Sanya Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Zadałam pytanie jak potoczy się moja znajomość z panem X po zabawie sylwestrowej: Rycerz mieczy + 6 buław + Królowa kielichów --> Cesarzowa Nastąpi gwałtowny ruch do przodu (teraz się rzadko widujemy), pan będzie chyba chciał trochę pozdobywać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Pan moze Ci namieszać w głowie swoimi podrywami:))) 1 Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 O kurczę, aż się zaczęłam zastanawiać czy się w ogóle pojawić A tak poważnie to pan taki cichy się wydaje i nieśmiały i dlatego mnie trochę zaskoczył ten mieczowy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 O kurczę, aż się zaczęłam zastanawiać czy się w ogóle pojawić A tak poważnie to pan taki cichy się wydaje i nieśmiały i dlatego mnie trochę zaskoczył ten mieczowy No, ten Rycuś bywa nieobliczalny - wiem po sobie, tzn.po panu,który z niesmiałego Rycka Denarów przeobraża się w Rycka Mieczy i potrafi mnie mocno zaskakiwać, bądź wiec przygotowana:))))) Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Cieszy mnie to bardzo Zajrzałam również jak będzie się wobec mnie zachowywał w sylwestrową noc: Sąd + As kielichów + Paź monet --> Cesarzowa Bardzo przyjaźnie, będzie dążył do ożywienia naszej relacji. Póki co bez szaleństw, ale wykaże chęć do bliższego poznania mnie Cytuj
iridos Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 A WY KIEDYŚ BYLIŚCIE ZE SOBĄ?facet wolny jest?ta cesarzowa tu przewijająca sie to podsuma tych kart czy dolozona do pozostałych? Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Nie, nie byliśmy, jest wolny i to jest podsuma Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Grudnia 2012 Maestro Napisano 27 Grudnia 2012 Cieszy mnie to bardzo Zajrzałam również jak będzie się wobec mnie zachowywał w sylwestrową noc: Sąd + As kielichów + Paź monet --> Cesarzowa Bardzo przyjaźnie, będzie dążył do ożywienia naszej relacji. Póki co bez szaleństw, ale wykaże chęć do bliższego poznania mnie Będzie bardzo miły i przyjacielski, podsuma mówi, że nie powinnaś za bardzo mu ulegać, pokaząc,że jestes damą,którą SIĘ ZDOBYWA:))) Cytuj
Sanya Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Napisano 27 Grudnia 2012 Dziękuję serdecznie za spostrzeżenia (nawet nie wiesz jak bardzo przydatne Inez) :) Zweryfikuję w Nowy Rok Cytuj
Madlen_88 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Pan namiesza ci w głowie, zdobędzie Twoje uczucia, ale czuje tego rycerza mieczy że pojawil sie, namiesza i zniknie. Z moich wyliczeń wynika że w sumie masz kaplanke. Cytuj
Sanya Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 Pan byĹ bardzo miĹy, ale tak po koleĹźeĹsku, przypuszczam, Ĺźe nasza relacja bÄdzie wyglÄdac tak jak powiedziaĹa Iridos, Madlen teĹź masz chyba duĹźo racji DziÄkujÄ za wszystkie odpowiedzi Cytuj
Sanya Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 A no i Inez teĹź muszÄ przyznac, Ĺźe jest racja w tym co napisaĹaĹ. Pan w uczuciach zamieszaĹ i pewnie zrobi to nieraz, ale to chyba taki bawidamek takĹźe pewnie zniknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi