Skocz do zawartości

Jutrzejsze spotkanie -> Weryfikacja w nd

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiec zostałam zaproszona na spotkanie/kolacje przez Pana z tego rozkładu http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64818-rtg-na-nowa-relacje.html

Faktycznie Pan sprawia wrażenie-ze mysli dobrze zatem sie zgodziłam.

I zapytałam karcioch.

Zerknie ktoś?

Ogólna atmosfera naszego sb spotkania z Panem.P? - 5 denarów, 3 denarów, KOCHANKOWIE Ogólna atmosfera wydaje mi się,że będzie sympatycznie. Takie wspólne wychodzenie z dołka..Tylko tej 3 nie rozumiem bo to by wskazywalo 3 osoby a mamy byc we dwójkę:]

Jak potoczy się nasze spotkanie/wydarzenia?-3 kielichów, 3 buław,PUSTELNIK(ten pustelnik mnie tak zszokował to dociagnełam 1->MAG) znowu dwie 3:] ciekawe..ale widać radość a potem opcja spedzenia czasu własnie w pustelniku? w Magu wprowadzenia pewnych rzeczy w czyn?>

Co Pan.P planuje względem mnie? 3 miecze(nie uzywam odwróconych kart ,ale ta była odwr), 8 denarów,GŁUPIEC,2 denarów- Tak jakby miał nadzieje,że przy włożonych trudzie i wspólnej pracy jest jakis początek nowej,innej możliwości,innej drogi..druga opcja po niespełnionym wczesniej zwiazku?

Co myśli o mnie?-PUSTELNIk,4 kielichów, 4 buław-Znowu podobne te karty..-Myśli,że samotnik ze mne,zamknieta w sobie,w swoich ścianach domu,skupiona na swoim zyciu i dązeniu do własnej i córki harmoni.-> jego komentarz ,ze mysle innymi kategoriai,powaznymi,dom,ciepło,rodzina:]

Napisano

Ogólna atmosfera naszego sb spotkania z Panem.P? - 5 denarów, 3 denarów, KOCHANKOWIE jakoś tak "cierpiąco" ten początek wygląda... :) kurcze, 5 Monet to ruina planów i utraconych możliwości, nie wiem czy dojdzie do tego spotkania... ale jeżeli dojdzie to, tak przyjacielsko to wygląda, dacie sobie pomoc, wsparcie, jeżeli jesteś w kryzysie to pan będzie Cię wspierał... ogólnie tak przyjacielsko to wygląda...

Jak potoczy się nasze spotkanie/wydarzenia?-3 kielichów, 3 buław, PUSTELNIK(ten pustelnik mnie tak zszokował to dociagnełam 1->MAG) bardzo dobry towarzysko nastrój, dobre relacje, dobre towarzystwo, może się alkohol pojawić i taki "świąteczny" nastrój, a dalej może Cię odwozić do domu jak już będzie ciemno lub podczas podróży, przemieszczania się będziecie prowadzić rozważania na temat sensu życia, sensu związków itd.

Co Pan.P planuje względem mnie? 3 miecze(nie uzywam odwróconych kart ,ale ta była odwr), 8 denarów,GŁUPIEC,2 denarów- bardzo możliwe, że widzi Cię jako osobę zranioną, rozczarowaną i zdradzoną, i dlatego działa spokojnie i cierpliwie, chce wyciągnąć Cię gdzieś, gdzie beztrosko i wesoło będziesz mogła spędzić czas

Co myśli o mnie?-Pustelnik, 4 kielichów, 4 buław-Znowu podobne te karty..- Zamknięta w sobie i swoim wnętrzu kobieta, która sporo przeszła i jest zniechęcona do czegokolwiek... myślę, że wyczuwa Twoje zamknięcie w sobie i przesyt tym wszystkim co się dzieje w Twoim życiu uczuciowym, ale jednocześnie widzi, że jesteś otwarta na znajomość z nim i relacja z nim sprawia Ci dużą radość i frajdę

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Ogólna atmosfera naszego sb spotkania z Panem.P? - 5 denarów, 3 denarów, KOCHANKOWIE

będziecie się wspierać, rozmawiać ze sobą, mozliwe, ze któreś z was będzie się źle czuć, bedzie przeziębione (na talii Cosmic jest facet w kolejce do lekarza - dot. to 5 monet),ale ogolnie spotkanie kolezeńskie z szansą na więcej

Jak potoczy się nasze spotkanie/wydarzenia?-3 kielichów, 3 buław,PUSTELNIK(ten pustelnik mnie tak zszokował to dociagnełam 1->MAG) nie poprzestaniecie na jednym spotkaniu, będą momenty oddalenia od siebie,ale i powrotów

Co Pan.P planuje względem mnie? 3 miecze(nie uzywam odwróconych kart ,ale ta była odwr), 8 denarów,GŁUPIEC,2 denarów- będzie próbował przełamać swoje nawyki,zachowania, zacznie powoli się angażować, szału nie ma,ale będzie wymiana onformacji,smsów itp. Ja myślę, ze na ten moment on nie ma konkretnych planów..

Co myśli o mnie?-PUSTELNIk,4 kielichów, 4 buław samotna,mądra kobieta, poszukująca swojego miejsca w życiu

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Ogólna atmosfera naszego sb spotkania z Panem.P? - 5 denarów, 3 denarów, KOCHANKOWIE bedzie milo, sympatycznie,

Jak potoczy się nasze spotkanie/wydarzenia?-3 kielichów, 3 buław,PUSTELNIKmysle, że na tyle dobrze bedziecie czuc sie w swoim towarzystwie, że nie bedziecie zauwaac otoczenia- stad ten pustelnik- wyizolowanie w tłumie :):

Co Pan.P planuje względem mnie? 3 miecze(nie uzywam odwróconych kart ,ale ta była odwr), 8 denarów,GŁUPIEC,2 denarów-- nic nie planuje- chce sie z toba spotykac i dobrze bawić- flirtować- a czas pokaze co z tego wyniknie

Co myśli o mnie?-PUSTELNIk,4 kielichów, 4 buław-ze jestes tak samo samotna osobą ( w kwestii po przejsciach ) jak on, ktora szuka bratniej duszy

GTI- baw sie i nie mysl za duzo co bedzie jutro- z tym czy nie z tym- wazne zeby wrzucic na luz - jak sie zaczniesz spinac- to moze sie popsuc

Napisano

Dziękuje:) przełożyłam spotkane o godzine na 19stą..od rana zalatana byłam..a on bez spiny ładnie sie zgodził..

I tak mam beznadziejny humor i jeden ogromny problem..wiec..ale po co mam o tym mówić..wiec może stad ta 5 denarów:]:D

AAA a edytowalam bo.. wczoraj mówił,że póżno mnie odwiezie:D:D ze wczesniej mnie nie pusci więc werona brawo:P

Napisano

To czekamy na resztę wrażeń.

Uszy do góry i baw się dobrze!!! :buziak:

Napisano

Witajcie dzewcyzny:)

Weryfikuję spotkanie:)

Inez -Ja czułam się żle,brzuch mnie rozbolał i jakąś kolkę dostałam.. Pan jakby otwierał się przede mną i przez co zaliczał wtopy i na sam koniec to nie za ciekawie ta rozmowa wyglądała bo się nie zrozumielismy:]

Weronka tutaj również się zgadza..póżno w nocy o godz 1 odwoził mnie do domu i były tematy cięzkie na temat zwazku i co kto powiedział( oooooo matko)

Rogi Pustelnik był dlatego,że ugotował kolacje w domu,wszedzie porozpalał świece..A filmu nie oglądalismy-był tłem-bo duzo rozmawialismy:]

Dziękuje Wam bardzo:*