Skocz do zawartości

Moja droga

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - etap walki o swoje szczęście

Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd - jestem na etapie, gdy to mezczyzna zaczyna być bardziej aktywny

Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - może byc wejscie w burzliwy romans

Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - powolne angażowanie się w jakiś wolny układ z szansą na uczucie

Gość Iwka78
Napisano

no i ja znów widzę wszystko inaczej... hehehe

Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - etap bycia przyjaciółką....

Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd - jesteś na etapie zawalczenia o swoje szczęście, swoje odrodzenie

Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - tu będziesz walczyć o tego kielichowego.... albo z nim...

Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - będziesz dochodzić małymi wolnymi kroczkami do przodu, po to aby osiągnąć szczęście... chociaż ja tu znowu ciążę widzę...

Napisano

Za soba masz etap odkrywania siebie i swojej kobiecosci na nowo, odzyskiwania w tym Sloncu umiejetnosci cieszenia sie nia. ;)

Teraz jestes na etapie, gdy masz juz w sobie tyle pewnosci siebie i tyle sil w tej Krolowej Bulaw, ze nie wahasz sie, aby wszystko, co Ciebie ogranicza, zostawic za soba i wyruszyc smialo w poszukiwaniu wlasnego szczescia i spelnienia wlasnych marzen.

Twoj nastepny krok to dosc burzliwa relacja z Kielichowym. 5 Bulaw to takie dzikie... ;) no... wiadomo, co dzikie... tylko wiory leca...

albo ubran resztki.

Co Tobie to da. Ano kokrente plany, konkretne kroki. Moze nawet w strone stalej relacji. I... tak... uwazaj na ciaze.

Podsum (HB) to XVIII Ksiezyc i IX Eremita. Przed Toba czas takze niepewnosci i poruszania sie po omacku... Duzo bedziesz myslala nad tym, co sie bedzie dzialo i bedziesz konfrontowala to ze swoimi wlasnymi wyobrazeniami, potrzebami, tym, czego Ty pragniesz. Wazne, zebys pozostala przede wszystkim sobie wierna.

Gość gość5
Napisano

Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - odkrywanie swojej kobiecoscii cieszenie sie nią

Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd -mam wrażenie, że jestes na etapie intensywnego rozliczania sie ze swoim małżenstwem, rodziną

Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - intensywne zmiany w uczuciach

Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - stabilizacje i zadowolenie, oraz solidne podwaliny do budowania szczescia

Gość Daffne
Napisano

Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce ->Świat/Cesarzowa

- za Tobą dążenie do osiągnięcia szczęścia, ale też szukanie tego co szczęście może Ci dać.

Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd->Mag

- aktualnie już wiesz co szczescie może przynieść i w tym kierunku zmierzasz. Widać właściwe pożytkowanie energii w stronę realizowania się :D

Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów ->Ksieżyc/ Pustelnik

- troszkę będzie trzeba zawalczyć, co nieco przełamać, zmienić...by uczucie jakie jest można było zmaterializować.

Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów

- da Ci to światełko w tunelu, o jakie zapragniesz walczyć i się starać. Da Ci to poczucie radości...celu...oraz radość z samej pracy nad uczuciem i przyszłą relacją :).