Skocz do zawartości

ktoś do mne napisał,ale nie znam...

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

Dostalam Zyczenia swiateczne od jakiegos Wojtka :D zadnego nie kojarze.. i to na emiala..

kto to ?

krol buław, 9 denarów, 10 kielichów?>

o mamo za kija nie wiem kto to? ale raczej nikt kogo znam ;]?

Napisano

To ktos, kto Ciebie zna i komu sie podobasz, ma o Tobie dobre zdanie bardzo. W podsumie XVIII Ksiezyc, wiec rzeczywiscie moze byc to ktos, na kogo Ty sama nie zwrocilas do tej pory uwagi.

Podsum HB XIX Slonce, X Kolo i I Mag. Podejdz do tego na luzie... ;) Wyslal zyczenia, podziekuj czy co tam zamierzasz i obserwuj, co tam dalej... ;)

Gość sheina
Napisano

ym.. : to juz sobei wyobrazam kolejnego przychlasta XD

Gość sheina
Napisano

zapytalam o to jakie beda jego dzialania wobec mneiw ciagu 2 dni...

2 miecze, 8 pucharów, 10 kielichow yyyyy aj dont nol :P jais kontakt netowy moze bedzie? czy jz nie odpisze?

Napisano

hehe mam identyczny układ kart na swoje pytanie ;)) Ogólnie to ktoś, kto jest tobą zainteresowany, chciałby, żebyś go dostrzegła, ktoś, kto uważa, że jesteś pewną siebie Singielką, pełną ciepła i wrażliwości

Jego działania

Nie będzie wiedział jak zadziałać, chce, spróbować innego sposobu dotarcia do ciebie, może się u ciebie pojawi? w tych 10 pucharach?

• Maestro
Napisano

To facet pewny siebie, który jest singlem,mozliwe, ze znajomy kogoś z Twojej rodziny, TY go znasz, ale moze nie kojarzysz

Napisano

Król buław jest atrakcyjny więc może nie okaże się przychlastem hehe

ale jakoś wydaje mi się, że to była pomyłka :P (jakiś @ grupowy np i przez przypadek zawieruszył się Twój adres):) mogło tak być? Był skierowany bezpośrednio do Ciebie?