Skocz do zawartości

klimat dnia -werf. wieczorem

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

As Pucharów---10 Mieczy--Cesarzowa --> Umiarkowanie- Papież

Jakaś szansa przejdzie mi koło nosa, bo zostanę pokonana przez Kobietę. Podsum chyba każe mi się nad tym głębiej zastanowić. Potraktować to jako nauczkę na przyszłość?

Napisano

nie, moja mama nie żyje, z żoną ojca nie rozmawiam od 5 lat, więc tu również kłótnia jest wykluczona, pewnie jakieś zlecenie mi szlak trafi albo coś w tym stylu

Gość Iwka78
Napisano
nie, moja mama nie żyje, z żoną ojca nie rozmawiam od 5 lat, więc tu również kłótnia jest wykluczona, pewnie jakieś zlecenie mi szlak trafi albo coś w tym stylu

o masz!....

przepraszam...

Napisano

Ja mysle, ze pojawi sie szansa, aby cos podsumowac. Albo wyjasnic. 10 Mieczy to przeciez karta roznych podsumowan, zebrania czegos i podsumowania wlasnie. W Cesarzowej moglas wyjsc Ty, ktora o czyms tu stanowi. Moze postanowisz dzis wlasnie z czyms sie rozliczyc albo cos konkretnie zakonczyc albo no wlasnie jw. podsumowac. To moga byc jakies dokumenty, jakas wiedza takze. Roznie.

Umiarkowanie mowi o gotowosci do kompromisow a takze unikaniu zbyt radykalnych posuniec. Papiez to tak, spojrzenie glebiej na cos, ale takze wyzwolenie sie najpierw z jakis swoich wlasnych sztywnych ram. To jezeli np. rzeczywiscie mialoby tu chodzic o kontakty miedzyludzkie to te karty powyzej moglyby wskazywac na hustawke radykalnych posuniec. Od przyjazni po wrogosci i to w kilka sekund. Zachowac dzis przede wszystkim rownowage i starac sie patrzec poza wlasny nos, wtedy bedziesz mogla zobaczyc sedno sprawy.

Napisano

to już chyba wiem, co za emoccje będą dziś mną targały... To ja się lepiej na pracy skupie, mniej narozrabiam ;)

Napisano

No bywaja takie dni, ze czlowieka powinni zamknac do jakiej pustelni i klucz wyrzucic hen daleko, zeby nie narozrabial, sobie i innym krzywdy nie zrobil... :hahahaha:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Myślę że dzisiejszy klimat dnia po prostu nie będzie dla Ciebie zbyt radosny ~ będziesz odczuwała brak - brak "uczuciowy", może być tak że coś co gdzieś tam miało się dziś "zadziać" to się po prostu nie zadzieje (np. spotkanie czy kontakt ze strony faceta etc.), w związku z tym możesz poczuć się zraniona (10 Mieczy & Cesarzowa), ale nadzieii Ci nie zabraknie i dzięki temu nie będzie zbyt smutno...

Napisano

no to mam już weryfikacje, odezwała się do mnie osoba, która nie powinna się do mnie odzywać. Wiadomość od tej osoby świadczy, że inna osoba zachowała się wobec mnie jak skończona świnia. Nie to, żebym miała coś do świń...

pracuję nad tym, żeby nie wybuchnąć...