Skocz do zawartości

RTG na nową relacje :):)

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zatem parę dni temu poznałam pewnego Pana w "internecie" a wczoraj na spontanie wyszlismy do kina na :hobbita: :)

Czas spędzony wspólnie według mnie sympatycznie i przyjażnie:) Pan młodszy ode mnie. Wiem,że był z jakąś Panią 3 lata,rozstali się ,ale również nadal spotykają..w sensie przyjazni(bynajmniej tak powiedział,ale nie wydaje mi sie:D:)

Zatem licze na waszą pomoc:P:P no ale nie za ciekawie karty wyszły wiec nici chyba beda:D

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO Nie ma konkretnych określonych intencji

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD coś tam może sobie mysleć,że fajna zywa relacja moze być?

3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN Jako osobę zraniona i skupioną na swoim domu i dzialaniu w obraną stronę....

4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- myślę,że prócz jakiś marzeń czy wybujałych moim bzdurek za wiele nie ponieważ je bede tutaj chyba swoje działania kierowane w stronę jakiś myśli,rzeczy których nie mam..a moze zbyt wiele bym wymagała jak na ta osobe?

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- Ogólne nastawienie to chyba pozytywne jest jak na pierwsze spotkanie..

6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buławmoze ukrywa dziecko,albo uczucie do jakiejś kobiety któe wzbudza w nim pełno sprzeczności..

7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów wspólnie spędzonego czasu,przyjaśni?

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy niezbyt wiele..noszę w sobie porażkę która rozpamiętuje..

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-takie sobie od tam mysli,zwykłe spotkanie..

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-Moze jakies projekcje w głowie u niego się pojawią,ale jeszcze szybciej umra(smierc) i następuje poddanie..wiec ..

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów Myślę,że zwykła znajomość na zasadzie-co słychac?czy wszystko w porządku..Takie ni mniej ni wiecej..rozmijanie się..:)

Gość Iwka78
Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO - chyba jeszcze za wcześnie, żeby te intencje określić... to niewiadoma...

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD liczy na coś więcej...

3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN -tak, widzi Cię jako osobę zranioną, zamkniętą w swoim domu, ale za to bardzo rodzinną, ciepłą i pełną energii, zaradną, szybko działającą:-)

4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- wydaje mi się, że tu jest raczej jakieś rozczarowanie.... bo on chyba jeszcze skupiony na innej jest....

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- jesteś atrakcyjna

6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buław - a dla mnie ukrywa swój dziecięcy charakter....

7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów - chciałabyś wymiany... wspólnych wyjść, zabawy, mile spędzonego czasu, może jakiegoś romansu...

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy niezbyt wiele..noszę w sobie porażkę która rozpamiętuje.. nom....

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-raczej jesteście skupieni na pracy....

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-na pewno się zbliżycie do siebie... no nie wiem, czy tutaj ktoś nie będzie chciał dominować...

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów - wydaje mi się, że tutaj jako takiego związku chyba nie ma...

Napisano

Iwka no na dzień dzisiejszy wygląda to tak,ze Pan jak najbardziej wykazuje inicjatywę i zainteresowanie moją osobą,ale tez nie wydaje mi się..ze w kierunku do czego relacja zmierze nie widać związku..raczej bardziej zwykłą znajomośc..

Gość Iwka78
Napisano

wiesz dla mnie te karty nie są takie jednoznaczne...

może ktoś z większym doświadczeniem się wypowie to podejrzę:-)

Napisano

ale postrzega nie ładnie:P:P sam mi zreszta wiekszość rzeczy powiedział przed chwila:D

Gość Iwka78
Napisano
ale postrzega nie ładnie:P:P sam mi zreszta wiekszość rzeczy powiedział przed chwila:D

tak:-)

jeszcze tylko mnie zastanawia, czy w jakimś stopniu nie przypominasz mu jego matki... ale w sensie pozytywnym:-)

Napisano

O maj gad:D:D nie wiem,ale nie mówił o swojej mamie..za to ja w kinie z nim a moja dzwoni na tel:D

Gość Iwka78
Napisano
O maj gad:D:D nie wiem,ale nie mówił o swojej mamie..za to ja w kinie z nim a moja dzwoni na tel:D

no taka jakaś myśl mi przeszła przez łeb:-D

no sorki:-D

Napisano

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO

Na razie obserwuje. Nie ma na razie zadnych specjalnych intencji, ale patrzy, co tam z tego wyniknie i jezeli bedzie cos na rzeczy to i mysli zadzialac.

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD

Ze wyjdziesz mu na przeciw przyjaznie. Pozwolisz sie dziac, temu, co tam sie pojawi na horyzoncie. Ze ogolnie tak otwarcie na niego wyjdziesz, radosnie.

3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN

Jako osobe, ktora duzo przeszla i czesciowo zamknela sie we wlasnym swiecie, ale probuje sie z niego wyrwac.

4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów

Przede wszystkim oderwanie od dnia codziennego i tych Twoich 4 scian. Poszliscie do kina, wiec tego rodzaju fajne przezycia. Poza tym mozesz przy nim poczuc sie jak kobieta i dac upust tym swoim uczuciom, ktore teraz trzymasz jak cerberki na lancuchach.

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA

No w calosci widzi, zes kobieta i to taka podobajaca mu sie kobieta.

6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buław

Ze czuje sie samotny a Ty wzbudzasz w nim silne uczucia i pobudzasz do marzen, co by bylo, gdyby. Z drugiej strony nie ma odwagi, zeby z tym wyjsc do Ciebie. Na razie...

7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów

Ze cos z tego wiecej bedzie. Pan chyba Ci sie podoba i masz ochote na cos wiecej.

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczy

Na razie to swoje leki i schizy. W sumie duzo przed Toba pracy nad samo soba. Ale zauwaz, ze 5 Mieczy ma w sobie potencjal V Papieza. Wyjsc poza te gorsety myslowe i dac sobie odetchnac. Znaczy nieco swobodniej do tego podejsc... i nie zakladac, ze i na tym sie wylozysz jak na lodzie w zimowy wieczor.

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów

Takie sobie?

Kazde z Was ma juz we lbie gotowy obraz tej relacji i bedzie darzylo do tego, aby to osiagnac.

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław

Ze chcenia i takiego hop siup przejdzie do dzialania, ale tu juz bardziej na wyczucie, intuicyjnego. W podsumie tez Mag. Dzialania... Bedzie staral sie konkretyzowac te 8 Monet... ;) W glowie cos tam kielkuje, teraz puscic to w ruch.

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów

Z podsumu tu masz XV Diabla i VI Kochakow a wg HB VI Kochankow.

Konkretne dzialania pana i uwodzenie Ciebie, ale rowniez wzajemne wspieranie sie. W Kochankach w podsumie widac, ze istnieje szansa, zeby bylo z tego cos wiecej, wejscie na droge serca, ale Diabel mowi takze o problemach, ze sie pojawia, cos bedzie stawac Wam na przeszkodzie, trzeba bedzie stawic temu czola.

Gość gość5
Napisano

Zatem parę dni temu poznałam pewnego Pana w "internecie" a wczoraj na spontanie wyszlismy do kina na :hobbita: :)

Czas spędzony wspólnie według mnie sympatycznie i przyjażnie:) Pan młodszy ode mnie. Wiem,że był z jakąś Panią 3 lata,rozstali się ,ale również nadal spotykają..w sensie przyjazni(bynajmniej tak powiedział,ale nie wydaje mi sie:D:)

Zatem licze na waszą pomoc:P:P no ale nie za ciekawie karty wyszły wiec nici chyba beda:D

1 Jego intencje wobec Ciebie x1-KOLO Pan zdał sie na los- co ma byc to będzie

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie x1-SAD bardzo fajna i stabilna relacja

3 Jak Cię postrzega x1- 3 mieczy, 4 denarów,10 kielichów, RYDWAN Jwidzi, ze jesteś po przejsciach, łapiesz drugi oddech i rwie cie w strone ludzi

4 Co Tobie może dać x1-- 7 kielichów,Królowa Buław, 4 kielichów- ja mysle, ze w pewnym sensie spelnienie marzen o osobie dla ktorej bedziesz wazna, piekna i wspaniala- az do znudzenia

5 Ogólne jego nastawienie do Ciebie x1-CESARZOWA- myslę, że bardzo mu sie podobasz

6 Co ukrywa x3-Paż Kielichów,5 buławmoze ukrywa dziecko,albo uczucie do jakiejś kobiety któe wzbudza w nim pełno sprzeczności..- może tak byc-

7 Czego Ty oczekujesz x1-3 kielichów na razie chyba chcesz sie dobrze bawić, byc szczeliwa

8 Co możesz dać z siebie x1- 5 mieczychwilowo nic szczególnego - za duzo złych przezyc za tobą

9 Obraz relacji w chwili obecnej x1- 8 denarów-praca nad ta relacją, pewnie bedzie chęc kontynuacji

10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego mies x3-MAG,ŚMIERC,9 buław-moze zdarzyc sie cos co przerwie sielankę

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? x3 -Król Mieczy,Królowa Kielichów, 6 denarów może byc ztego fajkna relacja ale duzo pracy trzeba w nia włożyc - bo pani po przejsciach a mezczyzna z przeszłościa..... kazdy ma cos .........

Napisano

Na razie dostałam zaproszenie na niedzielny obiad:D wiec zobaczymy jak to bedzie:)