Gość sappir Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 Jest - Umiarkowanie - zatrzymanie w sprawach uczuciowych Krzyżuje się - Rycerz Pucharów - chyba to, że nie przejawiam żadnej aktywności w tym względzie Świadomość - Królowa Buław - to karta przedsiębiorczości, zdecydowania i odwagi, ale również nieśmiałości i delikatności. Niesie ona ze sobą zarówno ostrożność jak i skłonność do pójścia na żywioł. Ja tu bardziej obstawiam ostrożność Podświadomość - Księżyc - czyżbym gdzieś w zakamarkach podświadomosci nie pożegnała się z przeszłością i podświadomosć kontrolowała moje działania Co odchodzi - 7 Mieczy - moja ostrożność, ukrywanie się przed światem, a może patrzenie na materie a nie uczucia Co nadchodzi - Rycerz Mieczy - zawirowania, gwałtowne emocje i działania Moje nastawienie - 4 Puchary - mogę mieć dość, albo nie będę w stanie dostrzec nowych okazji/możliwości Otoczenie - Giermek Mieczy - bedzie nieufne, chyba będzie plotkować, może nawet coś kręcić, a może zbierać informacje Obawy - Król Buław - że dorwie mnie Pan, ktory za wszelką cenę będzie chciał dominować Nadzieje - 10 Pucharów - na spełnioną miłość Wynik - Diabeł, 10 Monet, 2 Puchary suma Cesarzowa Śmierć, Koło, Diabeł Mag, Cesarzowa Cesarz W wyniku może i widać relację, ale biorąc pod uwagę Diabła raczej nie taką o jaką mi chodzi. A może zbyt demonizuję. Pomoże Ktoś, zupełnie nie czuje tych kart. Cytuj
iridos Napisano 27 Grudnia 2012 Napisano 27 Grudnia 2012 będziesz próbowała kogoś podstępem zdobyć ale bez szans powodzenia nie widać związku satysfakcjonującego cie w tym okresie Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 w skrocie i na moje- cholernie ciezka relacja karmiczna tu się pojawia -wiem to nei ejst smieszne,ale masz diabla na pcoztaku, a w piramiedzie kolo i diabel to dla mnei karma 28936742937047 x344558-803-6 , bo ogolnei sam zwiazek zarąbisty, ( 10 denarów) ale nei lekki.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi