Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Znalazłam chwilkę czasu, więc zrobiłam 'obiecany' partnerski dla naszej kochanej forumowej koleżanki. Ale niestety sama nie dam rady tego złożyć w kupę Informacje jakie posiadłam to : Pan i Pani nie są w związku, kiedyś byli. Mieli w późniejszym czasie kontakt, ale kontakt się urwał. Pani jest w związku z innym Panem. Ona: Co myśli - Król monet - myśli, że mimo wszystko mu się nadal podoba, że Pan dalej o niej myśli. Co czuje - Kapłan - Czuje, że mógłby być dla niej taką tajemnicą, taki skok w bok Co pokazuje - Kochankowie - I tu mam problem, bo tak jakby Pani pokazywała, że jest otwarta na znajomośc, ale z drugiej strony nie mają kontaktu, wiec tak jakby zakladajac ze ten kontakt by mieli, to ona pokazuje ze bylaby otwarta na tę, tą znajomośc? Ajj sama nie wieem Co wnosi - 8 kieli - No wnosi swoje małżeństwo, swój związek, którego, tak czy siak nie skończy (jakoś tak mi się wydaje po tej 8 kieli) On : Co myśli - Rycerz monet - Że Pani to niezła partia, ale on zna lepsze Co czuje - Rycerz buław - Że fajnie była, ale lepiej zostawić to tak jak jest Co pokazuje - 3 kieli - Nie mam fioletowego pojęcia Co wnosi - Królowa buław - Jakąś kobietę? Wspólna - Kapłanka - Tak jakby jednak jakiś mały romansik miał się pojawić Przyszłość - 6 monet, 7 buław, Król kieli - Albo zostanie tak jak jest, albo jednak wejdą w jakąś głębszą relację znowu. Bardzo, ale to bardzo jest mi przykro, że ja to jakoś tak czarno widzę, ale może się mylę, nie czuję się pewnie w interpretacji kart Tarota, dopiero sobie stawiam pierwsze kroki. Aczkolwiek mam nadzieje i trzymam kciuki, żeby wyszło tak jak sama tego chcesz Pozdrawiam Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 26 Grudnia 2012 Moderator Napisano 26 Grudnia 2012 Ciekawy rozkład... znużony jestem już więc tego dokładnie dzisiaj nie zinterpretuje, ale mi się wydaje, że to takie płakanie nad rozlanym mlekiem i niejako wmawianie sobie, że coś tam łączy, bo ani jedno ani drugie nie kwapi się do niczego i zorientowane na swoje życie. To takie jakby wspomnienie tego co było i chwila refleksji... łabędzie śpiew... Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 26 Grudnia 2012 Autor Napisano 26 Grudnia 2012 Dziękuje za pomoc Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 Widać że Pani pozostanie z mężem - Król kielichów, a myślenie o byłym Panu to forma oderwania się od rutyny obecnego związku - Kochankowie, i na tym myśleniu się zakończy -> Kapłanka - to Pani jako kobieta posiadająca w sercu tajemnice, czyli eksa i myśląca o nim. Za to po stronie eksa karty pokazują zainteresowanie inną panią i ruchy w kierunku tamtej osoby, i to że już nie myśli o byłej partnerce - Ryc den. Tak więc jeśli już coś by miało być, to tylko wtedy kiedy Pani sama poszuka kontaktu. U eksa nie ma powrotu do przeszłości, a po strony Pani jest więcej tu oczekiwań niż realnego widzenia sytuacji. Zresztą kładzenie kart na osoby z którymi nie mamy już kontaktu to jak łapanie wiatru w polu. Karty nie mają się czego "zaczepić" i pokazują tylko uczucia strony aktywnej, czyli osobę pytającą -> w tym przypadku Panią. Żeby rozkład był wiarygodny w 99% dobrze by było skontaktować się z eksem i wtedy łapiemy kontakt, taką "energetyczną nić", po której kartami możemy podejrzeć co tam się dzieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi