Skocz do zawartości

Moja...pełnia

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Rycerz Kielichów

moje totalne zagubienie,bładzenie we mgle w poszukiwaniu uczucia,niepewność dnia następnego

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 8 buław 3 kielichów - natłok spotkań,kontaktów,ogólnie wiele radosci

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Cesarz 6 buław - stałość,pewnośc siebiie jakiegoś faceta

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Królowa Mieczy - przestanę w końcu być nieszczęsliwa i smutna i sceptyczna

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - Rycerz Kielichów - mężczyzna... pełen romantycznych uniesień i chodzący z głową w chmurach, ale sprowadzony na ziemię ma problem z realizacją tych uczuć... mężczyzna bardzo kochliwy, zadurzony w Tobie, ale nie stały w uczuciach i deklaracjach... tkwi w Tobie mocno i już się pojawił lub za chwilę znowu pojawi się w Twoim życiu, zawróci w głowie i rozkocha... bardzo mocno ten mężczyzna tkwi w Tobie...

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 8 buław 3 kielichów - dużo się dzieje, jest mnóstwo komunikacji, wymiany informacji, pozytywnej energii, bardzo możliwe że rozmów i spotkań z koleżankami, kobietami (3 Kielichów bardzo często pokazuje mi plotki, rozmowy z koleżanką), a także sporo imprez i świętowania

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Cesarz, 6 buław - jakiś "zajęty" mężczyzna powrócił do Twojego życia

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Królowa Mieczy - koniec zimna, chłodu, kierowania się rozumem i logiką... Do tej pory było chłodno i logicznie, dystansowałaś się do uczuć i emocji, dużo myślałaś i kalkulowałaś, odcinałaś się od "niewygodnych" znajomości... Koniec tego zimna i chłodu!!!

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

moje totalne zagubienie,bładzenie we mgle w poszukiwaniu uczucia,niepewność dnia następnego - być może mężczyzna, który jest w moim zyciu

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 8 buław 3 kielichów - natłok spotkań,kontaktów,ogólnie wiele radosci - duży natłok informacji, kontaktów z wieloma ludźmi, niespodziewany kontakt z przyjaciółką sprzed lat - myślałam, ze zniknęła z mojego zycia na zawsze, a sprawiła mi miłą niespodziankę, bo odnalazła mnie przez internet i wysłała życzenia urodzinowe, teraz mamy kontakt:))), ponadto dosatłam tak wiele niespodziewanych życzeń na urodziny, że było mi bardzo, bardzo miło

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Cesarz 6 buław - stałość,pewnośc siebie jakiegoś faceta - ha, facet już nie jest tak pewny siebie;))))

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Królowa Mieczy - przestanę w końcu być nieszczęsliwa i smutna i sceptyczna - tak, robię się radosna, bo mam coraz wiekszą samoświadomosc swojej kobiecości, intelektu i wartości:)))

Napisano

Ja bym to przyporządkowała do twoich emocji i poczucia tęsknoty za miłościa tej własciwej osoby u twojego boku.. Poszukiwanie szczęscia po omacku..

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 8 buław 3 kielichów - Widoczne są działania w tym kierunku-twojego cienia. Oczywiscie wiele się dzieje takie powiedzialabym wręcz zamieszanie ,duzo zainteresowania twoja osobą,sprawia to tez Tobie radość..

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Cesarz 6 buław - Chyba zburzyłaś jakiemus mężczyznie wysokie mniemnie o sobie.. Myśle,że cięzko Ci było,ale mimo wew. smutki jest to twój sukces i jestes tego swiadoma.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Królowa Mieczy - Zaczyna odchodzić od Ciebie odcinanie się od wlasnych emocji,strikte działania patrzące rozumem a nie kierowanych się podrygami serca.

• Maestro
Napisano

Ja bym to przyporządkowała do twoich emocji i poczucia tęsknoty za miłościa tej własciwej osoby u twojego boku.. Poszukiwanie szczęscia po omacku..

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - 8 buław 3 kielichów - Widoczne są działania w tym kierunku-twojego cienia. Oczywiscie wiele się dzieje takie powiedzialabym wręcz zamieszanie ,duzo zainteresowania twoja osobą,sprawia to tez Tobie radość..

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - Cesarz 6 buław - Chyba zburzyłaś jakiemus mężczyznie wysokie mniemnie o sobie.. Myśle,że cięzko Ci było,ale mimo wew. smutki jest to twój sukces i jestes tego swiadoma.

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - Królowa Mieczy - Zaczyna odchodzić od Ciebie odcinanie się od wlasnych emocji,strikte działania patrzące rozumem a nie kierowanych się podrygami serca.

Co prawda zeryfikowałam, ale masz rację. Zburzyłam panu jego wysokie mniemanie o sobie i dobrze mi z tym:)))

Napisano

Oj to nie spojrzłam,myślałm,że to nowy rozkład:)

• Maestro
Napisano
Oj to nie spojrzłam,myślałm,że to nowy rozkład:)

Ale nieźle zinterpretowałaś:)