Veroniczka Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Celt na moje życie uczuciowe w 2013 roku 1. Główny motyw: As Denarów + 10 Pucharów Pragnę pełnego szczęścia, związku który byłby dla mnie wszystkim dosłownie, żebym mogła liczyć na drugą osobę, mieć w niej wsparcie i opokę. Nie chce byle czego, byle kogo - mam tam ustalone jakieś cechy, pragnę czegoś innego niż zazwyczaj pragnęłam - może dojrzałam już odpowiednio.. dlatego się tak zmieniło to. 2. Motyw uzupełniający: Mag Chciałabym podziałać, jakieś plany mam, chciałabym wcielić je w życie.. ubarwić nieco to wszystko, co dla mnie smętne i nudne. 3. Świadomość: Król Denarów Potrzebuję odpowiedzialnego partnera, dojrzałego, który mógłby mi coś zapewnić, przy którym mogłabym się poczuć spełnioną osobą. 4. Podświadomość: 4 Puchary Ale wokół mnie takich brak.. wszyscy są nudni.. marudni.. i nie nastawieni pozytywnie do niczego - przejedli mi się już tacy.. 5. To co było: Gwiazda Marzenia były, ale i ich powolne realizowanie - dużo działo się w mojej głowie.. może za bardzo marzyłam o księciu z bajki i mi się trochę to przejadło.. 6. To co nadchodzi: Rycerz Pucharów Ewidentnie jakieś zaloty od Pucharowego ; )) 7. Moje nastawienie: 8 Pucharów + Wieża Zmieniają mi się poglądy.. emocje itd.. 8. Wpływy otoczenia: 10 Pucharów No niby pozytywnie na mnie wpływają.. 9. Oczekiwania: 8 Buław Że coś się zacznie w końcu dziać!! ;D 10 Wynik: Walet Buław, 3 Denary, Sąd Ostateczny ---> Diabeł Oj chyba będę miała w kim przebierać Tyle tylko że tu nic stałego nie widać.. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 1. Główny motyw: As Denarów + 10 Pucharów - pragniesz uczuć wyższych, rodziny, ciepła wewnętrznego, wymiany między partnerami, równości itd. 2. Motyw uzupełniający: Mag - jesteś osobą, która wykazuje dużo inicjatywy, może czasami zbyt często przejmujesz pałeczkę? może trzeba to zmienić... może trzeba dawać się zdobywać..... być troszeczkę bardziej bierną, pozwolić się wykazywać mężczyznom.... dać im szansę po prostu.... 3. Świadomość: Król Denarów - Potrzebuję odpowiedzialnego partnera, dojrzałego, który mógłby mi coś zapewnić, przy którym mogłabym się poczuć spełnioną osobą. 4. Podświadomość: 4 Puchary - Ale wokół mnie takich brak.. wszyscy są nudni.. marudni.. i nie nastawieni pozytywnie do niczego - przejedli mi się już tacy... - zgadza się, świetnie to ujęłaś i właśnie dlatego nie widzisz tego co jest dookoła Ciebie.... bo wszystkich mierzysz tą samą miarą...i przez to właśnie nie dostrzegasz wartościowych ludzi.... Dla mnie 4 puchary, to karta, która pokazuje, że człowiek jest tak zamknięty w sobie, w swoich emocjach, że nie dostrzega nadarzających się okazji... a Twoja interpretacja tej karty pięknie tą kartę oddaje.... 5. To co było: Gwiazda - żyłaś marzeniami.... a życie to rzeczywistość, owszem są rycerze na białych koniach, ale oni są z krwi i kości, są biali i czarni równocześnie, i te kolory trzeba w innych akceptować... jeżeli tego nie potrafimy zaakceptować, to nigdy nie stworzymy prawdziwego związku, zawsze "ten" związek będzie tylko w fazie naszych marzeń... 6. To co nadchodzi: Rycerz Pucharów - no będzie jakiś facet... pytanie, tylko czy go dostrzeżesz??? 7. Moje nastawienie: 8 Pucharów + Wieża - koniecznie trzeba zmienić swoje nastawienie.... trzeba zostawić za sobą dotychczasowe nastawienie do mężczyzn i związków... 8. Wpływy otoczenia: 10 Pucharów - bliscy mają bardzo dobry wpływ na Ciebie i zawsze możesz na nich liczyć 9. Oczekiwania: 8 Buław - chciałabyś, aby coś się wydarzyło... ale coś co nie jest planowane, tylko spontaniczne... przypadkowe... takie zrządzenie losu... 10 Wynik: Walet Buław, 3 Denary, Sąd Ostateczny ---> Diabeł - myślę, że całkiem fajne karty na związek:-) Cytuj
Aga 22 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1. Główny motyw: As Denarów + 10 Pucharów - interesuje Cię stabilizacja i ktoś taki kto odwzajemni Twoje uczucia 2. Motyw uzupełniający: Mag - myślę że ten ktoś musi jeszcze Ciebie oczarować mieć dar słowa i wiedzy 3. Świadomość: Król Denarów -aby był pracowity twardo stojący na nogach także Tobą zafascynowany zdolny do szaleństwa nie jakieś skąpiradło hah 4. Podświadomość: 4 Puchary -masz dość takich co nie spełniają Twoich oczekiwań i marzysz o czymś nowym 5. To co było: Gwiazda -myślę ze było wielu panów którzy Cię adorowali jednak byłaś dla nich taka trochę niedostępna 6. To co nadchodzi: Rycerz Pucharów - pan wyraźnie Tobą zauroczony 7. Moje nastawienie: 8 Pucharów + Wieża - emocjonalnie tkwisz w przeszłości trudno o kimś zapomnieć ale jesteś zdecydowana na uwolnienie się od tej znajomości 8. Wpływy otoczenia: 10 Pucharów - bardzo Tobie przyjazne 9. Oczekiwania: 8 Buław - chcesz aby obiekt uczuć pojawił się jak najszybciej 10 Wynik: Walet Buław, 3 Denary, Sąd Ostateczny ---> Diabeł - pan młody energiczny będzie się dobijał do Twojego serducha będą spotkania w większym gronie, dasz mu szansę ale na takie poważne uczucie trudno Tobie się zdecydować; wszystkiego dobrego kochana:icon_smile2: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi