Madlen_88 Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) 1) Dlaczego zainteresował się mną? Odp. Papież Tło: 9 kijów+ Rydwan+ As mieczy--> Gwiazda bo ma poczucie, że nade mną dominuje? Czy może podoba mu się to, że musiał wykazać inicjatywę? 2) Jakie są jego intencje? Odp: Sąd Tło: Cesarzowa+ 7 monet+ Rycerz mieczy--> Papież hmm no wydaje mi się, że szuka kobiety z którą mógłby stworzyć coś trwałego, tylko ten rycerz mieczy na końcu mi nie pasuje i zastanawia. 3) Czy się spotkamy? Odp. Królowa mieczy Tło: Królowa monet+ 2 kije+ Głupiec--> Sąd nie wiem jak odczytywać tą królową mieczy. Tło moim zdaniem wskazuje na randkę. 4) Nasza relacja przez najbliższy miesiąc: Odp: Papież Tło: Królowa mieczy+ Królowa monet+ 9 mieczy+ 10 pucharów--> Umiarkowanie hmm chyba jest (albo była przede mną bo niedawno się z kimś rozstał) jakaś królowa mieczy w jego życiu. Ja jestem zodiakalnym bykiem, więc wydaje mi się że pojawiłam się tutaj jako królowa monet. W każdym razie relacja nie rozwinie się. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez Madlen_88 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 26 Grudnia 2012 Napisano 26 Grudnia 2012 1.Szuka sobie kogoś. Jest po jakiś przejściach - 9 buław i teraz chce nawiązać nową znajomość z ładną dziewczyną. Jeśli wysłałaś mu swoje zdjęcie to widać że mu się podobasz - Gwiazda. 2.Hmm.. a na pewno jest sam ? Sąd mówi o odrodzeniu się na nowo też w sferze emocji ale to karta rodziny. Gdyby nie 7 monet powiedziałbym że Cesarzowa to Ty, ale po co miałby przedłużać w czasie relacje z Tobą,jak ktoś szuka partnerki to działa. Dlatego tutaj widzę odejście od jakieś kobiety i szukanie innych wrażeń - Ryc mieczy. Papież wie czego chce i działa na swoich zasadach. Radze uważać na Pana, nie być zbyt ufną w jego słowa i zapewnienia, a starać się doprowadzić do spotkania i zobaczyć go na żywo. Wtedy przekonasz się jaki jest, spojrzysz mu w oczy i zobaczysz jak się zachowuje 3. Spotkacie się kiedy zadziałasz i doprowadzisz do spotkania. 4. On w centrum uwagi, Pisanie, rozmowy, ale nie ma spotkania. Coś ci się nie będzie podobało w jego zachowaniu, będziesz się tym zamartwiać. Cytuj
Madlen_88 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 1. Tak widział moje zdjęcia 2. Pewności nie mam, że jest sam. Mogę wierzyć mu tylko na słowo. Powiedział, że rozstał się z nią miesiąc temu. No i portal społecznościowy to potwierdza. (choć wiadomo, że to też wiarygodne źródło nie jest, poza tym może być jeszcze jakaś inna) 3. On już coś wspominał o spotkaniu, ale tak ogólnie na razie, nie zaproponował go wprost 4. Jest bardzo przystojnym chłopakiem i widzę że lubi być zauważany i w centrum uwagi. (trafne ) Nie jest to natomiast na tyle ważna dla mnie znajomość żebym miała się czymkolwiek zamartwiać Dziękuje za interpretację Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Pierwsze co mi przyszlo na mysl, to ze czuje z Toba niewytlumaczalna dla niego wiez i ta znajomosc wynikla z jego strony, aby sprawdzic "co to takiego do Ciebie go przyciaga?" Co takiego masz w sobie? Chce jasnosci, przede wszystkim dla siebie samego. No wlasnie. Ciagnie go silnie do Ciebie, czuje wiez z Toba. Na razie nie wie, dlaczego, ale poprzez rozmowy, poprzez kontakty, chcialby cierpliwie moc to wybadaci umocnic te relacje. Zaprzyjaznic sie a moze i cos wiecej. Spotkacie sie, gdy Ty bedziesz na to gotowa. Jako Krolowa Mieczy musisz pozamykac otwarte w tej chwili sprawy, aby moc sie otworzyc na nowe znajomosci. A spotkanie jak najbardziej mozliwe. Na razie Wasza znajomosc pozostanie w bezpiecznych ramach, bedziecie sie wzajemnie badac. Rozmowy moze jakies, intelektualne, poznawanie siebie, ale nie wychodzenie poza to, co juz jest. Cytuj
Madlen_88 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 O! no to ta Twoja pierwsza myśl trochę mi wyjaśnia, bo się zastanawiałam, dlaczego wybrał sobie właśnie mnie.. Ja na spotkanie nie jestem gotowa z jednego tylko względu: jego idealność mnie przeraża.. (tak wiem, że to dziwne) Dziękuję za interpretację Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Czasem ideal moze ocierac sie o psychopate, szczegolnie, gdy jest zbyt idealny... Nie dziwie Ci sie. 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Nie spotkaliśmy się, a on się przeprowadził zagranicę. Nie mamy już kontaktu. Chłopak z internetu pozostał chłopakiem z internetu Cytuj
annita Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 1) Dlaczego zainteresował się mną? Odp. Papież Tło: 9 kijów+ Rydwan+ As mieczy--> Gwiazda bo ma poczucie, że nade mną dominuje? Czy może podoba mu się to, że musiał wykazać inicjatywę? Pan chciałby nawiązać kontakt, jednak podchodzi do tego w sposób bardzo zachowawczy (Papież) myśli o poznaniu kogoś atrakcyjnego o dość kobiecych kształtach i wrażliwej duszy (Gwiazda), zanim wyjedzie za granicę (Rydwan), aby odciąć się od czegoś (as mieczy). 2) Jakie są jego intencje? Odp: Sąd Tło: Cesarzowa+ 7 monet+ Rycerz mieczy--> Papież hmm no wydaje mi się, że szuka kobiety z którą mógłby stworzyć coś trwałego, tylko ten rycerz mieczy na końcu mi nie pasuje i zastanawia. Intencje Pana są jak najbardziej pozytywne(Sąd) dążące do w razie potrzeby odnowienia kontaktu, z kobietą, która wyda mu się godna (Cesarzowa) i która w życiu Pana będzie ważna, jako kobieta, wtedy Pan jest w stanie poswięcić jej swoja uwagę i być cierpliwym (7 monet), dążąc mimo wszystko do podtrzymywania kontaktu telefonicznego (rycerz mieczy), ale uwaga!!! na jego zasadach (papież 3) Czy się spotkamy? Odp. Królowa mieczy Tło: Królowa monet+ 2 kije+ Głupiec--> Sąd nie wiem jak odczytywać tą królową mieczy. Tło moim zdaniem wskazuje na randkę. Królowa mieczy to czas nieokreślony jak na karty tego koloru więc jest to możliwe o czym mówi karta Sąd. Ja tu jednak bym widziała zainteresowanie Tobą co pokazuje karta królowa monet z karta 2 kijów i głupcem napewno jest tu widoczne zainteresowanie ale najpierw Pan w tej dwójce buław będzie Cie kontrolował obserwował i ewentualnie po czasie namysłu o czym również może świadczyć królowa mieczy zdecyduje o spotkaniu. 4) Nasza relacja przez najbliższy miesiąc: Odp: Papież Tło: Królowa mieczy+ Królowa monet+ 9 mieczy+ 10 pucharów--> Umiarkowanie hmm chyba jest (albo była przede mną bo niedawno się z kimś rozstał) jakaś królowa mieczy w jego życiu. Ja jestem zodiakalnym bykiem, więc wydaje mi się że pojawiłam się tutaj jako królowa monet. W każdym razie relacja nie rozwinie się. Wersja optymistyczna- Pan po dłuższym namyśle i chłodnej kalkulacji (królowa mieczy), będzie utrzymywał z Pania (królowa monet) kontakt interentowy 9 mieczy) w rzeczywistości może to zaowocować silnymi emocjami wyrażonymi w 10 kielichów, lecz będzie się rozwijało powoli (Umiarkowanie). Wersja pesymistyczna- Pan może mieć dylemat dotyczący wyboru, pomiędzy dwiema Paniami (królowa mieczy) i (Królowa monet), w każdym razie jedna napewno skradnie jego serce (10 kielichów) wobec drugiej zachowa dystans i będzie obojętny (Umiarkowanie). Osobiście radzę uważać na Panów z netu, mogą czasem kochać nawet kilka kobiet naraz. Proszę dokładniej przyjrzeć się sytuacji i dać znać jak sytuacja się rozwiązała. Pozdrawiam:)) Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 ooo jak ta znajomość się potoczyła lub toczy? (jeśli pamiętasz jeszcze ) Cytuj
Madlen_88 Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Napisano 10 Czerwca 2013 hehe Pamiętam ale faktycznie nie było to nic ważnego w moim życiu, nigdy się z nim nie spotkałam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi