GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 No,no ciekawe te karty -tyle ,ze ich nie rozumiem bo całkowicie planów nie mam:] Miałam iść z bratową na sale,ale napisała,że domówke robią-natomiast ja nie za bardzo za tą domówką jestem wiec pomyślałam,że w domu odpoczne.. Z kim spędze Sylwestrwa-->ARCYKAPŁANKA,As Kielichów, 4 buław- Czyzby kapłanka do końca nie chciała wyjawić tajemnicy..No chyba ,że spędzę go z jakąs kobietą..gdzie mogę kogoś poznać,, 4 buławy-kojarzą mi się z domem? Gdzie spędze Sylwestra--> 3 buław, ARCYKAPLANKA, 8 buław- No tak pojawi się opcja,ktoś trzeci,kobieta,widać mój dojazd? Czyzbym sie skusiła na tą domówke? Jak uważacie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Chyba spędzisz z przyjaciółką, gdzies pojedziecie,do kogoś...Zastanawia mnie kapłanka u Ciebie, może karty coś kryją?? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 no właśnie tez mnie to dziwi?? może to moja mama? ale mama jest chora i nie wygląda tutaj jakbym miala się nią opiekować(grypa).. wiec totalnie nie wiem o co chodzi:D Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Wg mnei pojdziesz na tą domówke kapłanka to zazwczyaj cos co odbywa się w domu- 4 buławy wskazują często na imprezę rodzinną- slb zaręczyny - w tej sytjacji mogą wskazywać na impreze" z kims z rodziny" bratowa pas8je jak ulał. No moze tez kaplanka ją wskazywac, ale nie wiem jaki to typ kobiety, skoro ogranizje impreze to raczej w kaplance by nie wyszla Cytuj
Gość sappir Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Moim zdaniem możesz skusić się na domówkę Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 te 4 buławy tez wskazują mi dom przeważnie,ale wiele pozytywów w tej karcie jest:) tylko ten as kielichów:D mnie zaskakuje:D No i w 3 buław jakaś inne osóbkę widzę Cytuj
Gość sappir Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 tak 4 buławy to impreza sama w sobie, świętowanie ale też nowe kontakty, znajomości:), budowanie czegoś co w przyszłości przyniesie szczęście... bardzo pozytywna karta:) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Napisano 31 Grudnia 2012 Jak na razie to wygląda chyba na to,że nigdzie nie pójdę. Z bratowa nie gadam,nie dzwoni a ja wpychać na siłę się nie będe.. No ido 18 w pracy jestem..wiec.. Cytuj
patai Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Po tych kartach wygląda na to, że same ze sobą ale na spokojnie i miło. Usiądziesz sobie z lampką wina i będziesz zagłębiała sie w siebie refleksyjnie, ze spokojem, i dobrze Ci będzie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 Może w ostatniej chwili gdzieś się wbijesz na jakąś imprezkę Może właśnie bratowa dziś się odezwie i Ci zaproponuje wspólne spędzenie czasu, albo to informacja, żebyś sama wyszła z zapytaniem czy możesz ich odwiedzić, nie warto siedzieć w domu w taki dzień, jeszcze samemu Udanego Sylwestra Cytuj
Arshi Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 z kolezanka bedziecie pic u niej a nastepnie pojdziecie w wiekszym gronie na jakis plac czy gdzies ale bedzie tloczno bynajmniej Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Napisano 1 Stycznia 2013 WERYFIKACJA:] Spedziłam Sylwestrwa z bratową u naszej wspólnej koleżanki które organizowała imprezkę w gronie wspólnych znajomych-w sumie było 11 osób:] Wypiłam z 3 nie całe drinki..Troszkę po 1 pojechałam do domu bo od 10 musiałam otworzyć lokal w pracy wiec.. Byłam trzeżwa dopóki nie położyłam się do łożka-wtedy pojawił się helikopterek:) Ale ogólnie atmosfera przyjazna i miła:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi