Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Dostalam Zyczenia swiateczne od jakiegos Wojtka zadnego nie kojarze.. i to na emiala.. kto to ? krol buław, 9 denarów, 10 kielichów?> o mamo za kija nie wiem kto to? ale raczej nikt kogo znam ;]? Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 To ktos, kto Ciebie zna i komu sie podobasz, ma o Tobie dobre zdanie bardzo. W podsumie XVIII Ksiezyc, wiec rzeczywiscie moze byc to ktos, na kogo Ty sama nie zwrocilas do tej pory uwagi. Podsum HB XIX Slonce, X Kolo i I Mag. Podejdz do tego na luzie... Wyslal zyczenia, podziekuj czy co tam zamierzasz i obserwuj, co tam dalej... Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 ym.. : to juz sobei wyobrazam kolejnego przychlasta XD Cytuj
Gość sheina Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 zapytalam o to jakie beda jego dzialania wobec mneiw ciagu 2 dni... 2 miecze, 8 pucharów, 10 kielichow yyyyy aj dont nol jais kontakt netowy moze bedzie? czy jz nie odpisze? Cytuj
nirva2991 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 a może to jakiś krewny z rodziny ? tak mi się nasunęło Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 hehe mam identyczny układ kart na swoje pytanie ) Ogólnie to ktoś, kto jest tobą zainteresowany, chciałby, żebyś go dostrzegła, ktoś, kto uważa, że jesteś pewną siebie Singielką, pełną ciepła i wrażliwości Jego działania Nie będzie wiedział jak zadziałać, chce, spróbować innego sposobu dotarcia do ciebie, może się u ciebie pojawi? w tych 10 pucharach? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 To facet pewny siebie, który jest singlem,mozliwe, ze znajomy kogoś z Twojej rodziny, TY go znasz, ale moze nie kojarzysz Cytuj
Madlen_88 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Król buław jest atrakcyjny więc może nie okaże się przychlastem hehe ale jakoś wydaje mi się, że to była pomyłka (jakiś @ grupowy np i przez przypadek zawieruszył się Twój adres) mogło tak być? Był skierowany bezpośrednio do Ciebie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi