JagodowaTruskawka Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Zadalam pytanie jak w temacie, odnoscie bylego chlopaka. Mam wrazenie, ze niedlugo sie do mnie odezwie i postanowilam sprawdzic kartami. 10 Denarów, śmierć, król kielichów - Sadzi ze mam sie dobrze, nie tesknie za nim,jestem szczesliwa, mam swojego króla kielichów, a ta śmierć jakby jego uczucia do mnie umarły. Po takicha kartach nie zapowiada sie, zeby chcial odnawiac relacje z czego bym sie nawet ucieszyla. A wy co myslicie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 nie odezwie sie, będzie wzdychał..."za szybką".... On tu raczej może sądzić, że masz się dobrze i nie jest Ci do niczego potrzebny...Jeśli więc jakies nadzieje w sobie miał...to obumrą...(śmierć). Pójdzie swoją drogą. Cytuj
Gość Amfora Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Nie odezwie sie. Powiem tak, wg niego było bardzo miło, był szczęśliwy, ale sie skończyło i nie zamierza sie odzywac i wracać Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi