Skocz do zawartości

Partnerski

Ciastko08 - Klaudia G.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłam chwilkę czasu, więc zrobiłam 'obiecany' partnerski dla naszej kochanej forumowej koleżanki. Ale niestety sama nie dam rady tego złożyć w kupę :D

Informacje jakie posiadłam to : Pan i Pani nie są w związku, kiedyś byli. Mieli w późniejszym czasie kontakt, ale kontakt się urwał. Pani jest w związku z innym Panem.

Ona:

Co myśli - Król monet - myśli, że mimo wszystko mu się nadal podoba, że Pan dalej o niej myśli.

Co czuje - Kapłan - Czuje, że mógłby być dla niej taką tajemnicą, taki skok w bok

Co pokazuje - Kochankowie - I tu mam problem, bo tak jakby Pani pokazywała, że jest otwarta na znajomośc, ale z drugiej strony nie mają kontaktu, wiec tak jakby zakladajac ze ten kontakt by mieli, to ona pokazuje ze bylaby otwarta na tę, tą znajomośc? Ajj sama nie wieem :D

Co wnosi - 8 kieli - No wnosi swoje małżeństwo, swój związek, którego, tak czy siak nie skończy (jakoś tak mi się wydaje po tej 8 kieli)

On :

Co myśli - Rycerz monet - Że Pani to niezła partia, ale on zna lepsze

Co czuje - Rycerz buław - Że fajnie była, ale lepiej zostawić to tak jak jest

Co pokazuje - 3 kieli - Nie mam fioletowego pojęcia

Co wnosi - Królowa buław - Jakąś kobietę?

Wspólna - Kapłanka - Tak jakby jednak jakiś mały romansik miał się pojawić

Przyszłość - 6 monet, 7 buław, Król kieli - Albo zostanie tak jak jest, albo jednak wejdą w jakąś głębszą relację znowu.

Bardzo, ale to bardzo jest mi przykro, że ja to jakoś tak czarno widzę, ale może się mylę, nie czuję się pewnie w interpretacji kart Tarota, dopiero sobie stawiam pierwsze kroki. Aczkolwiek mam nadzieje i trzymam kciuki, żeby wyszło tak jak sama tego chcesz :)

Pozdrawiam :)

• Moderator
Napisano

Ciekawy rozkład... znużony jestem już więc tego dokładnie dzisiaj nie zinterpretuje, ale mi się wydaje, że to takie płakanie nad rozlanym mlekiem i niejako wmawianie sobie, że coś tam łączy, bo ani jedno ani drugie nie kwapi się do niczego i zorientowane na swoje życie. To takie jakby wspomnienie tego co było i chwila refleksji... łabędzie śpiew...

Gość SooYoung
Napisano

Widać że Pani pozostanie z mężem - Król kielichów, a myślenie o byłym Panu to forma oderwania się od rutyny obecnego związku - Kochankowie, i na tym myśleniu się zakończy -> Kapłanka - to Pani jako kobieta posiadająca w sercu tajemnice, czyli eksa i myśląca o nim.

Za to po stronie eksa karty pokazują zainteresowanie inną panią i ruchy w kierunku tamtej osoby, i to że już nie myśli o byłej partnerce - Ryc den. Tak więc jeśli już coś by miało być, to tylko wtedy kiedy Pani sama poszuka kontaktu. U eksa nie ma powrotu do przeszłości, a po strony Pani jest więcej tu oczekiwań niż realnego widzenia sytuacji.

Zresztą kładzenie kart na osoby z którymi nie mamy już kontaktu to jak łapanie wiatru w polu. Karty nie mają się czego "zaczepić" i pokazują tylko uczucia strony aktywnej, czyli osobę pytającą -> w tym przypadku Panią.

Żeby rozkład był wiarygodny w 99% dobrze by było skontaktować się z eksem i wtedy łapiemy kontakt, taką "energetyczną nić", po której kartami możemy podejrzeć co tam się dzieje :)