Skocz do zawartości

przyszly tydzien

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano (edytowane)

mezczyzni

as buław, 4 miecze, 2 kielichy

moze ktos z kim dawno nie mialam kontaktu się odezwie..

czego się nie spodziewam?

świat, cztery miecze, 5 denarów

hmm... wyjazdu?

przyjazn :cesarz, 5 denarów, słonko

kontakty z kims z kim nas dziela parodniowe przerwy

praca: 4 puchary,9 denarów, rycerz mieczy

oferty beda,ale cienkie...

rozrywka: diabeł, dwa denary, as mieczy

sylwestrer ;D

Edytowane przez sheina
Napisano

Z facetami to takie jakby zrywy. Cos tam sie zadzieje, ale na moment sie wycofasz, zeby sobie cos tam przemyslec, potem znowu otworzysz sie.

Czego sie nie spodziewasz? Nie wiem. Troche jakbys miala sie zamknac na chwile we wlasnym swiecie, zeby sobie co nieco uporzadkowac a moze odpoczac.

W przyjazni kontakt z jakims panem, bardziej na jego zasadach. Taka znajomosc na razie niezobowiazujaca, ale dajaca radosc. Jednak to jeszcze nie to, jezeli patrzec przez pryzmat uczuc.

W pracy widac Twoje dzialania, bedziesz szukala, starala sie, ale ruchu na razie nie widac, zmian jakis.

Rozrywka bedzie. Mozliwe, ze Sylwester z 2 przyjaciolkami, moze jeszcze jakis pan bedzie. Zabawa powinna byc przednia.

Gość sappir
Napisano

1. dla mnie jakbyś miała zafundować sobie odpoczynek od spotkań, choć okazji na nie nie będzie brakować, albo nie skorzystasz z wszystkich propozycji

2. tego, że w pewnym sensie odizolujesz się od świata, skoncentrujesz na innych swoich potrzebach

3. znajomy/przyjaciel będzie w potrzebie i ty możesz mu pomóc

4. bez zmian do stanu obecnego chociaż jakieś działania widać ale tak jak napisałam nie przełożą się one na zmiany

5. impreza jak się patrzy - pewnie sylwestrowa :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

mezczyzni

as buław, 4 miecze, 2 kielichy suma Gwiazda

Twoje nadzieje na kontakt takowy, na to ze coś się zadzieje, lecz ja tutaj tego nie widzę...

czego się nie spodziewam?

świat, cztery miecze, 5 denarów suma Księżyc

Że będzie Ci brakowało czegoś lub kogoś z kim nie masz kontaktu, lub nastąpi taka "izolacja" co spowoduje u Ciebie poczucie braku właśnie tej osoby...a wszystko będzie podszyte "lękiem" lub zastanawianiem się o co choooodziii...

przyjazn :cesarz, 5 denarów, słonko suma Diabeł

Kontaktu nie widzę, lecz Jego brak i zdenerwowanie z tego powodu...

praca: 4 puchary,9 denarów, rycerz mieczy suma Rydwan

Hmm, a ja myślę że po okresie zniechęcenia, braku satysfakcji, a może i niedostrzegania możliwości ~ może tutaj zadziać się coś pozytywnego, może coś się nagle pojawić, możesz np. dostać jakąś wiadomość dotyczącą pracy, ofertę itp...

rozrywka: diabeł, dwa denary, as mieczy suma Kochankowie

No tutaj będziesz się zastanawiała nad jakąś propozycją prawdopoobnie od Pana...i w końcu po wielu rozważaniach udasz się na imprezkę...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kurde...zrobiłam podsumowania, patrzę tak teraz na calość i coś mi się tutaj nie podoba jeśli idzie o rozrywkę...nie widzę tutaj super zabawy, ja nie wiem czy Ty w sylwestra w domu nie zostaniesz...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

I jak z tym Sylwestrem ? Jak Maleństwo się bawiło ? :)

Gość sheina
Napisano

no jz jestem

malenstwo o chyba nei ..prawie 60 kg zywej wagi XD

bawilam sie calkiemw porzadku,siedzialysmy, gadalysmy smialysmy,,jedna laska nie przyszla bo cos kombinowala i ja sie zastanwiam czy tego karty ni epkazaly "D niby napiala,ze nei mogla bo cos sie w dom stalo a ta ktora ja zaprosila powiedziala,ze zna ja i na bank poszla na jakas inna impreze..:/ a tak w porzadku. bylysmy 3 . do 3. a od do 7 gadalamz przyjaciolka i skonczyc nei moglysmy( jak juz zostalysmy we dwie) alkohol byl ( bdiabel) :D