Ewuniaaa Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Wczoraj wieczorem ktoś mi sprawił przykrość i się poprztykaliśmy. W efekcie- powiedziałam, co czuję i myślę. Czy ta osoba się odezwie pierwsza? 7 buław, Król buław, Umiarkowanie Wynik: 6 pucharów Myśle, że tak, ale jak już emocje opadną. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Myśle że ta osoba pierwsza się nie odezwie, niestety... Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 odezwie się pierwszy, kierowany tym,co było wcześniej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Będzie myslał....Jest Król Buław,on zawsze działa...Wg mnie powinien, ale nie od razu.. Cytuj
Vivere Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 6 pucharów to tęsknotka i wybaczanie Król Buław nie usiedzi w miejscu zbyt długo, będzie szukał rozwiązań, kompromisu, porozumienia ( 7 buław - drążenie tematu, Umiarkowanie - komunikacja i porozumienie z 2 osobą) Moim skromny zdaniem kontakt powinien być. Cytuj
Gość Daffne Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Jak mu złość przejdzie (bo zdaje się osoba dość emocjonalna jest) to się odezwie i porozmawiacie na spokojnie Cytuj
melyss Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 zacięła się ta osoba, na razie nawet nie myśli, żeby się odezwać. Ale odezwie się. Choć będzie to dość długi czas, dłużej niż się spodziewasz. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Tak, odezwie sie. 6 Kielichow wskazuje na to, ze pan mysli o tym, co sie wydarzylo i nie daje mu to spokoju. Co wiecej, mysli o Tobie cieplo. W 7 Bulawach mamy pokonywanie trudnosci, zawalczenie. Z czyjej inicjatywy? Krola Bulaw. Ten dziala. Umiarkowanie to pogodzenie sie, zawarcie kompromisu, odnalezenie rownowagi. Podsum z calego rozkladu (HB) to IX Eremita. Tu moze wskazywac na to, ze pan potrzebuje nieco czasu, zeby przemyslec sobie sprawy, poukladac je i jak juz to zrobi to wyjdzie na przeciw Tobie. Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 odezwie się, wogole to się zgadzam z Twoją interpretacją. Buńczucznośc minąć musi. Cytuj
Ewuniaaa Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Napisano 30 Grudnia 2012 no i się odezwał.... teraz się tak kręci wokół mnie i się bawi kijem i marchewką... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi