GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Zatem parę dni temu poznałam pewnego Pana w "internecie" a wczoraj na spontanie wyszlismy do kina na :hobbita: Czas spędzony wspólnie według mnie sympatycznie i przyjażnie:) Pan młodszy ode mnie. Wiem,że był z jakąś Panią 3 lata,rozstali się ,ale również nadal spotykają..w sensie przyjazni(bynajmniej tak powiedział,ale nie wydaje mi sie:D:) Zatem licze na waszą pomoc:P:P no ale nie za ciekawie karty wyszły wiec nici chyba beda:D 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO Nie ma konkretnych określonych intencji 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD coś tam może sobie mysleć,że fajna zywa relacja moze być? 3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN Jako osobę zraniona i skupioną na swoim domu i dzialaniu w obraną stronę.... 4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- myślę,że prócz jakiś marzeń czy wybujałych moim bzdurek za wiele nie ponieważ je bede tutaj chyba swoje działania kierowane w stronę jakiś myśli,rzeczy których nie mam..a moze zbyt wiele bym wymagała jak na ta osobe? 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- Ogólne nastawienie to chyba pozytywne jest jak na pierwsze spotkanie.. 6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buławmoze ukrywa dziecko,albo uczucie do jakiejś kobiety któe wzbudza w nim pełno sprzeczności.. 7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów wspólnie spędzonego czasu,przyjaśni? 8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy niezbyt wiele..noszę w sobie porażkę która rozpamiętuje.. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-takie sobie od tam mysli,zwykłe spotkanie.. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-Moze jakies projekcje w głowie u niego się pojawią,ale jeszcze szybciej umra(smierc) i następuje poddanie..wiec .. 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów Myślę,że zwykła znajomość na zasadzie-co słychac?czy wszystko w porządku..Takie ni mniej ni wiecej..rozmijanie się.. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO - chyba jeszcze za wcześnie, żeby te intencje określić... to niewiadoma... 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD liczy na coś więcej... 3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN -tak, widzi Cię jako osobę zranioną, zamkniętą w swoim domu, ale za to bardzo rodzinną, ciepłą i pełną energii, zaradną, szybko działającą:-) 4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- wydaje mi się, że tu jest raczej jakieś rozczarowanie.... bo on chyba jeszcze skupiony na innej jest.... 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- jesteś atrakcyjna 6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buław - a dla mnie ukrywa swój dziecięcy charakter.... 7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów - chciałabyś wymiany... wspólnych wyjść, zabawy, mile spędzonego czasu, może jakiegoś romansu... 8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy niezbyt wiele..noszę w sobie porażkę która rozpamiętuje.. nom.... 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-raczej jesteście skupieni na pracy.... 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-na pewno się zbliżycie do siebie... no nie wiem, czy tutaj ktoś nie będzie chciał dominować... 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów - wydaje mi się, że tutaj jako takiego związku chyba nie ma... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Iwka no na dzień dzisiejszy wygląda to tak,ze Pan jak najbardziej wykazuje inicjatywę i zainteresowanie moją osobą,ale tez nie wydaje mi się..ze w kierunku do czego relacja zmierze nie widać związku..raczej bardziej zwykłą znajomośc.. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 wiesz dla mnie te karty nie są takie jednoznaczne... może ktoś z większym doświadczeniem się wypowie to podejrzę:-) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 ale postrzega nie ładnie:P:P sam mi zreszta wiekszość rzeczy powiedział przed chwila:D Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 ale postrzega nie ładnie:P:P sam mi zreszta wiekszość rzeczy powiedział przed chwila:D tak:-) jeszcze tylko mnie zastanawia, czy w jakimś stopniu nie przypominasz mu jego matki... ale w sensie pozytywnym:-) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 O maj gad:D:D nie wiem,ale nie mówił o swojej mamie..za to ja w kinie z nim a moja dzwoni na tel:D Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 O maj gad:D:D nie wiem,ale nie mówił o swojej mamie..za to ja w kinie z nim a moja dzwoni na tel:D no taka jakaś myśl mi przeszła przez łeb:-D no sorki:-D Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO Na razie obserwuje. Nie ma na razie zadnych specjalnych intencji, ale patrzy, co tam z tego wyniknie i jezeli bedzie cos na rzeczy to i mysli zadzialac. 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD Ze wyjdziesz mu na przeciw przyjaznie. Pozwolisz sie dziac, temu, co tam sie pojawi na horyzoncie. Ze ogolnie tak otwarcie na niego wyjdziesz, radosnie. 3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN Jako osobe, ktora duzo przeszla i czesciowo zamknela sie we wlasnym swiecie, ale probuje sie z niego wyrwac. 4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów Przede wszystkim oderwanie od dnia codziennego i tych Twoich 4 scian. Poszliscie do kina, wiec tego rodzaju fajne przezycia. Poza tym mozesz przy nim poczuc sie jak kobieta i dac upust tym swoim uczuciom, ktore teraz trzymasz jak cerberki na lancuchach. 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA No w calosci widzi, zes kobieta i to taka podobajaca mu sie kobieta. 6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buław Ze czuje sie samotny a Ty wzbudzasz w nim silne uczucia i pobudzasz do marzen, co by bylo, gdyby. Z drugiej strony nie ma odwagi, zeby z tym wyjsc do Ciebie. Na razie... 7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów Ze cos z tego wiecej bedzie. Pan chyba Ci sie podoba i masz ochote na cos wiecej. 8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy Na razie to swoje leki i schizy. W sumie duzo przed Toba pracy nad samo soba. Ale zauwaz, ze 5 Mieczy ma w sobie potencjal V Papieza. Wyjsc poza te gorsety myslowe i dac sobie odetchnac. Znaczy nieco swobodniej do tego podejsc... i nie zakladac, ze i na tym sie wylozysz jak na lodzie w zimowy wieczor. 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów Takie sobie? Kazde z Was ma juz we lbie gotowy obraz tej relacji i bedzie darzylo do tego, aby to osiagnac. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław Ze chcenia i takiego hop siup przejdzie do dzialania, ale tu juz bardziej na wyczucie, intuicyjnego. W podsumie tez Mag. Dzialania... Bedzie staral sie konkretyzowac te 8 Monet... W glowie cos tam kielkuje, teraz puscic to w ruch. 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów Z podsumu tu masz XV Diabla i VI Kochakow a wg HB VI Kochankow. Konkretne dzialania pana i uwodzenie Ciebie, ale rowniez wzajemne wspieranie sie. W Kochankach w podsumie widac, ze istnieje szansa, zeby bylo z tego cos wiecej, wejscie na droge serca, ale Diabel mowi takze o problemach, ze sie pojawia, cos bedzie stawac Wam na przeszkodzie, trzeba bedzie stawic temu czola. Cytuj
Gość gość5 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Zatem parę dni temu poznałam pewnego Pana w "internecie" a wczoraj na spontanie wyszlismy do kina na :hobbita: Czas spędzony wspólnie według mnie sympatycznie i przyjażnie:) Pan młodszy ode mnie. Wiem,że był z jakąś Panią 3 lata,rozstali się ,ale również nadal spotykają..w sensie przyjazni(bynajmniej tak powiedział,ale nie wydaje mi sie:D:) Zatem licze na waszą pomoc:P:P no ale nie za ciekawie karty wyszły wiec nici chyba beda:D 1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO Pan zdał sie na los- co ma byc to będzie 2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD bardzo fajna i stabilna relacja 3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN Jwidzi, ze jesteś po przejsciach, łapiesz drugi oddech i rwie cie w strone ludzi 4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- ja mysle, ze w pewnym sensie spelnienie marzen o osobie dla ktorej bedziesz wazna, piekna i wspaniala- az do znudzenia 5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- myslę, że bardzo mu sie podobasz 6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buławmoze ukrywa dziecko,albo uczucie do jakiejś kobiety któe wzbudza w nim pełno sprzeczności..- może tak byc- 7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów na razie chyba chcesz sie dobrze bawić, byc szczeliwa 8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczychwilowo nic szczególnego - za duzo złych przezyc za tobą 9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-praca nad ta relacją, pewnie bedzie chęc kontynuacji 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-moze zdarzyc sie cos co przerwie sielankę 11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów może byc ztego fajkna relacja ale duzo pracy trzeba w nia włożyc - bo pani po przejsciach a mezczyzna z przeszłościa..... kazdy ma cos ......... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Na razie dostałam zaproszenie na niedzielny obiad:D wiec zobaczymy jak to bedzie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi