nirva2991 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 jutro mam iść do pracy , jako hostessa . dzisiaj rano obudziłam się strasznie rozchorowana . więc zapytałam się kart : jak zrealizuje się pójście jutro do pracy na promocję : cesarz, 4 denary , świat , 8 buław. powiedziałabym , że pójdę , albo znajdę kogoś na zastępstwo . jak zrealizuje się znalezienie kogoś na zastępstwo jutro : 7 buław , rydwan , rycerz kiieli , 9 mieczy no chyba pomimo moich wielkich nadziei nikogo nie znajdę ... jak będzie wyglądał jutro mój stan zdrowia: 4 kielichy , 6 kielichów, wieża , 10 mieczy no myślę , że tam się doprawię jeszcze bardziej . jak będzie w niedziele wyglądał mój stan zdrowia : 9 buław , koło , 10 kiel , 5 mieczy - będzie mi przechodziło po jakiś medykamentach Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 nie poszłam do pracy , kobieta kazała mi znaleźć kogoś na zastępstwo i znalazłam w samą porą . Stan zdrowia na drugi dzień był masakryczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi