Nymphea Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Miałam dwa sny o swoich byłych koleżankach. Kiedyś byłyśmy w dobrych i bliskich relacjach, ale w obu przypadkach dziewczyny zerwały ze mną kontakt po tym jak wyszły za mąż i urodziły dzieci w młodym wieku. Najpierw śniła mi się jedna jako zmarła, cała zimna i niebiesko-zielona, wyciągała do mnie zamarzniętą trupią rękę. Miesiąc później przyśniła mi się druga ubrana w biały habit zakonnicy. Sądzę, że te sny są ze sobą związane i sybolizują, że obie moje koleżanki są już 'stracone dla świata' przez to że zamknęły się w domach z dziećmi i nie utrzymują ze mną kontaktów. Ale może ktoś z was ma inną interpretację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 ja bym się zgodziła z twoją interpretacją, brzmi rozsądnie. Z małym dodatkiem, sny mogły pojawić się pod wpływem jakiejś presji, którą odczuwasz, żeby również w ten sposób zniknąć dla świata. Nie wydarzyło się ostatnio nic, co by ci przypominało takie negatywne aspekty życia rodzinnego jak odcięcie się od świata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts