pretoria Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) DLA 2 OSÓB ( Zocha już jesteś uwzględniona ) 1. Praca 2 . Finanse 3. Uczucia 4. Otoczenie 5.Dom, rodzina 6.Niespodzianka 7.Co robic 8.Czego nie robic 9.Rada Edytowane 27 Grudnia 2012 przez pretoria
Carlla Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Nie wiem, czy się załapałam ale jeśli tak to poproszę Karolina 19.03.1990
Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 ciiooo tak maaalooo ;( kurde no ! akurat bylamvlisko !
pretoria Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Shei,selenit dajcie dane. Karty Wam wyciagne, ale czy dam rade zinterpretowac to nie obiecuje;-)
Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 obiecujesz... ...))) bo dobrze wiesz,ze zadna inna niz pierwsza wyciagajacego karty nie jest tak trafna..p;D kasia 03.03.1987
pretoria Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Karty juz wyjelam wszystkim. Teraz tylko musze porwac komus kompa, bo moja ladowarka sie zepsula, a przez tel nie lubie interpretowac:-P
Selenit666 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Pretoria wysłałam ci dzisiaj na priv ) Edytowane 28 Grudnia 2012 przez Selenit666
pretoria Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Ja poproszę Dane prześlę na pw 1. Karta 'klęski', ale wszystko się ułoży - spojrzenie na sytuację na chłodno, pójście naprzód. 2. Możliwe, że pojawi się szansa na dodatkowy/większy zarobek. 3. Jeśli jesteś w związku to będzie to okres zazdrości/nieufności, jeśli nie jesteś to nie ma tu głębszej relacji, ew. seks/flirt. 4. Zaimponujesz swojemu otoczeniu, pojawi się też możliwość zauroczenia kimś z otoczenia (lub ktoś zauroczy się Tobą). 5. W sprawach rodzinnych będziesz planowała, kierowała się zdrowym rozsądkiem. Będzie ktoś na kim będziesz mogła polegać. 6. Pojawi się ktoś z przeszłości lub Ty będziesz do niej powracała. 7. Baw się, jeśli nadarzy się możliwość zmiany - to zrób to. 8. Nie myśl na wyrost o innych, postaraj się być w tym miesiącu egoistką. 9. Uważaj na fałszywego przyjaciela, przez którego możesz cierpieć. Możliwość konfliktu, kłótni, dużych napięć emocjonalnych.
pretoria Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Nie wiem, czy się załapałam ale jeśli tak to poproszęKarolina 19.03.1990 1. Bezproblemowo, samoocena własnych możliwości, wykonanych zadań. 2. W finansach nie będzie problemów. 3. Myślę, że skupisz się bardziej na pracy/finansach niż na uczuciach. 4. Będziesz rozmyślała o przeszłości, powracała do tego co było kiedyś - możliwe, że z kimś ze swojego otoczenia. 5. Szczęście rodzinne, bezpieczeństwo, jedność z kimś kogo się kocha. 6. Nastąpią zmiany, początek nowego etapu w życiu. 7. Rozluźnij się, daj ponieść się emocjom. 8. Nie bój się zmian, nie rozpaczaj jeśli takowe nastąpią. Pozwól by to los zadecydował za Ciebie. 9. Trzymaj konsekwentną postawę
Carlla Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 1. Bezproblemowo, samoocena własnych możliwości, wykonanych zadań.2. W finansach nie będzie problemów. 3. Myślę, że skupisz się bardziej na pracy/finansach niż na uczuciach. 4. Będziesz rozmyślała o przeszłości, powracała do tego co było kiedyś - możliwe, że z kimś ze swojego otoczenia. 5. Szczęście rodzinne, bezpieczeństwo, jedność z kimś kogo się kocha. 6. Nastąpią zmiany, początek nowego etapu w życiu. 7. Rozluźnij się, daj ponieść się emocjom. 8. Nie bój się zmian, nie rozpaczaj jeśli takowe nastąpią. Pozwól by to los zadecydował za Ciebie. 9. Trzymaj konsekwentną postawę Dzięki za wróżbę, punkcik reputacji dałam już wcześniej. Tak ogólnie to bez rzadnych drastycznych zmian, tylko ciekawe co to za niespodzianka z tym nowym etapem życia i w jakiej dziedzinie, bo na ślub i dziecko się nie zanosi jak narazie Dzięki jeszcze raz
pretoria Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Uuuu Pretoria tylko 2 ((( 1. Pełnia sił, oddanie się zadaniu z zacięciem i dobrą energią. 2. Stabilizacja materialna. 3. Dla osób samotnych wspaniała karta - coś się ożywi, ktoś się pojawi dla zajętych wzmożona wrażliwość, czułość. 4. Interesujące spotkanie lub nowe możliwości (ożywienie związku/nowy związek). 5. Sprawy rodzinne będą obracały się głównie wokół kogos młodego. 6. Więcej obowiązków na Ciebie spadnie. 7. 'Oddać' się domowi, przyjaciołom, miłości. 8. Nie rozmyślać o przeszłości, 'co by było gdyby'. 9. Zrezygnuj z nawykowych zachowań; szukaj nowych dróg. 1
pretoria Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 ciiooo tak maaalooo ;( kurde no ! akurat bylamvlisko ! Tobie zrobiłam jako 'sheina', bo wtedy jeszcze danych nie miałam 1. Osiągnięcie celów/nagroda, planowane zamierzenia okażą się w przyszłości dobre i przyniosą sukces. 2. Kolorowo nie będzie, ale i bez tragedii. 3. Radosne chwile, przyjemnie spędzony czas. 4. Myślę, że ktoś z otoczenia zaprosi Cię na impreze. 5. Szczęście rodzinne, harmonia, zaufanie. 6. Tutaj albo będziesz uchodziła za szczęśliwą lecz nie do końca tak będzie, albo facet/ci się pojawia. Możliwe też, że będziesz musiała dokonać jakiegoś wyboru. 7. Żyć pełnią życia, cieszyć się, jeśli pojawią się szanse na miłosć to nie bać się. 8. Nie działaj impulsywnie. 9. Poznaj swoją ciemną stronę. Uświadom sobie, co Cię uzależnia i zniewala. W jakich sytuacjach nadużywasz władzy i manipulujesz innymi? Uwolnij swój cień, a nauczysz się być świadomym istnienia tej ciemnej strony i kreatywnie ją wykorzystywać.
Gość Amfora Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 1. Karta 'klęski', ale wszystko się ułoży - spojrzenie na sytuację na chłodno, pójście naprzód. 2. Możliwe, że pojawi się szansa na dodatkowy/większy zarobek. 3. Jeśli jesteś w związku to będzie to okres zazdrości/nieufności, jeśli nie jesteś to nie ma tu głębszej relacji, ew. seks/flirt. 4. Zaimponujesz swojemu otoczeniu, pojawi się też możliwość zauroczenia kimś z otoczenia (lub ktoś zauroczy się Tobą). 5. W sprawach rodzinnych będziesz planowała, kierowała się zdrowym rozsądkiem. Będzie ktoś na kim będziesz mogła polegać. 6. Pojawi się ktoś z przeszłości lub Ty będziesz do niej powracała. 7. Baw się, jeśli nadarzy się możliwość zmiany - to zrób to. 8. Nie myśl na wyrost o innych, postaraj się być w tym miesiącu egoistką. 9. Uważaj na fałszywego przyjaciela, przez którego możesz cierpieć. Możliwość konfliktu, kłótni, dużych napięć emocjonalnych. To co pogrubione sie spełniło Ciekawe co z tym dodatkowym zarobkiem, który każdy przepowiadał, a ja nic nie dostałam;/ Dziękuje bardzo :* z Pracą trafiłaś w dziesiątkę Pozdrawiam Madiie
Carlla Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 1. Bezproblemowo, samoocena własnych możliwości, wykonanych zadań.2. W finansach nie będzie problemów. 3. Myślę, że skupisz się bardziej na pracy/finansach niż na uczuciach. 4. Będziesz rozmyślała o przeszłości, powracała do tego co było kiedyś - możliwe, że z kimś ze swojego otoczenia. 5. Szczęście rodzinne, bezpieczeństwo, jedność z kimś kogo się kocha. 6. Nastąpią zmiany, początek nowego etapu w życiu. 7. Rozluźnij się, daj ponieść się emocjom. 8. Nie bój się zmian, nie rozpaczaj jeśli takowe nastąpią. Pozwól by to los zadecydował za Ciebie. 9. Trzymaj konsekwentną postawę Zapowiadane zmiany, to zaczęły się właśnie teraz bo zamieżam zacząć taką dorywczą pracę i miejmy nadzieję, że wypali i zarobi się trochę grosza. Z niespodzianki to dowiedziałam się, że dobra przyjaciółka wychodzi zamąż (nowy etap w życiu) i jesteśmy mega szęśliwe Poza tym też wszystko się sprawdziło
Rekomendowane odpowiedzi