Skocz do zawartości

klimat dnia

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

4 miecze---2 puchary--10 pucharów -->(HB)wieża-Rydwan

odizoluje się od innych, skupię na tym co mam,

w podsumie wieżą więc swoim zachowaniem zburzę coś doszczętnie, dzięki czemu poczuje się wolna ewentualnie tu chodzi o to, że będę siedzieć w domu( w swojej wieży) i zajmę się pracą

moja karta dnia to 5 mieczy tu targają mnie chyba emocje dnia wczorajszego...

Napisano

Widac chwilowa izolacje na uporzadkowanie sobie czegos, w jej wyniku otworzysz sie na cos i ogolnie widac zadowolenie z efektow tego, co tam osiagniesz zajmujac sie czyms, co teraz Twojej uwagi wymaga.

Ten podsum wlasnie sugeruje, ze ogolnie powinnas zaczac dzialac, ale jest cos, co Cie w dzialaniach krepuje. Mozliwe, ze wlasnie zajmujac sie tym w tych 4 Mieczach, uda Ci sie pokonac te przeszkode/przeszkody.

A 5 Mieczy w karcie dnia... no coz... moze byc jakas nieciekawa sprawa z zewnatrz, moze byc jakas plotka lub niemile slowo. Byc uwaznym, i patrzec, jakie mechanizmy doprowadzily do tej sytuacji. Na przyszlosc bedzie latwiej do tego nie doposcic.

• Lubię to! 1
Napisano

Te "czynniki zewnętrzne" zapewne właśnie kombinują jak wyłgać się od odpowiedzialności za wczoraj ..wrrr ;)

Napisano

w tej 5 mieczy to chyba chodziło o to, że nie bedzie chciało mi się wziąć za pracę... Lenistwo galopujące...