JagodowaTruskawka Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 O czym byl ten sen: 3 denary, As denarów, 8 pucharów = sąd ostateczny - Utrata czegś badź opuszczenie czegoś nad czym sie pracowalo i bylo czyms waznym. Przesłanie snu: 7 denarów, rycerz buław, Pustelnik = rydwan - Niebawem plony zostana zebrane. Cos co sie posialo przyniesie efekty, teraz nalezy tylko czekac na rozwoj wydarzen.Nie wiem jak rozumiec tutaj rycerza , kojarzy mi sie raczej z Panem spod znaku Lwa 25-35 lat, ale moze tez oznaczac zmiane miejsca zamieszkania, podroz, dynamike i ruch. Eremita zazwyczaj pokazuje mi samotnosc i rozlake, ale tez szukanie. W podsumie jest rydwan przez ktorego w tym rycerzu bulaw widzialabym podroz. Moja pierwsza mysl, to ze Pan pojedzie w jakas podroz, delegacje i bedzie rozlaka miedzy partnerami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi