Skocz do zawartości

Rozkład z cyklu - jaki jest?

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

Cześć ;)

Szanuję Was czas, więc powiem krótko: w tym rozkładzie najbardziej interesują mnie punkty: 2,3,4,10. Pozostałe możecie ominąć - dodałam je, żeby wyłonił się obraz M. To formalna znajomość, która wg Tarota wejdzie na grunt nieoficjalny w styczniu. Chcę wiedzieć, jaką taktykę obrać. Punkciki przyznam od razu, bo czas weryfikacji ciężko przewidzieć ;) Będę bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź :bukiet:

Co może być istotne do punktów: 1 i 8: zapytałam kart, dlaczego nie było go ostatnio na zajęciach: 3 mieczy, 9 mieczy, 4 puchary, co na pierwszy rzut oka wskazuje na zawód miłosny.

1.Jakim jest mężczyzną ogólnie – 9 mieczy

To wrażliwy mężczyzna, który prowadzi stresujący tryb życia (praca w TV). Osamotniony, może po zawodzie miłosnym. Wykonuje pracę intelektualną, artystyczną; ciekawy świata, szybko analizuje fakty i wyciąga wnioski.

2. Jak go uwieść – As denarów, Król buław – Doceniać, chwalić, on chce mieć poczucie, że pomógł, że bez jego porady ani rusz.

3. Co zrobić, żeby rozkochać na dobre – 2 puchary – wspierać, okazać przyjaźń, zainteresowanie i zaufanie, dzielić się zmartwieniami i radościami, mieć z nim wspólny język.

4. Czego absolutnie nie robić – Król mieczy – nie krytykować, nie oceniać surowo, nie być chłodną w stosunku do niego, nie narzucać swojego zdania (na zasadzie - ja wiem najlepiej),

5. Jakie lubi kobiety – Królowa buław – atrakcyjne, z temperamentem, przyciągające uwagę, niezależne, przejmujące inicjatywę, zdecydowane, potrafiące zatroszczyć się o najbliższych, okazujące uczucia, pomagające.

6.Jakich kobiet pragnie – Król denarów – potrafiących utrzymać się samodzielnie, zarabiających dobrze.

7. Tylko z taką będzie – As buław, Świat – z taką, której pragnie fizycznie i nie widzi poza nią świata.

8. Tak widzi ciebie (nic nie wie na temat mojego prywatnego życia) – 3 mieczy – jestem potencjalnym źródłem, które mogłoby go zranić.

9. Tak widzi nasza relacje – Pustelnik, Mag, Giermek denarów, 8 denarów, Rycerz buław – w naszej relacji był zastój, czas na podjęcie działań, wyjście z inicjatywą. Ja studiuję, on pracuje, przy czym on jest bardziej zajęty, stąd nasz kontakt miałby być nieregularny, na zasadzie miłego spędzenia czasu, bez deklaracji.

10. Jego życzenie wobec mnie – Wisielec, 2 buław - dać mu czas na podjęcie decyzji?

11.Nasza szansa, najbardziej prawdopodobny wynik: Kapłan, Głupiec, 3 buław, Gwiazda, Królowa denarów - relacja zostanie taka jak do tej pory ;)

Edytowane przez Linkinia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

1.Jakim jest mężczyzną ogólnie – 9 mieczy

Biernym z dość pesymistycznym nastawieniem (a to wynika nie z braku Jego pomysłu na życie, braku umiejętności etc. tylko z poddania się...)...dla Niego świat nie jest taki jak mu mówią, tylko taki jak On go widzi ~ powiedziałabym że to taki "czarnowidz", bardzo możliwe że nawet w depresji...

2. Jak go uwieść – As denarów, Król buław –

Dać mu szansę/możliwość wykazania się...okazać mu że świetnie się czujesz w Jego towarzystwie, że jest "potrzebny" ~ ale nie poprzez uwieszanie się na ramieniu, tylko właśnie przez danie szansy na wykazanie się - żeby wiedział że to co robi jest potrzebne i doceniane...

3. Co zrobić, żeby rozkochać na dobre – 2 puchary –

Otworzyć się na Niego...spotykać z Nim...pokazać że jesteś Nim zainteresowana ~ ale okazywać to subtelnie...

4. Czego absolutnie nie robić – Król mieczy –

Nie być egoistyczną, chłodną...i zbyt krytykancką...

5. Jakie lubi kobiety – Królowa buław –

Urocze ~ atrakcyjne...Kobietki sympatyczne, rozmowne, wyrozumiałe i gotowe do pomocy ~ takie dobre towarzyszki...ale też takie właśnie nie uwieszające się na ramieniu Mężczyzny ~ lecz niezależne i pomysłowe...odnoszę wrażenie że chyba nawet dominujące w związku...

6.Jakich kobiet pragnie – Król denarów –

(No i tu się utwierdzam że lubi Kobiety dominujące). Zrównoważone emocjonalnie ~ takie co to wiedzą czego chcą...mądre, wyrozumiałe i z klasą...

7. Tylko z taką będzie – As buław, Świat –

Z stanowczą...taką co to potrafi wychodzić z inicjatywą, aktywną, pelną pomysłów...z taką która pomoże mu przezwyciężyć problemy i pokaże mu jak piękny jest świat...

8. Tak widzi ciebie (nic nie wie na temat mojego prywatnego życia) – 3 mieczy –

Widzi Cię jako osobę logicznie myślącą i świetnie zapamiętującą fakty...hmm, chyba też taką z którą dość często się widuje i jako taką z którą ma podobne zainteresowania, poglądy...

9. Tak widzi nasza relacje – Pustelnik, Mag, Giermek denarów, 8 denarów, Rycerz buław –

Póki co jako spotkania na gruncie zawodowym ? naukowym ? no coś w ten deseń...jest Twoim nauczycielem ? Jeśli tak, to postrzega Waszą relację na ten moment poprzez właśnie ten pryzmat...

10. Jego życzenie wobec mnie – Wisielec, 2 buław

Powiem szczerze że dla mnie 2 Buław jest kartą pozytywną jeśli chodzi o "partnerstwo", a w tym temacie pytasz...ale przy Wisielcu, hmm, to tak jakby na ten moment nie miał specjalnego życzenia wobec Ciebie, tutaj znowu przejawia się ta Jego bierność ~ dosłownie zawieszenie w Jego życiu...wiesz Słonko, widać że On jest w trudnym momencie swego życia, na jakimś trudnym etapie (patrząc na pozostałe karty), tak więc myślę iż teraz to On musi sobie najpierw wszystkooo poukładać, przemyśleć...

11. nasza szansa najbardziej prawdopodobny wynik: Kapłan, Głupiec, 3 buław, Gwiazda, Królowa denarów

Jeśli mooocno pragniesz by relacja z Nim się "pogłębiła" widzę na to spore szanse...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
dodano punkt 10 & 11...
Gość Linkinia
Napisano

Mam ćwiczenia z panem, co ma 28 lat ;) czasami przyjeżdzał ze swoim współpracownikiem i przyjacielem w jednej osobie - M i razem prowadzili zajęcia.

Bardzo dziękuję za piekną interpretację :bukiet:

Gość sappir
Napisano

2. Pozwolić mu działać, ewentualnie stwarzać okazje aby mógł się wykazać

3. Jak to się ładnie mówi miej serce na dłoni, daj się poznać z jak najlepszej strony, dobrze jeśli będziecie mieć wspólne sprawy, doświadczenia.

4. Nie dominuj, bądź uważna na słowa, nie wywieraj presji.

10. On tak naprawdę przygląda się Tobie z tzw. bezpiecznej odległości i rozważa - ruszyć czy nie ruszyć w Twoja stronę, jak na razie żadnych konkretnych życzeń nie ma

Napisano

1. 9 Mieczy to wolny zawod miedzy innymi, samodzielna praca, owszem, moze byc to praca o charakterze intelektualnym, jako ze to sa miecze. Takze mysle, ze jego praca tu sie bardzo ladnie pokazala.

2. Jak go uwiesc. Rzucajac rekawiczke i poczekajac, co on dalej zrobi. To Krol Bulaw i jako Krol Bulaw on powinien miec mozliwosc dzialania. Pokazac mu, ze ma szanse i dac wykazac sie inicjatywa.

3. Co zrobic, zeby rozkochac na dobre. Byc otwarta przede wszystim. Dobra kompanka. Taka, co i do tanca i do rozanca.

4. Czego absolutnie nie robic. Nie starac sie narzucac swojej woli, przejmowac stery w tej znajomosci, pokazywac, ze ja tez mam cos do powiedzenia i przede wszystkim nie kalkulowac nic na zimno, nie odcinac sie od emocji, jakiekolwiek by one nie byly.

5. Jakie lubi kobiety. Przede wszystkim swiadome swojej kobiecosci, calego wachlarza mozliwosci, jakie ta kobiecosc im daje. Umiejace sie samorealizowac, pewne siebie i darzace ciagle do rozwoju. Umiejace pokazac, gdy im na kims zalezy i umiejace sie zareklamowac, sprzedac swoje walory bez nahalnosci, z wdziekiem. ;)

6. Jakiej kobiety pragnie. Takiej, ktora pozwoli mu nosic spodnie w domu. Ktora pozwoli mu czuc sie przyniej mezczyzna.

7. Tylko z taka bedzie. Kobieta, ktora daje mu kopniaka energii do dzialania. Przy ktorej czuje ze zyje i ma zapal do dzialania. Przy ktorej czuje sie, jakby znalazl swoje miejsce na ziemi. ;)

8. Tak widzi Ciebie. Nie wiem. Kojarzy mi sie, ze masz w sobie cos ze zranionej sarny. ;) Ale moze to tez swiadczyc o tym, ze dobrze Wam sie rozmawia, jezeli wasze rozmowy maja czysto intelektualny wymiar.

9. Tak widzi Wasza relacje. Uwaza, ze Wasza relacja jest na poczatku jeszcze, w fazie rozwoju. Jeszcze nie do konca sam wie, czego tu chce, ale widzi, ze sa mozliwosci i mozna cos tu ugrac.

10. Jego zyczenia. Zalezyl. Jezeli jest w tej chwili Wisielec to 2 Bulawy po moga wskazywac na radykalne ruszenie z miejsca. Ale moze tez byc mowa o calkowitym przewrocie sposobu dzialania tutaj, zmianie frontu dzialania. Hmm...

11. Najbardziej prawdopodobny wynik. Jest mozliwe, aby Wasza relacja sie poglebiala. Sa szanse i Wasze obecne dzialania maja te moc, ze i z czasem niosa pozytywny wydzwiek.

Duzo zalezy tu od Ciebie. Podsum z HB to XI Pasja i II Kaplanka. Takze jezeli na panu Ci zalezy a intuicja podpowiada Ci, ze to ktos wartosciowy itd. to dzialaj, nie wahaj sie okazac, ze Ci zalezy. Panu sie to na pewno sposoba. Lubi takie zdecydowane, umiejace zadzialac kobietki.