ograniczen.