Skocz do zawartości

Mój styczeń -. do weryfikacji +1 pytanie

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Szkoła -> umiarkowanie

Harmonia, stabilizacja, bez większych problemów...

2 . Finanse -> 5denarów

Z finansami dość kiepsko w styczniu - i jak na razie się to zgadza, czeka mnie sporo wydatków.

3. Uczucia -> kapłanka

Chyba bardziej zajmę się sobą niż uczuciami.

4. Otoczenie -> rycerz denarów

Otoczenie pobudzi mnie do myślenia. Pomyślałam jeszcze o tym, że głównie będę obracała się w towarzystwie męski - ale to już jest moja nadinterpretacja, bo tak jest faktycznie :P

5.Dom, rodzina -> koło fortuny

Inaczej niż dotychczas - obrót spraw...

6.Niespodzianka -> giermek mieczy

Jakiś facet się zjawi lub bujne spotkania przyjacielskie.

7.Co robic -> 9mieczy

Przekonywać do swoich racji, walczyć o swoje.

8.Czego nie robic -> 5pucharów

I tu mały problem. Karta oznacza pogodzenie się jak i zerwanie kontaktów. Także albo nie godzić się z osobą, z którą się pokłóciłam albo nie ubolewać nad zerwanymi kontaktami.

9.Rada -> sąd

Zbilansować swoje dotychczasowe życie - kończy się coś starego, a zaczyna się coś nowego.

Kto podrzucił prezent dla córki cioci pod drzwi? Sprawa nieco dziwna, bo nikt się nie przyznaje. Poza tym prezent został podrzucony pod drzwi matki ciotki, a nie pod jej... -> kapłanka, 4pucharów, 8buław

Chyba jakaś kobieta, która zadziała szybko, bez przemyślenia - w tym momencie było to dla niej najlepsze rozwiązanie...

Napisano

Uczucia?-Pojawiła sie kapłanka a ona jest zwykle strażnikiem naszych tajemnic ,widocznie nie do końca odkrywa na dzien dzisiejszy swoje tajemnice,ale gdy ja odkryje-posdluchaj swojej intuicji. Ona zawsze dam prawdę dyktuje-dopuść ją do głosy

Niespodzianka-myślę,że jakiś osobnik,być może wyjaśnianie jakiejś sytuacji ,nerwowa sytuacja,możliwe spięcie tzn sprzeczka -i to Cie zaskoczy bo po tym istnieje możliwość poprawy..Co radzą karty w treści-rada-ożywienie,zartwychwstanie:]zmiana:]

Co robic? Nie zadręczać się,spokojnie przesypiać nocy,usmiechać się:)

A ty samym czego masz nie robić?-nie popadać w depresji i nie smucić się. Głowa do góry,wyszukuj pozytywów:*

Z tym prezentem to faktycznie dziwna sprawa..myślę,że ta kobieta faktycznie nie miała innego zdania..Mysli o małej..Czy ta córka Ciotki jest faktycznie biologiczna matka? albo czy utrzymują kontakty z drugą matką albo siostrą męża..? Wydaje mi się ,że to ktoś bliski dla tej dziewczynki.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Szkoła -> umiarkowanie

Spokojnie, jeśli były jakieś problemy to nastąpi teraz okres równowagi i pełnej harmonii...

2 . Finanse -> 5denarów

Dwie cechy ~ oszczędność i zaradność...będziesz liczyła i planowała, rozumowo podejdziesz do tej kwestii...to będzie takie trochę "zaciskanie pasa"...

3. Uczucia -> kapłanka

Tu może być tak że będziesz skrywać w sercu swoją miłość, lub zaistnieje sytuacja która będzie wymagała większego zrozumienia...

4. Otoczenie -> rycerz denarów

"...Pomyślałam jeszcze o tym, że głównie będę obracała się w towarzystwie męskim..." ~ myślę że o to właśnie tu chodzi...

5.Dom, rodzina -> koło fortuny

Tutaj zdecydowanie "wkroczy" coś nowego, będzie się działo ~ ale czy czy będzie to coś dobrego czy wręcz przeciwnie, będzie to zależało od Was...

6.Niespodzianka -> giermek mieczy

Hmm, może to być nagłe rozwiązanie jakiegoś konfliktu...wiadomość nieoczekiwana np. przez internet czy telefon...ale równie dobrze może to być po prostu nieoczekiwane spotkanie z kimś i ploteczki...

7.Co robic -> 9mieczy

Wszelkie ewentualne "utrudnienia i przeciwności" znieś ze spokojem ~ bo to doprowadzi Cię do zmiany na lepsze...

8.Czego nie robic -> 5pucharów

Nie rozpaczaj, nie koncentruj się na bolesnej przeszłości ~ nie rozpamiętuj tego co było źle - nie samooskarżaj się i nie izoluj...

9.Rada -> sąd

Wyzwol się z tego co Ci przysparza smutku i spędza czasem sen z powiek...odrzuć poczucie winy ~ nie oskarżaj się, wybacz sobie i innym, nie oceniaj innych zbyt surowo...poza tym działaj i wykorzystuja nadarzające się okazje...

Kto podrzucił prezent...? Kobieta która za Nią Tęskni, z którą nie ma kontaktu...

P.S.

:) tak czytam o tym prezencie i się uśmiecham, bo w Świeta mojemu synowi również coś podrzucono pod drzwi - na wycieraczkę, tyle że nie prezent a list miłosny:)...

Napisano

Mysterious no to synek rozchwytywany jest widzę ;)

Sprawa z prezentem się wyjaśniła - był to chrzestny małej. Tylko dlaczego pokazał się jako kapłanka :lol:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Sprawa z prezentem się wyjaśniła - był to chrzestny małej. Tylko dlaczego pokazał się jako kapłanka :lol:

No czy rozchwytywany to nie wiem, fakt że wokół Niego ciagle pełno Dziewczyn ~ ale koleżanek...dlatego byłam mooocnooo zdziwiona gdy podniosłam ten list z wycieraczki i przeczytałam "Proszę nie czytać! Przekazać Bartkowi" a potem przeczytałam treść listu i myślę ooo kurcze...syn nie chciał wyjść do Dziewczyny bo powiedział że nie chce, że Ona nie podoba mu się...musiałam wyjaśnić że tak nie można...zrozumiał, wyszedł porozmawiać (dla mnie to był malutki szok gdy przeczytałam treść listu...wyznanie Miłości, treść listu była tak głęboka jakby pisała go dojrzała kobieta, a Dziewczyna ma 14 lat, mój syn 15.:) )

Ale nieistotne.:)

Jako Kapłanka, hmm chyba po prostu dlatego że chciał ten prezent ofiarować a pozostać tajemniczym nadawcą.:) hyba nie inaczej.:lol:

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No czy rozchwytywany to nie wiem, fakt że wokół Niego ciagle pełno Dziewczyn ~ ale koleżanek...dlatego byłam mooocnooo zdziwiona gdy podniosłam ten list z wycieraczki i przeczytałam "Proszę nie czytać! Przekazać Bartkowi" a potem przeczytałam treść listu i myślę ooo kurcze...syn nie chciał wyjść do Dziewczyny bo powiedział że nie chce, że Ona nie podoba mu się...musiałam wyjaśnić że tak nie można...zrozumiał, wyszedł porozmawiać (dla mnie to był malutki szok gdy przeczytałam treść listu...wyznanie Miłości, treść listu była tak głęboka jakby pisała go dojrzała kobieta, a Dziewczyna ma 14 lat, mój syn 15.:) )

Ale nieistotne.:)

Jako Kapłanka, hmm chyba po prostu dlatego że chciał ten prezent ofiarować a pozostać tajemniczym nadawcą.:) chyba nie inaczej.:lol:

Napisano

Haha biedny chlopak, zostal zmuszony do rozmowy z kolezanka, ktora mu sie nie podoba :-P

a Ty dlaczego czytasz korespondencje syna?? Nieladnie:-P

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Haha biedny chlopak, zostal zmuszony do rozmowy z kolezanka, ktora mu sie nie podoba :-P

a Ty dlaczego czytasz korespondencje syna?? Nieladnie:-P

Hehe, zaniosłam do rąk własnych, ale usłyszałam że się śmieją w głos (mój syn, moja siostrzenica (14-letnia) i moja siostra, to poszłam zobaczyć o co chodzi...dał, przeczytałam.:)

W sumie, wiem co przechodzą moje koleżanki z zakochanymi, nastoletnimi córkami, a jeszcze nie daj booosheee odrzuconymi...nie chciałam żeby Dziewczyna czuła się olana...

I jeszcze kolejnej by trzeba było kiedyś tam karty stawiać.:)

P.S.

Sorki Słonko za off topik.:*

• 5 tygodni później...
Napisano

Kobietki, napiszę krótko i na temat. Generalnie to 100% ;)