Skocz do zawartości

Czyt mogę jemu zaufac ?

Gość Lukrusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukrusia
Napisano

Król Mieczy - 8 kielichów - As Monet Czy mężczyzna( kolega ) jest wobec mnie szczery , gra fair ?

Nie bardzo wiem czy mogę zaufać koledze i otworzyć się przed nim moje pytanie czy kolega jest fair wobec mnie : Król mieczy jest konkretny w słowach , nie owija w bawełnę wali prosto z mostu .Miecze to słowa nasze rozmowy )

8 kielichów to takie przewrotne emocje .To może zależeć od tego jak sie czuje w mojej obecności w syutuacji wybranej ale raczej on czuje już powierzchnię pod stopami i ma zaufanie bo as to już jakieś wartości , zaufanie .

Dziękuję za odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się,że raczej tak, choć widać,że on jest raczej skryty i dość chwiejny emocjonalnie, ale w tym asie jest szansa, ze facet sie ogarnie (tzn.ogarnie te emocje rozchwiane)

Gość Daffne
Napisano

Widać, że facet po przejściach jako Mieczowy, które może nieco pokory go nauczyły, ale nieco chwiejny jest emocjonalnie co może nie budzić w Tobie zaufania. Bo razem będzie bardziej na tak, a innym razem na nie...zniechęcony...

Myślę, że można mu zaufać, ale miej takie ograniczone nieco zaufanie...z uwagi na to jego rozchwianie.

Napisano

król mieczy szczerym nie jest gra tak jak mu pasuje mieczowemu nie ufaj

Napisano

Dokladnie. Tu widac jego niestabilnosc, takie szarpanie tu i z powrotem i rostrzyganie sie na rzecz tego, gdzie widzi dla siebie korzysc (As Monet).

Suma to XVI Wieza a z HB to IX Eremita. Niefajne podsumy. Mowia raczej o mozliwosci niemilych niespodzianek a takze o tym, ze pan sklania sie bardziej ku temu, jak jemu wygodnie i co jemu pasuje w tym Eremicie. Jest wierny przede wszystkim sobie i dziala w zgodzie przede wszystkim ze soba. Dodatkowo przeciez i Krol Mieczy to Eremita... a ten raczej ani kompromisowy ani zeby do czyis potrzeb sie nagiac. Raczej do siebie. Jak nie to zwija zagle.

Napisano

dokładnie mieczowy to korzyść dla jego samego on nikomu nic z dobrego serca....manipulant i to chyba najbardziej podła osobowa karta w tarocie

Gość Lukrusia
Napisano

Dzięki też nie lubię króla mieczowego bo pokazuje mi podstęp z jego strony , ale i konkretność w działaniu . Ale może rzeczywiście macie rację jak on widzi korzyść to jest ok dla niego a jak coś trzeba pomóc lub coś to już lekko opgonek zgina.

Napisano

też tak mi się wydaje jak napisały dziewczyny ... mieczowy nie ma za bardzo uczuć i gra tylko na swoją korzyść , manipuluje i mami . możesz się rozczarować .

Napisano

Dla mnie najstabilniejszy, jezeli chodzi o wspieranie, jest Monetowy. Ciele w okazywaniu uczuc, ale konkretny. To trzeba przyznac. I stabilny, slowny, jak juz cos tam z siebie wydusi to wie, co i po co mowi. Nie rzuca slow na wiatr.