Skocz do zawartości

Jak potoczy się nasza relacja.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam pytanie jak potoczy się moja znajomość z panem X po zabawie sylwestrowej:

Rycerz mieczy + 6 buław + Królowa kielichów --> Cesarzowa

Nastąpi gwałtowny ruch do przodu (teraz się rzadko widujemy), pan będzie chyba chciał trochę pozdobywać:wesoly_na:

• Maestro
Napisano

Pan moze Ci namieszać w głowie swoimi podrywami:)))

• Lubię to! 1
Napisano

O kurczę, aż się zaczęłam zastanawiać czy się w ogóle pojawić :lol_na: A tak poważnie to pan taki cichy się wydaje i nieśmiały i dlatego mnie trochę zaskoczył ten mieczowy :)

• Maestro
Napisano
O kurczę, aż się zaczęłam zastanawiać czy się w ogóle pojawić :lol_na: A tak poważnie to pan taki cichy się wydaje i nieśmiały i dlatego mnie trochę zaskoczył ten mieczowy :)

No, ten Rycuś bywa nieobliczalny - wiem po sobie, tzn.po panu,który z niesmiałego Rycka Denarów przeobraża się w Rycka Mieczy i potrafi mnie mocno zaskakiwać, bądź wiec przygotowana:)))))

Napisano

Cieszy mnie to bardzo :) Zajrzałam również jak będzie się wobec mnie zachowywał w sylwestrową noc:

Sąd + As kielichów + Paź monet --> Cesarzowa

Bardzo przyjaźnie, będzie dążył do ożywienia naszej relacji. Póki co bez szaleństw, ale wykaże chęć do bliższego poznania mnie :)

Napisano

A WY KIEDYŚ BYLIŚCIE ZE SOBĄ?facet wolny jest?ta cesarzowa tu przewijająca sie to podsuma tych kart czy dolozona do pozostałych?

• Maestro
Napisano
Cieszy mnie to bardzo :) Zajrzałam również jak będzie się wobec mnie zachowywał w sylwestrową noc:

Sąd + As kielichów + Paź monet --> Cesarzowa

Bardzo przyjaźnie, będzie dążył do ożywienia naszej relacji. Póki co bez szaleństw, ale wykaże chęć do bliższego poznania mnie :)

Będzie bardzo miły i przyjacielski, podsuma mówi, że nie powinnaś za bardzo mu ulegać, pokaząc,że jestes damą,którą SIĘ ZDOBYWA:)))

Napisano

Dziękuję serdecznie za spostrzeżenia (nawet nie wiesz jak bardzo przydatne Inez) :):):) Zweryfikuję w Nowy Rok :)

Napisano

Pan namiesza ci w głowie, zdobędzie Twoje uczucia, ale czuje tego rycerza mieczy że pojawil sie, namiesza i zniknie. Z moich wyliczeń wynika że w sumie masz kaplanke.

Napisano

Pan byĹ bardzo miĹy, ale tak po koleĹźeĹsku, przypuszczam, Ĺźe nasza relacja bÄdzie wyglÄdac tak jak powiedziaĹa Iridos, Madlen teĹź masz chyba duĹźo racji :) DziÄkujÄ za wszystkie odpowiedzi :)

Napisano

A no i Inez teĹź muszÄ przyznac, Ĺźe jest racja w tym co napisaĹaĹ. Pan w uczuciach zamieszaĹ i pewnie zrobi to nieraz, ale to chyba taki bawidamek takĹźe pewnie zniknie :P