SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Praca - Rycerz Bulaw Tu moze cos sie pojawic, jakas propozycja moze. Ewentualnie moje rozgladanie sie tu wyszlo. Finanse - 10 Kielichow Bedzie to, co jest i zarzadzanie tym, co jest. Nie wiecej, ale tez nie mniej. Czyli ogolnie ok. Uczucia - As Mieczy + XIX Slonce, 0 Glupiec + XV Diabel ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz Mozliwe, ze tu jakas nie do konca ugodowa relacja zostanie wyjasniona i albo pojdzie sie pasc albo przejdzie na inny etap na zupelnie innych zasadach. Dom/Rodzina - 10 Mieczy + 7 Mieczy, 9 Kielichow ---> suma XIV Umiarkowanie i V Papiez Tu zapewne kontakty z mezem i uwaznosc przede wszystkim zalecana przy odpowiednio proporcjonalnej otwartosci. Zeby nie wyjsc na zimna s*cz a jednoczenie miec oczy szeroko otwarte. Karta kompromisow w podsumie i wyjscia poza swoje widzimisie. Zdrowie - 3 Bulawy Dobrze bedzie. Harmonijnie. Niespodzianka - Krol Kielichow + Rycerz Monet, XVIII Ksiezyc ---> suma II Kaplanka Tu moze ktos sie nagle odezwie. Albo otrzymam niespodziewanie wsparcie. Co robić - Rycerz Kielichow + XIV Umiarkowanie ---> suma III Cesarzowa Byc gotowa do gestow i kompromisow. Wybaczac i byc pewna siebie. Ufac sobie i cieszyc sie tym, co niesie codziennosc. Czego nie robić - 2 Bulawy + 9 Bulaw ---> suma XI Pasja i II Kaplanka Nie dzialac asekuracyjnie nieufnie, bo cos moze sie zdarzyc. Nie kierowac sie wylacznie emocjami i tym, ze mnie nosi wola zadzialania pod wplywem chwili. Troche trzymac sie w ryzach. Rada - XVI Wieza, Krol Bulaw, 8 Bulaw ---> suma III Cesarzowa Nie bac sie burzyc roznych ograniczen. Dzialac zdecydowania, nie wahac sie, przejmowac inicjatywe. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Tutaj w rodzinie+uczucia myślę,że karty się łączą i tyczy to sie waszej relacji. Przeciąć,ale w dobroci nie dać się oszukać (7 mieczy) i dobic(7 mieczy) równocześnie nie wachac(7 mieczy-raz w tył raz w przód). Jest również SŁONCE -nadzieja gdy w okół cien..oraz 9 kielichów która sugeruje radość..W podsumie masz,ze on jako Cesarz bedzie utrzymywał pozycje stabilnie,trwal przy tym co uznał za stosowne..nie dawaj i nie proponuj wiecej niz on sam,nie odejmuj wiecej niz on odejmuje. Jednocześnie patrz na wszystko przez pryzmat dystansu i długoterminowo na przyszłosc(UMIARKOWANIE). Kieruj się własnymi wartościami,intuicja,mysl nade wszystkim,nie działaj pochopnie. W niespodziance ktoś może czynić jakieś kroki w twoim kierunku,ale badz w tym czujna,nie daj się zwieżć,zaufaj swojej intuicji ona jest twoim najlepszym kobiecym doradcą. Co robic--W rycerzu obserwuj sobie Króla..Z dystansem w oddali..W podsumowaniu obiecane żniwa cierpliwości:) i ploniki Czego nie robić- ponownie nie działaj pochopnie,nie podejmuj decyzji bez namysłu,na już a przede wszystkim nie poddawaj sie i nie odsuwaj. Ujarzmij swój wewnetrzny głos który każde podejmować decyzje na juz na szybko,obserwuj,słuchaj swojego wewnetrznego głosu. Rada to ja myślę ,że nie powinnaś burzyć i zmieniać własnych decyzji pod wpływem impulsu.. Buziaki 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 A wlasnie GdzieTaIrladnia... Tu bardzo ladnie to ujelas i mysle, ze dobrze dosc trafione moze byc. Z tym podejmowaniem decyzji takze. Ja ogolnie spokojny czlowiek, ale tez bardzo impulsywny i lubie podejmowac decyzje pod wplywem emocji, rzucac wszystko i takie rzeczy a potem tego zaluje... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Praca - Rycerz Bulaw Wiesz czego chcesz i szukasz czegoś, co spełni Twoje oczekiwania. Jesteś gotowa do działania, wykazujesz entuzjazm. Karta wskazuje też na szybkie, nieprzemyślane decyzje – miej to na uwadze To karta ruchu, więc obstawiam, że będziesz szukać pracy, w międzyczasie podziałasz, by pieniążki wpadały do budżetu albo podejmiesz pracę Finanse - 10 Kielichow Stabilnie, powinno być dobrze, bez problemów. Uczucia - As Mieczy + XIX Slonce, 0 Glupiec + XV Diabel ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz W Asie mieczy widziałabym wyjaśnienie niejasnej sytuacji, że było czarno na białym, na czym stoisz. W Słońcu ocieplenie relacji i pozytywne emocje, Głupiec to może zaczęcie od nowa etapu w życiu, dzielonego z drugą osobą. To też radosne przeżywanie, cieszenie się. Biorąc pod uwagę Śmierć i Cesarza obstawiałabym przejście relacji na poważniejszy etap. Dom/Rodzina - 10 Mieczy + 7 Mieczy, 9 Kielichow ---> suma XIV Umiarkowanie i V Papiez Tu zapewne kontakty z mezem i uwaznosc przede wszystkim zalecana przy odpowiednio proporcjonalnej otwartosci. Zeby nie wyjsc na zimna s*cz a jednoczenie miec oczy szeroko otwarte. Karta kompromisow w podsumie i wyjscia poza swoje widzimisie. --> mało co dodam: 10 mieczy odczytałam jako widoczny koniec i złość, nóż otwierający się w kieszeni pewnie na męża, więc zalecana jest ostrożność, bo on może zagrać nieczysto, kłamać itp., ale nie przesadzić w tej ostrożności, rozmawiać z nim, pokazać, że jesteś zadowoloną kobietą. Zdrowie - 3 Bulawy Tu nie pomogę, nie zgłębiałam kart pod względem zdrowia Niespodzianka - Krol Kielichow + Rycerz Monet, XVIII Ksiezyc ---> suma II Kaplanka Może Król kielichów (bliski Ci mężczyzna) pomoże Ci przy niejasnych, trudnych dla Ciebie sprawach urzędowych... tak mi się skojarzyły te karty Co robić - Rycerz Kielichow + XIV Umiarkowanie ---> suma III Cesarzowa Byc gotowa do gestow i kompromisow. Wybaczac i byc pewna siebie. Ufac sobie i cieszyc sie tym, co niesie codziennosc. --> nic dodać, nic ująć. Czego nie robić - 2 Bulawy + 9 Bulaw ---> suma XI Pasja i II Kaplanka Nie decydować się na coś, co wydaje się ponad Twoje siły, co będzie wymagało dużo żmudnej, męczącej pracy. Karty mogą mówić też o tym, byś nie podchodziła zbyt ostrożnie i nieufnie wobec nowych propozycji. Rada - XVI Wieza, Krol Bulaw, 8 Bulaw ---> suma III Cesarzowa Nie bac sie burzyc roznych ograniczen. Dzialac zdecydowania, nie wahac sie, przejmowac inicjatywe –> nic dodać, nic ująć Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Dziekuje Linkinio za piekna interpretacje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 Moze ktos jeszcze zechcialby rzucic okiem? W koncu styczen dopiero sie rozpoczal. Byloby milo. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Stycznia 2013 Maestro Napisano 4 Stycznia 2013 Praca - Rycerz Bulaw Na tym polu coś się może zacząć dziać, jest szansa na zmiany Finanse - 10 Kielichow Bedzie bardzo dobrze, nie powinnas narzekać, jedzenie i picia nie zabraknie;) Uczucia - As Mieczy + XIX Slonce, 0 Glupiec + XV Diabel ---> suma XIII Smierc i IV Cesarz Sinusoida, bo z jednej strony analizowanie, z drugiej dużo spontanicznej radości,ale i uzaleznienie od kontaktu z kims Dom/Rodzina - 10 Mieczy + 7 Mieczy, 9 Kielichow ---> suma XIV Umiarkowanie i V Papiez moga byc awantury,sprzeczki, trzeba będzie wykazać się sprytem i egoizmem niekiedy Zdrowie - 3 Bulawy Dobrze bedzie. Harmonijnie. Niespodzianka - Krol Kielichow + Rycerz Monet, XVIII Ksiezyc ---> suma II Kaplanka tu dwóch meżczyzn koło Ciebie - pewnie w necie Co robić - Rycerz Kielichow + XIV Umiarkowanie ---> suma III Cesarzowa Masz być miła i serdeczna, wyciszona,wziąc na luz Czego nie robić - 2 Bulawy + 9 Bulaw ---> suma XI Pasja i II Kaplanka Nie bądź zbyt nieufna Rada - XVI Wieza, Krol Bulaw, 8 Bulaw ---> suma III Cesarzowa zburz co Ci nie pasuje i pozwól się porwać męzćzyżnie...... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Napisano 27 Stycznia 2013 Weryfikuje Praca - Rycerz BulawTu moze cos sie pojawic, jakas propozycja moze. Ewentualnie moje rozgladanie sie tu wyszlo. Tu raczej wyszlo nieprzejmowanie sie ta tematyka. Troche cos bylo z doskoku, ale nie zajmowalam sie tematem pracy zawodowej. Pochlanialy mnie inne zupelnie sprawy. Finanse - 10 KielichowBedzie to, co jest i zarzadzanie tym, co jest. Nie wiecej, ale tez nie mniej. Czyli ogolnie ok. U Crowleya to karta obudzenie sie spiacej krolewny ze snu. Czyli takiego momentu, ze czlowiek jest zadowolony a tu zonk... cos sie zastoilo. Trzeba dzialania. I tak wlasnie bylo. Byl moment, ze zaszalalam ze finansami i w pewnym momencie musialam nacisnac na STOPa... ale ogolnie dobrze i bez stresu. Uczucia - As Mieczy + XIX Slonce, 0 Glupiec + XV Diabel ---> suma XIII Smierc i IV CesarzMozliwe, ze tu jakas nie do konca ugodowa relacja zostanie wyjasniona i albo pojdzie sie pasc albo przejdzie na inny etap na zupelnie innych zasadach. A tu ciekawie. Bo cos tam sie wyjasnilo. Cos ruszylo. Dom/Rodzina - 10 Mieczy + 7 Mieczy, 9 Kielichow ---> suma XIV Umiarkowanie i V PapiezTu zapewne kontakty z mezem i uwaznosc przede wszystkim zalecana przy odpowiednio proporcjonalnej otwartosci. Zeby nie wyjsc na zimna s*cz a jednoczenie miec oczy szeroko otwarte. Karta kompromisow w podsumie i wyjscia poza swoje widzimisie. Kontakty z mezem. Ogolnie nienajgorsze, ale trzeba bylo miec oczy otwarte i uwazac. Zdrowie - 3 BulawyDobrze bedzie. Harmonijnie. Dobrze bylo. Niespodzianka - Krol Kielichow + Rycerz Monet, XVIII Ksiezyc ---> suma II KaplankaTu moze ktos sie nagle odezwie. Albo otrzymam niespodziewanie wsparcie. Tak, odezwal sie znajomy Kielichowy Krol. Przez neta (Ksiezyc). Co robić - Rycerz Kielichow + XIV Umiarkowanie ---> suma III CesarzowaByc gotowa do gestow i kompromisow. Wybaczac i byc pewna siebie. Ufac sobie i cieszyc sie tym, co niesie codziennosc. Tak, trzeba bylo zapomniec urazy i wyciagnac reke na zgode, ewentualnie przyjac te wyciagnieta. Czego nie robić - 2 Bulawy + 9 Bulaw ---> suma XI Pasja i II KaplankaNie dzialac asekuracyjnie nieufnie, bo cos moze sie zdarzyc. Nie kierowac sie wylacznie emocjami i tym, ze mnie nosi wola zadzialania pod wplywem chwili. Troche trzymac sie w ryzach. Tu pewno chodzilo o to, zeby nie kierowac sie swoja niechecia a posluchac tej swojej intuicji. I tak wlasnie robilam. Rada - XVI Wieza, Krol Bulaw, 8 Bulaw ---> suma III CesarzowaNie bac sie burzyc roznych ograniczen. Dzialac zdecydowania, nie wahac sie, przejmowac inicjatywe. No zdarzylo mi sie tupnac noga w zyciu styczniowym i pokazac, co mi nie pasuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi