Skocz do zawartości

TO I JA--> Z kim spędze Sylwestra i gdzie?+ WERYFIKACJA

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No,no ciekawe te karty -tyle ,ze ich nie rozumiem bo całkowicie planów nie mam:] Miałam iść z bratową na sale,ale napisała,że domówke robią-natomiast ja nie za bardzo za tą domówką jestem wiec pomyślałam,że w domu odpoczne..

Z kim spędze Sylwestrwa-->ARCYKAPŁANKA,As Kielichów, 4 buław- Czyzby kapłanka do końca nie chciała wyjawić tajemnicy..No chyba ,że spędzę go z jakąs kobietą..gdzie mogę kogoś poznać,, 4 buławy-kojarzą mi się z domem?

Gdzie spędze Sylwestra--> 3 buław, ARCYKAPLANKA, 8 buław- No tak pojawi się opcja,ktoś trzeci,kobieta,widać mój dojazd? Czyzbym sie skusiła na tą domówke?

Jak uważacie?

• Maestro
Napisano

Chyba spędzisz z przyjaciółką, gdzies pojedziecie,do kogoś...Zastanawia mnie kapłanka u Ciebie, może karty coś kryją??

Napisano

no właśnie tez mnie to dziwi?? może to moja mama? ale mama jest chora i nie wygląda tutaj jakbym miala się nią opiekować(grypa).. wiec totalnie nie wiem o co chodzi:D

Gość sheina
Napisano

Wg mnei pojdziesz na tą domówke :)

kapłanka to zazwczyaj cos co odbywa się w domu- 4 buławy wskazują często na imprezę rodzinną- slb zaręczyny - w tej sytjacji mogą wskazywać na impreze" z kims z rodziny" bratowa pas8je jak ulał. No moze tez kaplanka ją wskazywac, ale nie wiem jaki to typ kobiety, skoro ogranizje impreze to raczej w kaplance by nie wyszla :)

Napisano

te 4 buławy tez wskazują mi dom przeważnie,ale wiele pozytywów w tej karcie jest:) tylko ten as kielichów:D mnie zaskakuje:D

No i w 3 buław jakaś inne osóbkę widzę

Gość sappir
Napisano

tak 4 buławy to impreza sama w sobie, świętowanie ale też nowe kontakty, znajomości:), budowanie czegoś co w przyszłości przyniesie szczęście...

bardzo pozytywna karta:)

Napisano

Jak na razie to wygląda chyba na to,że nigdzie nie pójdę. Z bratowa nie gadam,nie dzwoni a ja wpychać na siłę się nie będe.. No ido 18 w pracy jestem..wiec..:(

Napisano

Po tych kartach wygląda na to, że same ze sobą ale na spokojnie i miło. Usiądziesz sobie z lampką wina i będziesz zagłębiała sie w siebie refleksyjnie, ze spokojem, i dobrze Ci będzie

Gość Pasqualina
Napisano

Może w ostatniej chwili gdzieś się wbijesz na jakąś imprezkę :)

Może właśnie bratowa dziś się odezwie i Ci zaproponuje wspólne spędzenie czasu, albo to informacja, żebyś sama wyszła z zapytaniem czy możesz ich odwiedzić, nie warto siedzieć w domu w taki dzień, jeszcze samemu :)

Udanego Sylwestra :)

Napisano

z kolezanka bedziecie pic u niej a nastepnie pojdziecie w wiekszym gronie na jakis plac czy gdzies ale bedzie tloczno bynajmniej

Napisano

WERYFIKACJA:]

Spedziłam Sylwestrwa z bratową u naszej wspólnej koleżanki które organizowała imprezkę w gronie wspólnych znajomych-w sumie było 11 osób:]

Wypiłam z 3 nie całe drinki..Troszkę po 1 pojechałam do domu bo od 10 musiałam otworzyć lokal w pracy wiec..

Byłam trzeżwa dopóki nie położyłam się do łożka-wtedy pojawił się helikopterek:)

Ale ogólnie atmosfera przyjazna i miła:P