Skocz do zawartości

Co nieoczekiwanego

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sappir
Napisano

ale miłego wydarzy się do końca stycznia 2013 roku?

5 Buław, Mag, 4 Buławy suma Koło

Tak jakbym miała po okresie tzw. chaosu osiągnąć względną równowagę a może nawet harmonię:). Ot takie zrządzenie losu:)

• Maestro
Napisano

dla mnie to ktoś zawalczy o Ciebie, może się z tego wykluć jakaś fajna relacja:)

Gość SooYoung
Napisano

Poznasz kogoś -> młody mężczyzna albo typ czarusia. Jeśli idziesz na Sylwestra na jakąś imprezę to dobrze się rozglądaj, bo właśnie tam masz szansę go spotkać.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
ale miłego wydarzy się do końca stycznia 2013 roku?

Tak jakbym miała po okresie tzw. chaosu osiągnąć względną równowagę a może nawet harmonię:). Ot takie zrządzenie losu:)

Spotkanie face to face z czaaarującym Panem (wokól Was będzie więcej osóB)...;) Powinno być ciepluuutko i miluuutko, a Pan ~ to Facet któremu uroku nie brak, ale zrównoważony to i dojrzaly emocjonalnie gość...

Gość Daffne
Napisano

w okolicach połowy stycznia spotkasz czarującego Pana, z którym rozpocznie sie coś ciekawego :okok:

Rozglądaj się dobrze...choć myślę, że Maga ciężko jest nei zauważyć, więc nic tylko życzyć powodzenia :)

Gość sappir
Napisano

Wszystkie oprócz mnie;) twierdzicie, że o jakiegoś Pana chodzi, więc - spytałam kart:

Gdzie go spotkam? (tego Maga z wcześniejszego rozkładu)

10 Monet, As Buław, Król Monet suma Księżyc

Po mojemu to w pracy, ewentualnie na jakiejś imprezie sam Pan gospodarz obrzuci mnie łaskawym spojrzeniem;)

Gość sappir
Napisano
Ktoś z Twoich okolic...kogo już znasz :)

A to ciekawe:), zupełnie nikt nie przychodzi mi na myśl.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Biorąc pod uwagę oba rozkłady (bo już w pierwszym nasunęła mi się taka myśl), uważam że spotkasz tego Pana na imprezie/domówce, no ewentualnie gdzieś w restauracji, ale skłaniam się ku temu pierwszemu...

Gość Daffne
Napisano
A to ciekawe:), zupełnie nikt nie przychodzi mi na myśl.

hm ktoś kto często bywa w Twoich okolicach...i możesz mieć z nim jakieś powiązania pracowe :)

Coś w ten deseń :)

Gość SooYoung
Napisano

Albo w internecie - Księżyc - na jakimś serwisie społecznościowym - 10 den - pokazujące też wspólnotę :)