Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 rozrywka: 4 kielichy, 7 buław, 3 denary no ktos moze cos zaproponowac,ale ja nie bede zainteresowana mezczyzni: królowa buław, as buław, śmierć (dociagniete- dwa puchary) hm nno moze byc jakis kontakt z facetem jakims. albo impls do tego raczej na czym się skupie? 6 pucharów, siła, pustelnik haha zabwy z moim kotem widze, rozmarzenie, zamyslenie,ale i samotnosc Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 W piątek będziesz siedzieć na ezo (siła, Pustel) albo na fb i pisać ze znajomymi ( 3 monet). Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 hahhahaha ;D do południa będziesz spać i zajmiesz się domkiem, a potem posiadówa. Kota to bym wstrzeliła w te 6 Kielichów Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 a ja mam ją czesto w sile nawte widac an obrazk ;D masz cos na fb ;P Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 a ja mam ją czesto w sile nawte widac an obrazk ;D masz cos na fb ;P ooo też może być Kocica w Sile...no to środek dnia fb obadam później Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 rozrywka: 4 kielichy, 7 buław, 3 denary Jak dla mnie to tutaj niezbyt rozrywkowo, raczej sama, zajęta swoimi sprawami ~ będziesz realizowała swoje "projekty", tworzyła plany... mezczyzni: królowa buław, as buław, śmierć (dociagniete- dwa puchary) W piątek Faceta brak...natomiasat w Tobie potrzeba otwarcia się na kogoś... na czym się skupie? 6 pucharów, siła, pustelnik Na wspominkach, na sobie, swoim wnętrzu ~ w swoim "zaciszu" - w samotności... Cytuj
Gość Amfora Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Rozrywka: 4 kielichy, 7 buław, 3 denary Dzień spędzony na planowaniu, przygotowaniach, żeby wieczorem ruszyć w tan Nie wszystkim spodobają sie Twoje propozycje i plany Mezczyzni: królowa buław, as buław, śmierć (dociagniete- dwa puchary) Impuls żeby odnowić znajomość, odezwać sie, zadziałać i zaczać od nowa, na spokojnie ;_ Na czym się skupie? 6 pucharów, siła, pustelnik Na sobie, na rozmyślaniu, poszerzaniu wiedzi, czytaniu głównie może wrócisz na stare fora ezo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi