agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 4 miecze---2 puchary--10 pucharów -->(HB)wieża-Rydwan odizoluje się od innych, skupię na tym co mam, w podsumie wieżą więc swoim zachowaniem zburzę coś doszczętnie, dzięki czemu poczuje się wolna ewentualnie tu chodzi o to, że będę siedzieć w domu( w swojej wieży) i zajmę się pracą moja karta dnia to 5 mieczy tu targają mnie chyba emocje dnia wczorajszego... Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Widac chwilowa izolacje na uporzadkowanie sobie czegos, w jej wyniku otworzysz sie na cos i ogolnie widac zadowolenie z efektow tego, co tam osiagniesz zajmujac sie czyms, co teraz Twojej uwagi wymaga. Ten podsum wlasnie sugeruje, ze ogolnie powinnas zaczac dzialac, ale jest cos, co Cie w dzialaniach krepuje. Mozliwe, ze wlasnie zajmujac sie tym w tych 4 Mieczach, uda Ci sie pokonac te przeszkode/przeszkody. A 5 Mieczy w karcie dnia... no coz... moze byc jakas nieciekawa sprawa z zewnatrz, moze byc jakas plotka lub niemile slowo. Byc uwaznym, i patrzec, jakie mechanizmy doprowadzily do tej sytuacji. Na przyszlosc bedzie latwiej do tego nie doposcic. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Te "czynniki zewnętrzne" zapewne właśnie kombinują jak wyłgać się od odpowiedzialności za wczoraj ..wrrr Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 w tej 5 mieczy to chyba chodziło o to, że nie bedzie chciało mi się wziąć za pracę... Lenistwo galopujące... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi