Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Rano sobie esemesowaliśmy i potem koniec...Ja zamierzam teraz pomilczęć... Jak będzie reagował jak do jutra wieczorem się nie odezwę? As Buław Paź Denarów Sąd suma Diabeł chyba nie wytrzyma i sam się odezwie,ale raczej w weekend... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 On sie odezwie do Ciebie zaciekawiony co u Ciebie i rozmowa się potoczy z opowieściami co które porabiało ) Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 a jajmam dziwne wrazenie, ze pokazuje sie Twoja cala sytacja -oczekiwanie przez niego na esa w sadzie reszta to sam es- a on się wkrzy raczej, czy odpisze to nie bylabym przekonana... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 a jajmam dziwne wrazenie, ze pokazuje sie Twoja cala sytacja -oczekiwanie przez niego na esa w sadzie reszta to sam es- a on się wkrzy raczej, czy odpisze to nie bylabym przekonana... Ale ja do niego nie odezwę się,a Sąd mi zawsze kontakt pokazuje;) A w których kartach wkurzenie widzisz?? Ja chyba nie będe publikowała rozkładów,bo...zresztą nieważne. Cytuj
Gość sheina Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 tf mialo byc,ze on bedzie czekal XD Cytuj
Gość gość5 Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Rano sobie esemesowaliśmy i potem koniec...Ja zamierzam teraz pomilczęć... Jak będzie reagował jak do jutra wieczorem się nie odezwę? As Buław Paź Denarów Sąd suma Diabeł podziała.... spokojnie, mam wrazenie, że odezwie się, bo cos co z toba bedzie chciał przedyskutowac Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Jak dla mnie do odezwie się na pewno, bo bardzo mu się podobasz i po prostu nie wytrzyma Twoje milczenie jeszcze bardziej go podkręci hehe Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Wyskoczy jak diabeł z pudełka z propozycją spotkania... hooot Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Wyskoczy jak diabeł z pudełka z propozycją spotkania... hooot Że hoooot to na pewno:lol: Zobaczymy... Wejdizesz na gg? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Nooom, już pędzę )) czekaj na mnieee Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Nooom, już pędzę )) czekaj na mnieee Czekam 3 minuty,potem idę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 1 Stycznia 2013 Odezwał się....w Noc Sylwestrową. Mieliśmy wymianę sms'ów z propozycją spotkania,ale nie zgodziłam się jechać nocą...Bez przesady.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi