joannalp Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Dlaczego się się mną zainteresował? As denarów,As buław,Eremita Spodobałam mu się fizycznie? Jego intencje? Diabeł,Rycerz Pałek,Koło Fortuny sum. Kochankowie i Wieża Seks go interesuje Czy dojdzie do spotkania? 8 kielichów,Słońce,Paź kielichów sum. Cesarzowa i Kochankowie Jest możliwość spotkania Relacja na miesiąc Kochankowie Tło: Król kielichów,Król denarów,VI buław,As mieczy sum. Diabeł i Koło fortuny Wygląda to tak, że jak dostanie czego chce (VI buław) to się odetnie (As mieczy), bo w sumie jego intencje się powtórzyły Mógłby ktoś spojrzeć bo ja ogólnie czarno to widzę Edytowane 27 Grudnia 2012 przez joannalp Cytuj
Gość SooYoung Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 1. Bo szuka potwierdzenia swojej męskości i swojego doświadczenia - karty mówią wyraźnie o Nim i jego intencjach a nie o Tobie , chociaż podoba mu się że w kontaktach z nim dajesz mu szansę na coś więcej, podoba mu sie twoje zainteresowanie jego osobą ->schlebia mu to - As buław, no i widać fajnie z nim piszesz -> As den. 2. Znowu widać "wykazanie się" jako mężczyzna -> diabeł z ryc buław = podbój. Pan ma duży temperament. 3. Dojdzie do spotkania i chyba Ty je zaproponujesz 4.Twoje wahania i dużo pytań -> czy Pan ma rodzinę, czy jest wolny, bo Król kielichów pokazuje albo pana związanego z kimś albo z zobowiązaniami wobec eks partnerki i dzieci. Pan jako wygrany bo "zdobył" nawet wirtualnie ale dla niego to sukces że jeszcze może As mieczy to też rozmowa wyjaśniająca, as jak ostrze skalpela tnie ale i tym samym oczyszcza, wiec może być tak że pogadacie sobie szczerze i zdecydujecie się na dalsze pisanie ale już na jasnych warunkach. Cytuj
melyss Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 -nudzi mu się i chce się trochę rozruszać, bo ciągle sam. - chciałby coś zmienić a nóż widelec będzie fajnie. - ja żadnego spotkania tu nie widzę, raczej sama odpuścisz. Choć będziesz się zastanawiać i rozważać taką możliwość początkowo. - przyjemna relacja teraz. Cytuj
joannalp Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 arachnea Fajnie go opisałaś...jak teraz to czytam to w sumie z 1 i 2 punktem mogę się zgodzić jeśli chodzi o resztę...to on jest wolny (przynajmniej tak twierdzi), zaś jeśli chodzi o to czy ma zobowiązanie to niestety ale nie wiem.. melyss też się zastanawiałam czy to właśnie chęć rozruszania się nie będzie;) jeśli chodzi o spotkanie to ja na dzień dzisiejszy bym nawet chciała bo sama już długo z nikim się nie widywałam..ale też jestem taka, że jak coś mi nie pasuje to szybko odpuszczam więc brak spotkania przeze mnie też jest możliwy Dziękuję Cytuj
Madlen_88 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1) Szuka kogoś do towarzystwa, bo czuje się samotny 2) Jego intencje są czysto seksualne, nawet nie wie jak to rozegra "po", skupił się na celu. 3) Dojdzie do spotkania 4) Pan osiągnie co zamierzał, będzie czuł się Panem sytuacji, będzie z siebie dumny, a jak dostanie, to czego chciał utnie znajomość. Po prostu: namiętna przygoda. Jeśli masz na to ochotę, to spoko, jeśli nie to strzeż się i bądź ostrożna. Tak wogóle to mi się tutaj też jakiś sponsoring przeczuwa.. może wyskoczyć z taką propozycja i wtedy Ty to utniesz. To takie moje dwie opcje. Cytuj
joannalp Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Napisano 11 Stycznia 2013 dziękuję póki co ze sponsoringiem mi nie wyskoczył Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi