Skocz do zawartości

Czy odezwie się pierwszy?

Ewuniaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj wieczorem ktoś mi sprawił przykrość i się poprztykaliśmy. W efekcie- powiedziałam, co czuję i myślę. Czy ta osoba się odezwie pierwsza?

7 buław, Król buław, Umiarkowanie

Wynik: 6 pucharów

Myśle, że tak, ale jak już emocje opadną.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Myśle że ta osoba pierwsza się nie odezwie, niestety...

• Maestro
Napisano

Będzie myslał....Jest Król Buław,on zawsze działa...Wg mnie powinien, ale nie od razu..

Napisano

6 pucharów to tęsknotka i wybaczanie

Król Buław nie usiedzi w miejscu zbyt długo, będzie szukał rozwiązań, kompromisu, porozumienia ( 7 buław - drążenie tematu, Umiarkowanie - komunikacja i porozumienie z 2 osobą)

Moim skromny zdaniem kontakt powinien być.

Gość Daffne
Napisano

Jak mu złość przejdzie (bo zdaje się osoba dość emocjonalna jest) to się odezwie i porozmawiacie na spokojnie ;)

Napisano

zacięła się ta osoba, na razie nawet nie myśli, żeby się odezwać. Ale odezwie się. Choć będzie to dość długi czas, dłużej niż się spodziewasz.

Napisano

Tak, odezwie sie. 6 Kielichow wskazuje na to, ze pan mysli o tym, co sie wydarzylo i nie daje mu to spokoju. Co wiecej, mysli o Tobie cieplo.

W 7 Bulawach mamy pokonywanie trudnosci, zawalczenie. Z czyjej inicjatywy? Krola Bulaw. Ten dziala. Umiarkowanie to pogodzenie sie, zawarcie kompromisu, odnalezenie rownowagi.

Podsum z calego rozkladu (HB) to IX Eremita. Tu moze wskazywac na to, ze pan potrzebuje nieco czasu, zeby przemyslec sobie sprawy, poukladac je i jak juz to zrobi to wyjdzie na przeciw Tobie.

Gość sheina
Napisano

odezwie się, wogole to się zgadzam z Twoją interpretacją.

Buńczucznośc minąć musi.

Napisano

no i się odezwał.... teraz się tak kręci wokół mnie i się bawi kijem i marchewką...