Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2012 Maestro Napisano 28 Grudnia 2012 Rok się nie widzieliśmy, kontakt był na fb tylko i to szarpany...Rok temu wyznał mi uczucia i potem się wycofał z nich przed wyjazdem. Ja się z uczuć do niego oczyściłam, teraz to mam go tylko za kolegę.. Jego wrażenia po rozmowie telefonicznej ze mną? 8 denarów 2 buław 9 denarów Królowa Kielichów wyczuł, że pracuję nad sobą, uznał, że jestem wesoła i wrażliwa Jakie ma myśli o mnie? Umiarkowanie Koło Król Mieczy 2 denarów myśli na luzie,zmiennie,planuje coś tam w swojej głowie... Jakie żywi do mnie naprawdę uczucia? Moc Rycerz Denarów Głupiec 3 buław namiętnośc na pierwszym planie,poza tym lubi mnie, może nawet jest i zauroczony,ale to wszystko Cytuj
Gość Amfora Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1.Jego wrażenia po rozmowie telefonicznej ze mną? 8 denarów 2 buław 9 denarów Królowa Kielichów Owszem popracowłaś nad sobą i relacjami, ale nadal jesteś troszkę zamknięta na ludzi, jednak sprawiasz wrażenie szczęśliwej. Odebrał Cie jako ciepłą kobiete, uczuciową, moze zbyt emocjonalną, za to skorą do pmocy 2.Jakie ma myśli o mnie? Umiarkowanie Koło Król Mieczy 2 denarów Nie popada w zachwyt jesli o to chodzi, Jest dosyć statyczny, dostrzega szczegóły, ale nie daje sie ponieśc emocją, liczy na spotkanie, niby spontaniczne, a jednak planowane 3.Jakie żywi do mnie naprawdę uczucia? Moc Rycerz Denarów Głupiec 3 buław Myslę, że jego uczucia sprzed roku sie nie zmieniły Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Rok się nie widzieliśmy, kontakt był na fb tylko i to szarpany...Rok temu wyznał mi uczucia i potem się wycofał z nich przed wyjazdem. Ja się z uczuć do niego oczyściłam, teraz to mam go tylko za kolegę.. Jego wrażenia po rozmowie telefonicznej ze mną? 8 denarów 2 buław 9 denarów Królowa Kielichów takie jak zawsze- jestes mila kontaktowa i dobrze mu sie z toba rozmawia Jakie ma myśli o mnie? Umiarkowanie Koło Król Mieczy 2 denarów w zaleznosci od sytuacji- on chyba nie umie ciebie rozgryźć Jakie żywi do mnie naprawdę uczucia? Moc Rycerz Denarów Głupiec 3 buław przede wszystkim jest przyjacielem- stałym i .... zauroczonym :) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 Podbijam................ Cytuj
Arshi Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jego wrażenia po rozmowie telefonicznej ze mną? 8 denarów 2 buław 9 denarów Królowa Kielichów uznal ze ta rozmowa byla starannie zaplanowana rozmawialas o tym co chcialas wiedziec i w taki sposob zeby cos od niego wycignac, jakies INF. a odebral ciebie jako pewna siebie zyczliwa kobiete fajnie sie rozmawialo Jakie ma myśli o mnie? Umiarkowanie Koło Król Mieczy 2 denarów Luz ale rozne ktore co chwila przychodza do niego... Czasem popada w skrajnosci Jakie żywi do mnie naprawdę uczucia? Moc Rycerz Denarów Głupiec 3 buław Uczucia to takie pohamowanie namietnosci pragnie byc wyjatkowym dla ciebie ale liczy ze cos wiecej dasz od siebie jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi