Skocz do zawartości

Sen - interpretacja

Gość Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwka78
Napisano

Hm... dziś miałam sen... bardzo krótki... śniło mi się, że miałam niby jakiś wyjazd służbowy do Niemiec... tam się okazało, że miałam spotkanie w szkole, w której były moje koleżanki z tych lat... trochę siedziałam na wykładzie... a później miałam spotkanie biznesowe w sali konferencyjnej, a w niej mój włoski kontrahent, z którym teraz pracuję + ja oczywiście + jeszcze jakaś osoba, która była moim partnerem, ale nie wiem, czy był to mężczyzna, czy kobieta... spt było bardzo miłe i przyjemne... a po tym spotkaniu chodziłam gdzieś właśnie chyba z tym facetem i wydaje mi się, że to był ten mój partner biznesowy....

rozłożyłam karty

S - Sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jego przekaz4 denary – zamknęłam się w swoich czterech ścianach…

1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości XX sąd – no obstawiam, że tak… jakimiś zmianami…

2. czy ten sen odnosi się do tego, co się ma wydarzyć? 2 buławy – wydaje mi się, że też… że mówi o jakichś nowych kontaktach zagranicznych….

3. jak należy rozumieć symbolikę snu? XIX słońce – mam uwierzyć w siebie albo uważać, bo się sparzę….

4. jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 9 pucharów – mam być zadowolona z siebie i pewna siebie…. Cieszyć się tym, co teraz jest….

5. co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 pucharów – że przeszłość odeszła…..

6. co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Rycerz mieczy – mam zawalczyć….

7. przed czym ostrzega sen? paź kielichów – nowymi znajomościami

8. Do czego zachęca sen? 3 buławy – do wyjścia na zewnątrz… mam się prezentować ze swoimi pracami za granicą….

zerknie ktoś?

Napisano

Witam serdecznie

Sen krótki ale bardzo wymowny - droga we śnie to nasze życie, jego kolejne etapy, u Ciebie ścieżka życia bardzo się poszerza, docierasz aż poza granice kraju. Tutaj nasuwa mi się skojarzenie z kartą AW Świat- doskonała komunikacja, wymiana międzynarodowa itd. Chcąc, aby zaistnieć i nie ponieść strat musisz wykazać się doświadczeniem, mądrością życiową, niewykluczone że kogoś poprosisz o radę. Sen informuje, że tego doświadczenia i wiedzy tak potrzebnej w życiu Ci nie brakuje - jesteś przecież na wykładach, czyli na ostatnim szczeblu edukacji, który wiąże się ze szkolnictwem wyższym. Tutaj właściwą kartą byłaby V Papież - pobieramy nauki i uczymy się wzajemnie. Twoja osoba skojarzyła mi się z kartą Cesarzowej (suma karty Świat daje 3), a Twój partner w interesach (w przyszłości może i nie tylko) to Cesarz, w sumie niezły duet.

Reasumując sen daje Ci cenne wskazówki - chcąc dobrze prosperować trzeba być komunikatywnym, otwartym, ale ostrożnym, kierować się rozwagą, doświadczeniem, wiedzą, trzeba być też niezależną Cesarzową, która nie tylko zabiega, ale i czerpie korzyści z tego co posiała. W biznesie, podobnie jak w innych dziedzinach też wskazana jest równowaga na zasadzie Cesarz=Cesarzowa. Pozdrawiam

Napisano

S - Sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jego przekaz – 4 denary

Tu jest ladnie pokazany wyjazd, wiec wyjscie poza te swoje bezpieczne 4 sciany. Moze to sugerowac potrzebe dzialan, ktorych albo sie obawiasz, albo do tej pory nie bralas pod uwage.

1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości – XX sąd

Tak. Sad to takze zrozumienie pewnych zaleznosci w zyciu. Jak gdyby pojecie skutku i przyczyny, co z czego wynika. Osiagnelas to zrozumienie, jezeli chodzi o wlasne zycie, rowniez przyszlosc zawodowa itd. To wlasnie pozwala Ci sie lepiej ogarnac i latwiej zaczac planowac cos na blizsza i dalsza przyszlosc. Stad rowniez te sygnaly do zmian jakis. Zburzenia swoich dotychczasowych ram, wyjscia poza nie.

2. czy ten sen odnosi się do tego, co się ma wydarzyć? 2 buławy

Tak, moze tu chodzic o jakas wspoprace w obszarze zawodowym. Ale takze o Twoja ogromna chec do dzialan. Dla mnie 2 Bulawy pokazuje tez takie dosc agresywne nawet dzialania, gdyz 2 Bulawy to energia ognia i ognia. Z jednej strony pokazuje sie Twoje zamkniecie na nowe w tych 4 Monetach, z drugiej wola wyjscia poza to i szarpniecia tymi ramami. Rada jest taka, zeby sluchac intuicji i nie dzialac pochopnie. Energie odpowiedno i rozwaznie ukierunkowywac.

3. jak należy rozumieć symbolikę snu? XIX słońce

Zeby sie w tematyce nie spinac zbytnio. Zauwaz, co kryje w sobie Slonce... Kolo Fortuny i Maga. :) To sa karty, ktore mowia o braniu spraw w swoje rece, ale tez pozwoleniu sie dziac. Podchodzisz wiec do sprawy na luzie, obserwujesz uwaznie i w odpowiednim momencie odpowiednio do sytuacji dzialasz. ;) Wychodzisz wtedy poza swoje ramy, bo masz potencjal Maga przeciez a ten co sobie zamysli, to potrafi. :)

4. jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? 9 pucharów

Ze masz soba duzo do zaproponowania i mozesz siegac wysoko. Jestes dobra partia i mozesz siegac po kontakty, ktore nie sa dostepne dla wszystkich, bo Ty masz szanse tam cos osiagnac.

5. co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 8 pucharów

Ze potencjal jest w Tobie. To Ty decydujesz, kiedy nadejdzie pora, aby zalozyc wrotki i ruszyc oficjalnie w droge, znaczy zawodowo ruszyc z kopyta.

6. co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? Rycerz mieczy

Ze jestes na etapie, gdy mozesz bardzo wiele osiagnac. Masz zapal, intelekt, masz kope energii, ale... jednoczesnie uwazaj, bo Rycek Mieczy ma tendencje do tracenia energii na przyslowiowe bzdety. Oby i u Ciebie tak nie bylo.

7. przed czym ostrzega sen? – paź kielichów

Przed zbytnia latwowiernoscia i uleganiu rozmarzeniu. Tu dobrze jest jednak podejsc rozsadnie. Zauwaz, ze Paz Kielichow to w AW Umiarkowanie. Wiec owszem, Twoje cele i marzenia, ale ustabilizowane odrobina rozwagi. Wtedy uda Ci sie uzyskac to, co chcesz (V Papiez).

8. Do czego zachęca sen? – 3 buławy

Tak, jak piszesz, ale takze do cierpliwosci. Swoje dzialania itd. obserwuj sytuacje, nie dzialaj pochopnie (co sie ma wydarzyc - 2 Bulawy). Pamietaj, ze sprawy w 3 Bulawach pracuja same na siebie. Dzialania musza byc wtedy bardzo przemyslane i raczej oszczedne, konkretnie do sytuacji i ni ciutke wiecej.

Ot... co mi przyszlo na mysl czytajac ten rozklad.