Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - etap walki o swoje szczęście Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd - jestem na etapie, gdy to mezczyzna zaczyna być bardziej aktywny Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - może byc wejscie w burzliwy romans Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - powolne angażowanie się w jakiś wolny układ z szansą na uczucie Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 no i ja znów widzę wszystko inaczej... hehehe Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - etap bycia przyjaciółką.... Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd - jesteś na etapie zawalczenia o swoje szczęście, swoje odrodzenie Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - tu będziesz walczyć o tego kielichowego.... albo z nim... Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - będziesz dochodzić małymi wolnymi kroczkami do przodu, po to aby osiągnąć szczęście... chociaż ja tu znowu ciążę widzę... Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Za soba masz etap odkrywania siebie i swojej kobiecosci na nowo, odzyskiwania w tym Sloncu umiejetnosci cieszenia sie nia. Teraz jestes na etapie, gdy masz juz w sobie tyle pewnosci siebie i tyle sil w tej Krolowej Bulaw, ze nie wahasz sie, aby wszystko, co Ciebie ogranicza, zostawic za soba i wyruszyc smialo w poszukiwaniu wlasnego szczescia i spelnienia wlasnych marzen. Twoj nastepny krok to dosc burzliwa relacja z Kielichowym. 5 Bulaw to takie dzikie... no... wiadomo, co dzikie... tylko wiory leca... albo ubran resztki. Co Tobie to da. Ano kokrente plany, konkretne kroki. Moze nawet w strone stalej relacji. I... tak... uwazaj na ciaze. Podsum (HB) to XVIII Ksiezyc i IX Eremita. Przed Toba czas takze niepewnosci i poruszania sie po omacku... Duzo bedziesz myslala nad tym, co sie bedzie dzialo i bedziesz konfrontowala to ze swoimi wlasnymi wyobrazeniami, potrzebami, tym, czego Ty pragniesz. Wazne, zebys pozostala przede wszystkim sobie wierna. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Ta ciażą mnie prześladuje.... Cytuj
Gość gość5 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce - odkrywanie swojej kobiecoscii cieszenie sie nią Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd -mam wrażenie, że jestes na etapie intensywnego rozliczania sie ze swoim małżenstwem, rodziną Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów - intensywne zmiany w uczuciach Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - stabilizacje i zadowolenie, oraz solidne podwaliny do budowania szczescia Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Co mam za sobą -Królowa Buław Słońce ->Świat/Cesarzowa - za Tobą dążenie do osiągnięcia szczęścia, ale też szukanie tego co szczęście może Ci dać. Gdzie jestem teraz Rycerz Buław Sąd->Mag - aktualnie już wiesz co szczescie może przynieść i w tym kierunku zmierzasz. Widać właściwe pożytkowanie energii w stronę realizowania się Mój następny krok- 5 buław Rycerz Kielichów ->Ksieżyc/ Pustelnik - troszkę będzie trzeba zawalczyć, co nieco przełamać, zmienić...by uczucie jakie jest można było zmaterializować. Co mi to da:- 8 denarów, 9 denarów As Kielichów Paź Denarów - da Ci to światełko w tunelu, o jakie zapragniesz walczyć i się starać. Da Ci to poczucie radości...celu...oraz radość z samej pracy nad uczuciem i przyszłą relacją . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Podbijam................... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi