duo70 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Witam ponownie Miałam przestać zadawać pytania zaczynające się od : czy ale tak jakoś wyszło. Dzisiaj pan odezwał się z życzeniami urodzinowymi. Dzieli nas odległość. Czy pan X do końca roku zaproponuje mi spotkanie? karty RW 9 PUCHARÓW PAŹ MIECZY CESARZ = RYDWAN Patrząc na te karty to widzę jakąś kawiarnię i rozmowy. Pan w cesarzu taki słabo działający, liczący na mnie. Prooooszę Was, zerknijcie pozdrawiam Cytuj
Aga 22 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 zaproponuje, jakby rozmyslał nad przyjazdem do Ciebie niekoniecznie do końca roku być może później; Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Możliwe, że coś wspomni na ten temat,ale samego spotkania nie widać... Cytuj
Madlen_88 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Będzie chciał, żebyś Ty przyjechała do niego (w sensie miasta). Możliwe? Bo jeśli nie to wydaje mi się, że sam się nie pofatyguje i nie będzie spotkania. Cytuj
duo70 Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Napisano 28 Grudnia 2012 Tak, bardzo możliwe że będzie chciał, żebym przyjechała do jego miasta. Nie jesteśmy w bliskiej relacji, więc co się facet będzie fatygował do mnie. Cytuj
duo70 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 niestety ale do spotkania w grudniu nie doszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi