Skocz do zawartości

Celt na uczucia_2013

Gość sappir

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sappir
Napisano

Jest - Umiarkowanie - zatrzymanie w sprawach uczuciowych

Krzyżuje się - Rycerz Pucharów - chyba to, że nie przejawiam żadnej aktywności w tym względzie

Świadomość - Królowa Buław - to karta przedsiębiorczości, zdecydowania i odwagi, ale również nieśmiałości i delikatności. Niesie ona ze sobą zarówno ostrożność jak i skłonność do pójścia na żywioł. Ja tu bardziej obstawiam ostrożność

Podświadomość - Księżyc - czyżbym gdzieś w zakamarkach podświadomosci nie pożegnała się z przeszłością i podświadomosć kontrolowała moje działania

Co odchodzi - 7 Mieczy - moja ostrożność, ukrywanie się przed światem, a może patrzenie na materie a nie uczucia

Co nadchodzi - Rycerz Mieczy - zawirowania, gwałtowne emocje i działania

Moje nastawienie - 4 Puchary - mogę mieć dość, albo nie będę w stanie dostrzec nowych okazji/możliwości

Otoczenie - Giermek Mieczy - bedzie nieufne, chyba będzie plotkować, może nawet coś kręcić, a może zbierać informacje

Obawy - Król Buław - że dorwie mnie Pan, ktory za wszelką cenę będzie chciał dominować

Nadzieje - 10 Pucharów - na spełnioną miłość

Wynik - Diabeł, 10 Monet, 2 Puchary suma Cesarzowa

Śmierć, Koło, Diabeł

Mag, Cesarzowa

Cesarz

W wyniku może i widać relację, ale biorąc pod uwagę Diabła raczej nie taką o jaką mi chodzi. A może zbyt demonizuję;).

Pomoże Ktoś, zupełnie nie czuje tych kart.

Napisano

będziesz próbowała kogoś podstępem zdobyć ale bez szans powodzenia nie widać związku satysfakcjonującego cie w tym okresie

Gość sheina
Napisano

w skrocie i na moje- cholernie ciezka relacja karmiczna tu się pojawia :) -wiem to nei ejst smieszne,ale masz diabla na pcoztaku, a w piramiedzie kolo i diabel to dla mnei karma 28936742937047 x344558-803-6 , bo ogolnei sam zwiazek zarąbisty, ( 10 denarów) ale nei lekki..