Gość sappir Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 ale miłego wydarzy się do końca stycznia 2013 roku? 5 Buław, Mag, 4 Buławy suma Koło Tak jakbym miała po okresie tzw. chaosu osiągnąć względną równowagę a może nawet harmonię. Ot takie zrządzenie losu:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Grudnia 2012 Maestro Napisano 26 Grudnia 2012 5 Buław, Mag, 4 Buławy suma Koło dla mnie to ktoś zawalczy o Ciebie, może się z tego wykluć jakaś fajna relacja:) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Poznasz kogoś -> młody mężczyzna albo typ czarusia. Jeśli idziesz na Sylwestra na jakąś imprezę to dobrze się rozglądaj, bo właśnie tam masz szansę go spotkać. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 ale miłego wydarzy się do końca stycznia 2013 roku? 5 Buław, Mag, 4 Buławy suma Koło Tak jakbym miała po okresie tzw. chaosu osiągnąć względną równowagę a może nawet harmonię. Ot takie zrządzenie losu:) Spotkanie face to face z czaaarującym Panem (wokól Was będzie więcej osó... Powinno być ciepluuutko i miluuutko, a Pan ~ to Facet któremu uroku nie brak, ale zrównoważony to i dojrzaly emocjonalnie gość... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 w okolicach połowy stycznia spotkasz czarującego Pana, z którym rozpocznie sie coś ciekawego Rozglądaj się dobrze...choć myślę, że Maga ciężko jest nei zauważyć, więc nic tylko życzyć powodzenia Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Wszystkie oprócz mnie;) twierdzicie, że o jakiegoś Pana chodzi, więc - spytałam kart: Gdzie go spotkam? (tego Maga z wcześniejszego rozkładu) 10 Monet, As Buław, Król Monet suma Księżyc Po mojemu to w pracy, ewentualnie na jakiejś imprezie sam Pan gospodarz obrzuci mnie łaskawym spojrzeniem;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Ktoś z Twoich okolic...kogo już znasz Cytuj
Gość sappir Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Ktoś z Twoich okolic...kogo już znasz A to ciekawe:), zupełnie nikt nie przychodzi mi na myśl. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Biorąc pod uwagę oba rozkłady (bo już w pierwszym nasunęła mi się taka myśl), uważam że spotkasz tego Pana na imprezie/domówce, no ewentualnie gdzieś w restauracji, ale skłaniam się ku temu pierwszemu... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 A to ciekawe:), zupełnie nikt nie przychodzi mi na myśl. hm ktoś kto często bywa w Twoich okolicach...i możesz mieć z nim jakieś powiązania pracowe Coś w ten deseń Cytuj
Gość SooYoung Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Albo w internecie - Księżyc - na jakimś serwisie społecznościowym - 10 den - pokazujące też wspólnotę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi