Gość Iwka78 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Witam zadałam kartom pytanie: jaki będzie rezultat zaprezentowania się na portalu X do 3 miesięcy? chodzi o sprzedaż...oczywiście...:-) 1/2 - To jest/To się krzyżuje – Król mieczy/IX Eremita – chyba odnalazłam w sobie energię męską, zaczynam działać zdecydowanie w kierunku samorealizacji… 3. Zwieńczenie-8 pucharów – dobrane Rycerz mieczy – no moja ukochana karta oczywiście musiała się pokazać, że definitywnie kończę z przeszłością i rzucam się na słońce… oby mnie nie poparzyło… 4. to co leży pod nim-paź denarów – sporo nauki mnie czeka w temacie handlu 5. to co leży nad nim- 7 buław – mam się nie poddawać i nie rezygnować…. 6. To nadchodzi (do 1 m-ca) – paź kielichów – dobra wiadomość, czyżby? 7. pytający – XIX słońce –jestem pozytywnie nastawiona i wierze, że uda mi się rozkręcić…. 8. miejsce działania – 6 mieczy, dobrane królowa mieczy – no wydaje mi się, że obrałam dobry kierunek działania…. 9. Twoje obawy/nadzieje – król buław – nie wiem za bardzo jak mam tutaj odczytać tą kartę dworską… może ktoś z Was wie? 10. dalsza przyszłość (3 miesięcy): główna: As mieczy, tło: 2 denary, 9 denarów, 10 buław – powiedziałabym, że potencjał jest, na początku chyba raczej nic nie będzie się dziać ale 9 denarów to zbieranie plonów i 10 buław to dla mnie przynajmniej poradzenie sobie… więc może coś drgnie… rzuci ktoś okiem? Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 zerknie ktoś? czy wszyscy przejedzenie po świętach i nikt do klawiatury nie sięga:-)))) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Zerkne dzis choć nie wiem co mi z tego wyjdzie:* Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 no to ja podbijam... bo mi zależy... pliz....:-D Cytuj
iridos Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 jesli chodzi tu o wymierne korzyści materialne to niewielkie i chyba odejdziesz od tego po czasie ewentualnie cos nowego tam wprowadzisz a moze dwa portale? ale generalnie nie widać zeby miał to byc ten złoty strzał w 10 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 jesli chodzi tu o wymierne korzyści materialne to niewielkie i chyba odejdziesz od tego po czasie ewentualnie cos nowego tam wprowadzisz a moze dwa portale? ale generalnie nie widać zeby miał to byc ten złoty strzał w 10 no właśnie to jest drugi..... no zobaczymy co los przyniesie.... dziękuję, że poświęciłaś swój czas:-) Cytuj
Gość gość5 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 trzeba dobrze przemyslec miec plan i działac- w razie potrzeby modyfikowac, w zwienczeniu nowa droga, ktora pomimo optymizmu moze byc dosc ciezka na poczatku. Oferte trzeba oczywiscie dobrze zaprezentowac- tak aby była dostepna szerokiemu gronu odbiorców. Masz nadzieje na szybki rozwój, jest duza szansa z pewnoscia, ale rynek nie jest łatwy, a w dalszej przyszłości powiedziałabym, że zyski beda jak na hustawce- raz wieksze raz mniejsze, niby zadowalajace ale bedziesz isc do przodu. Nie wiem co sprzedajesz i zyczę ci powodzenia- bynajmniej na poczatku zawsze tak jest- raz lepiej raz gorzej- no chyba, że wstrzelisz sie w nisze- wtedy rezultaty moga byc widoczne w dosc szybkim tempie. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Coś tam pojawić jeśli się pojawi to nie będzie Cie to satysfakcjonowało a potem kolejna cisza która Cie znuży.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 1/2 - To jest/To się krzyżuje – Król mieczy/IX Eremita Chcesz sie koniecznie usamodzielnic zawodowo, samorealizowac, cos osiagnac i przede wszystkim robic to, co lubisz. Ciekawe te karty, bo Krol Mieczy to tez Eremita. Tyle, ze konkretniej dzialajacy. 3. Zwieńczenie-8 pucharów – dobrane Rycerz mieczy Nie wiem, dla mnie to takie troche miotanie sie jest tutaj. W tych 8 Mieczach mogloby byc wyruszenie na nieznane, ale Rycerz Mieczy choc pelen pomyslow, czesto miota sie i nic z tego nie ma. Podsum (HB) to Sprawiedliwosc. Zacheta tu, aby na sprawe spojrzec z rozwaga i dystansem i przede wszystkim zdac sobie sprawe z tego, ze nic tu z nieba Ci nie spadnie ani tez latwo nie przyjdzie. Bedzie wynikiem wlozonej w to pracy i zyski beda do niej adekwatne. Nie mniejsze, ale i nie wieksze. Wiec jezeli spoczniesz na laurach, zyski beda odpowiednie do tego. 4. to co leży pod nim-paź denarów Jeszcze sporo musisz sie nauczyc. Nabyc moze takze doswiadczenia. Przyjdzie z czasem. Jak to sie mowi, praktyka czyni mistrza. 5. to co leży nad nim- 7 buław Dla mnie to ewidentnie karta konkurencji i osob trzecich. Trzeba bedzie stawic czola wplywom z zewnatrz, ktore nie beda Tobie a Twojemu planowi przychylne. Trzeba bedzie ostro zawalczyc o swoje, nie poddawac sie. 6. To nadchodzi (do 1 m-ca) – paź kielichów Jakis mily gest z czyjejs strony, mozliwe czyjes wsparcie. 7. pytający – XIX słońce Ufasz sobie i swoim mozliwosciom. Podchodzisz do tematu z duza doza optymizmu i wiary we wlasne mozliwosci. 8. miejsce działania – 6 mieczy, dobrane królowa mieczy Miejsce dosc dobrze dobrane. Ludzie o podobnych pasjach, zainteresowaniach. Twoje konkretne dzialania. 9. Twoje obawy/nadzieje – król buław Masz nadzieje, ze uda Ci sie osiagnac to, co chcesz, usamodzielnic sie calkiem. Krol Bulaw to wlasny szef. 10. dalsza przyszłość (3 miesięcy): główna: As mieczy, tło: 2 denary, 9 denarów, 10 buław ---> suma XX Sad; HB XXII Glupiec i IV Cesarz Nie wiem, dla mnie to tak troche, jakbys sie rzucila z kosa na Ksiezyc. Beda momenty, ze stwierdzisz, ze za duzo tego na Ciebie. Beda przed Toba mozliwosci (9 Monet), jakas okazja, zeby zarobic pieniazki. Ten Glupiec i Cesarz mowia o tym, ze momentami bedzie dosc chaotycznie, ale beda mozliwosci, zeby sobie z tym poradzic. Wydaje mi sie, ze otworza sie przed Toba jakies mozliwosci, ale beda one wymagaly z Twojej strony duzego nakladu pracy, wysilku i byc moze tez pokonania jakis wlasnych ograniczen. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi