GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Co mnie nie zabije to wzmocni.. Potrzebuję zmian,wiecej siły i motywacji do tego,że właśnie warto żyć i udowodnić samej sobie,że tez zasługuje na szczęscie. Cokolwiek nie nadejdzie,każdy na to zasługuje.. Wyciągłam karciochy . Weryfikacja-1 KWIECIEN- Karty na okres-STYCZEN<LUTY<MARZEC 2013. Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-To chyba promyki nadzieji które noszę w sobie. Jak najbardziej widzę tutaj nadzieje w kielichowej,że bedzie ciepło w tym okresie w moim sercu. Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- To,że ktoś dokonał wyboru,wbił noże w plecy ,ale mimo wszystko na moim horyzoncie pojawiają się opcje. Myślę,że powinnam jak najbliżej trzymać swoją wiarę i nie odrzucać pewnych rzeczy które się pojawią? Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- Wydaje mi się,że nie sprawiedliwego i szybkiego oceniania innych albo zemst pod wpływem emocji..Kar psychicznych albo gnębienia? Pierwsze skojarzenia gdy patrze na te karty,te mysli same sie nasuwaja do głowy. Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC-Myślę,że nie będę miała wpływu na agresywne albo mściwe zachowania ze strony mojego męża który albo bedzie atakowal albo milczał i tu w 6 widzę jego zadowolenie . W wisielcu brak zmiany postawy i trwanie przy tym. Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE-Mogę być Panią samą dla siebie poprzez działanie i spojrzenie na wszystko z dystansu i oddali. Być może powinnać odsunąć wszystkie złe rzeczy od siebie by osiągnąć spokój ducha. Myślę,że moge również zmienić relacje z pewnym panem który jest tuz obok nie na nieco bardziej umiarkowane. Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- Myślę,że w koncu osiągnę stan w którym będę potrafiła się wyciszyć,wyjaśnić sytuacje, podejmować decyzje w zgodzie z samą sobą bez niczyjej pomocy badz naginania według niego,po niego,bez zadnego sterowania emocjonalnego mną. Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- Będzie to czas w którym bede chciała leczyć swoje serce i kiedy juz wizualnie bedzie wyglądało,że wszystko ok..w srodku nadal bedzie nie koniecznie tak samo... Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów-Spotykaj się z ludzmi,baw,poznawaj,walcz,przecinaj obciążenia albo gdy przyjdzie pora bądz bierna i pozwol działać. Wiem ,że rozkłąd długo,ale każdemu będe wdzieczna za pomoc. Rozkład na 3 msc i obiecuje pełną weryfikacje do każdej interpretacji. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Zajrzę, jak wróce z zakupów:) Obiecuję Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Dziekuje Inez ze zawsze mnie wesprzesz:* Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-Coś nowego, jakiś nowy związek, który napęłni cię optymizmem. Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- chyba właśnie tą nową znajomość, możesz czuć się nią przybita, troche się jej obawiać ale ona daje jakieś szanse na przyszłość, gdy już się na nią otworzysz Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław-Odrzuć myśli o tym co się posypało, zerwij te więzy i otwórz się na nowe, nie jesteś dzieckiem, przejmij stery sw2ojego życia Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC-Na to, że pojawią się jakieś uczuciowe przepychanki, o i tak uczucie wygra i zmieni twoje nastawienie do życia Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE-Poczuj się Panią swojego życia, ciesz się nim Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- Zaskoczy cię miłosny wybór i zmusi do podjęcia wyzwania ( u mnie jak w rozkładzie pojawia się pierwszy pustelnik, zawsze oznacza, że coś mnie zaskoczy) Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- Odseparujesz się od emocji, ale dzięki temu zyskasz harmonie, równowagę i miną obawy Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów-Wyjdż do ludzi, ciesz się i baw, wpuść w swoje życie powiew świeżości, zrzuć brzemie, które ciężko ci nosić, skup się na sobie, jako kobiecie, znowu masz wskazówkę, że masz czuć się panią swojego życia 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-ja uważam, że znowu poczujesz,jak to jest być szczęsliwą kobietą,zakochaną, odnajdziesz swoje miejsce na ziemi Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- zamknij za sobą niekorzystny etap,postaraj się zapomnieć, oczyścić,odrzuć to poczucie zagubienia (tak mi się 2 buław kojarzy), masz przed sobą nową drogę Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- nie oceniaj i nie mścij się,uwazaj na wypowiadane słowa,bo to nic dobrego w perspektywie Ci nie przyniesie Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC-a ja uważam inaczej, nie będziesz miała wpływu na to, że ktoś o Ciebie zawalczy,to może być relacja,która przewróci Twoje zycie do góry nogami Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE możesz popracowac nad sobą,aby stać się pewniejszą siebie,może zadbaj jakoś o siebie,kup sobie coś ładnego, nie weim,zmień fryzurę,makijaż... Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- osiagniesz zgodę z własnym wnętrzem, będziesz wiedziała czego chcesz Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy wyciszysz się,otworzysz na innych,mimo,że jeszcze przez jakiś czas możesz czuc się źle,miec nieprzespane noce.. Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów-za dużo kart na radę... Otwórz się na innych, baw się,szalej,. nie przejmuj niczym,pokaz, że jesteś fajną, niezależną,mądra babką)) Chyba taki sam sobie zrobię... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Inezku wiem,że za duzo,ale do Asa i 10 dociągnełam Co dalej:) Bardzo,bardzo Wam obu dziekuję:* Na pewno nastąpi weryfikacja:* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 Wesprze mnie ktoś jeszcze swoją interpretacją? Ślicznie proszę Cytuj
Gość sappir Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-związek, który wprowadzi w twoje życie szczęście i da ci poczucie spełnienia ale także świadomość, ze jesteś kochana Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- decyzję którą podjęłaś po długim wahaniu się/ zastanawianiu się, wiesz, że pewne sprawy muszą odejść (choć to trudne) dając tym samym miejsce nowemu... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 zerknę niedługo , najpóźniej jutro Cytuj
patai Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów- Własne miejsce na ziemi, bezpieczne i przytulne i jakiś opiekuńczy Pan. Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- Przestać czekać i ruszyć odważnie przed siebie Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- Nie popadać w skrajności, nie rozmieniać sie na drobne Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC- Na sprawy sercowe, stanie sie to co ma sie stać. Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- Wprowadzić równowagę w stosunkach z kimś lub między kimś Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- Mi to wygląda właśnie na sterowanie Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- Odpoczynek, szukanie wsparcia na zewnątrz bo dużo niepewności i lęków w Tobie - strach ma wielkie oczy, choć nie jest uzasadniony. Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów- Licz na bliskie osoby, ciesz się życiem i spójrz na wszystko rozsądnie. Nie będzie łatwo, musisz uwierzyć w siebie, docenić swoją wartosć i siłę. 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-- Uciesz uzyskanie szczęścia rodzinnego odnalezienie siebie poprzez delikatny egoizm, poczujesz się kochana i będziesz też chciała obdarzać miłością, może być jakiś związek niefomralny Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław-- zamknąć to co pochłania Twoją energię i ruszyć do przodu wyjść na przeciw nowemu, powiedziałabym, żebyś raczej większość rzeczy trzymała z daleka od siebie Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- uważaj na kogoś kto chce zrobić Ci na złość, na jakieś informacje i wiadomości, które ktoś prześle Ci w gniewie, staraj się to ignorować albo zgłosić w odpowiednie miejsce sąd/policja Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC. na kłótnie z jakimś niezdecydowanym facetem, który zrobi wszystko,żeby wedrzeć się z butami do Twojego życia i przewróci Ci życie o 180stopni Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- więcej pewności siebie, takiego wręcz bycia władczą i stanowczą, powinnaś spróbować zmienić te cechy, których u siebie nie akceptujesz Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- wyjdziesz ze swojego ukrycia i zamknięcia i poprzez decyzje wyjaśnisz pewne sprawy, które Ci ciążyły przez dłuższy czas Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- na razie jesteś wyalienowana i nic się nie dzieje, chociaż widać, że masz pragnienie ruszyć dalej w świat, żeby zawalczyć, to jednak wstrzymują Cię Twoje lęki i obawy Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów- otwórz sie na innych, badz bardziej radosna i otwarta na innych, pogadaj z kimś o tym co leży Ci na wątrobie, spuść ten ciężar, który trzymasz na plecach, a w końcu poczujesz się zadowolona i szczęśliwa, a przede wszystkim wolna Cytuj
Arshi Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów- nowa przyjaz, ktora moze okaza sie z czasem ze to juz nie przyjazn tylko cos wiecej Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- przemyslane decyzjie podjete dzialania, konsekwentnie sie tego trzymac bo sa perspektywy Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- nie wiem jakbys miala nie byc msciwa Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC- na zamieszanie w sprwach milosnych Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- mozesz przeczekac sytuacje i wciaz byc przy mezu ale troche czasu musi uplynac Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- ze bedziesz przez pewien czas sama ale po to zeby podjac wazna zyciowa decyzje Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- zbierasz sie w calosc, postanwiasz znow dac wiele z siebie otwierasz sie na swiat ale czujesz lek przed nowym , to jest zrozumiale Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów -baw sie spotykaj z ludzmi bo i tak wkroctce nastapi wyjasnienie wielu spraw... choc to bedzie trudna rozmowa to i tak efekt moze byc obeicujacy 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Napisano 12 Stycznia 2013 dziękuje,pewne rzeczy zaczynają się spełniać..to jak układanka puzli poszczególnych fragmentów:* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Napisano 3 Kwietnia 2013 Wszystkim dziekuję za udzielenie pomocy,wsparcia,czasu i energi:) Pogrubioną czcionką to sytuacje które się sprawdziły,jeszcze raz dzięki! WERYFIKACJA: AGAMAJ:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-Coś nowego, jakiś nowy związek, który napęłni cię optymizmem. Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- chyba właśnie tą nową znajomość, możesz czuć się nią przybita, troche się jej obawiać ale ona daje jakieś szanse na przyszłość, gdy już się na nią otworzysz Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław-Odrzuć myśli o tym co się posypało, zerwij te więzy i otwórz się na nowe, nie jesteś dzieckiem, przejmij stery sw2ojego życiaTym punktem mnie uderzyło,nie jednokrotnie go czytałam Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC-Na to, że pojawią się jakieś uczuciowe przepychanki, o i tak uczucie wygra i zmieni twoje nastawienie do życia Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE-Poczuj się Panią swojego życia, ciesz się nim Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- Zaskoczy cię miłosny wybór i zmusi do podjęcia wyzwania ( u mnie jak w rozkładzie pojawia się pierwszy pustelnik, zawsze oznacza, że coś mnie zaskoczy) Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- Odseparujesz się od emocji, ale dzięki temu zyskasz harmonie, równowagę i miną obawy Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów-Wyjdż do ludzi, ciesz się i baw, wpuść w swoje życie powiew świeżości, zrzuć brzemie, które ciężko ci nosić, skup się na sobie, jako kobiecie, znowu masz wskazówkę, że masz czuć się panią swojego życia INEZ:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-ja uważam, że znowu poczujesz,jak to jest być szczęsliwą kobietą,zakochaną, odnajdziesz swoje miejsce na ziemi Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- zamknij za sobą niekorzystny etap,postaraj się zapomnieć, oczyścić,odrzuć to poczucie zagubienia (tak mi się 2 buław kojarzy), masz przed sobą nową drogę Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- nie oceniaj i nie mścij się,uwazaj na wypowiadane słowa,bo to nic dobrego w perspektywie Ci nie przyniesie Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC-a ja uważam inaczej, nie będziesz miała wpływu na to, że ktoś o Ciebie zawalczy,to może być relacja,która przewróci Twoje zycie do góry nogami Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE możesz popracowac nad sobą,aby stać się pewniejszą siebie,może zadbaj jakoś o siebie,kup sobie coś ładnego, nie weim,zmień fryzurę,makijaż... Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- osiagniesz zgodę z własnym wnętrzem, będziesz wiedziała czego chcesz Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy wyciszysz się,otworzysz na innych,mimo,że jeszcze przez jakiś czas możesz czuc się źle,miec nieprzespane noce.. Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów-za dużo kart na radę... Otwórz się na innych, baw się,szalej,. nie przejmuj niczym,pokaz, że jesteś fajną, niezależną,mądra babką)) SAPPIR:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-związek, który wprowadzi w twoje życie szczęście i da ci poczucie spełnienia ale także świadomość, ze jesteś kochana Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- decyzję którą podjęłaś po długim wahaniu się/ zastanawianiu się, wiesz, że pewne sprawy muszą odejść (choć to trudne) dając tym samym miejsce nowemu... PATAI:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów- Własne miejsce na ziemi, bezpieczne i przytulne i jakiś opiekuńczy Pan. Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- Przestać czekać i ruszyć odważnie przed siebie Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- Nie popadać w skrajności, nie rozmieniać sie na drobne Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC- Na sprawy sercowe, stanie sie to co ma sie stać. Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- Wprowadzić równowagę w stosunkach z kimś lub między kimś Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- Mi to wygląda właśnie na sterowanie Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- Odpoczynek, szukanie wsparcia na zewnątrz bo dużo niepewności i lęków w Tobie - strach ma wielkie oczy, choć nie jest uzasadniony. Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów- Licz na bliskie osoby, ciesz się życiem i spójrz na wszystko rozsądnie. Nie będzie łatwo, musisz uwierzyć w siebie, docenić swoją wartosć i siłę. Pasqualina:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów-- Uciesz uzyskanie szczęścia rodzinnego odnalezienie siebie poprzez delikatny egoizm, poczujesz się kochana i będziesz też chciała obdarzać miłością, może być jakiś związek niefomralny Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław-- zamknąć to co pochłania Twoją energię i ruszyć do przodu wyjść na przeciw nowemu, powiedziałabym, żebyś raczej większość rzeczy trzymała z daleka od siebie Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- uważaj na kogoś kto chce zrobić Ci na złość, na jakieś informacje i wiadomości, które ktoś prześle Ci w gniewie, staraj się to ignorować albo zgłosić w odpowiednie miejsce sąd/policja Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC. na kłótnie z jakimś niezdecydowanym facetem, który zrobi wszystko,żeby wedrzeć się z butami do Twojego życia i przewróci Ci życie o 180stopni Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- więcej pewności siebie, takiego wręcz bycia władczą i stanowczą, powinnaś spróbować zmienić te cechy, których u siebie nie akceptujeszbingo Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- wyjdziesz ze swojego ukrycia i zamknięcia i poprzez decyzje wyjaśnisz pewne sprawy, które Ci ciążyły przez dłuższy czas Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- na razie jesteś wyalienowana i nic się nie dzieje, chociaż widać, że masz pragnienie ruszyć dalej w świat, żeby zawalczyć, to jednak wstrzymują Cię Twoje lęki i obawy Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów- otwórz sie na innych, badz bardziej radosna i otwarta na innych, pogadaj z kimś o tym co leży Ci na wątrobie, spuść ten ciężar, który trzymasz na plecach, a w końcu poczujesz się zadowolona i szczęśliwa, a przede wszystkim wolna Arshi:Co ucieszy i wzbogaci?- 4 buław, SLONCE,Królowa Kielichów- nowa przyjaz, ktora moze okaza sie z czasem ze to juz nie przyjazn tylko cos wiecej Co trzymać jak najbliżej siebie?- 2 buław, 10 mieczy, 3 buław- przemyslane decyzjie podjete dzialania, konsekwentnie sie tego trzymac bo sa perspektywy Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-SPRAWIEDLIWOŚĆ,DIABEL,Paż Buław- nie wiem jakbys miala nie byc msciwa Na co wpływu mieć nie bede- 5 buław,Rycerz Kielichów, 6 buław,WISIELEC- na zamieszanie w sprwach milosnych Co zmienić mogę?-CESARZ,Królowa Denarów,UMIARKOWANIE- mozesz przeczekac sytuacje i wciaz byc przy mezu ale troche czasu musi uplynac Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-PUSTELNIK,KOCHANKOWIE,Paż Mieczy- ze bedziesz przez pewien czas sama ale po to zeby podjac wazna zyciowa decyzje Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 4 mieczy,Paż Denarów,ŚWIAT, 9 mieczy- zbierasz sie w calosc, postanwiasz znow dac wiele z siebie otwierasz sie na swiat ale czujesz lek przed nowym , to jest zrozumiale Rada od kart- 2 kielichy,3 kielichy,As mieczy,10 buław,9 denarów -baw sie spotykaj z ludzmi bo i tak wkroctce nastapi wyjasnienie wielu spraw... choc to bedzie trudna rozmowa to i tak efekt moze byc obeicujacy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi