GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Opcja jest możliwości wybrania się z bratową do pubu i jej znajomymi,ale czy to wypali..Jedna wielka niewiadoma..Zerknie ktos? 1. Główny motyw: Rycerz Kielichów- tak..był mój rycerz.. były plany.. 2. Motyw uzupełniający: 5 Mieczy- ale nastąpiła totalna porażka i przegrana..zniweczenie.. 3. Świadomość: Król Bulaw- ze decyzji trzeba się trzymać podjętej..i ze to drań.. 4. Podświadomość: Rycerz Mieczy--podświadomie wiem,że znowu zaczal mnie atakować .. 5. To co było: 3 buław- była rodzina..były perspektywy i nadzieje.. 6. To co nadchodzi: SŁONCE, 7 denarów- moje wyczekiwania tego,że się w końcu coś zmieni u mnie,moze polepszy..Widać,że to bedzie długo trwało i nie wiadomo czy nadejdzie.. 7. Moje nastawienie: 4 buław-nastawienie jak najbardziej pozytywne..myslę,że nagle się coś okaże i bede sie swietnie bawić.. 8. Wpływy otoczenia: Król denarów, 4 denarów wpływy to ten egoista który wydzwania i swoje decyzje zgania na mnie i obarcza,ze to moja wina.. 9. Oczekiwania: GŁUPIEC- ze pojawi sie opcja,ze wyjde,dziecinne nadzieje:D 10 Wynik: CESARZOWA,9 denarów, Król Mieczy- no konkretnie w 9 to jest brak działań..wiec nie wiem czy pójdę..POMOCY W TYM CELCIE:/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi