nirva2991 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 jak zareaguje Y na propozycję spotkania jutro : 3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel ( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie ) ogólnie jest go bardzo łatwo wszędzie wyciągnąć , ale nie wiem co tam ta sprawiedliwość robi wydaje mi się , że by było ok . tylko ta sprawka , hmmm Cytuj
Gość SooYoung Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Sprawka mówi że jeszcze go nie zaprosiłaś, czyli nic nie zostało przesądzone Dopiero zamierzasz go zaprosić i gdybasz co będzie jak...to i karty sobie gdybają... I teraz nie wiadomo czy będzie tak jak pokazują, a są ładne -> as pucharów - czyli propozycja z twojej strony - cesarzowa i 10 kielichów - pełnia zadowolenia czy to "życzeniówka", bo obracamy się teraz w sferze domysłów. Najpierw go zaproś a potem zapytaj kart Jak zareagował Cytuj
Gość Amfora Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisałabym, że zaproszenie sie dopiero robi/planuje Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 jak zareaguje Y na propozycję spotkania jutro : 3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel ( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie ) Jak na moje "oko" ucieszy się, mi 3 Denarów & Sprawka nasuwają myśl ~ że On czeka na Twój ruch/gest, tak jakby w "odwecie" za coś/na coś...ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, suma Umarkowanie ~ a ona zawsze mi coś odsuwa w ogóle albo w najlepszym razie bardzo opóźnia, jeśli pytamy o "realizację" czegoś... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2012 Maestro Napisano 29 Grudnia 2012 3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel jak dla mnie to on się z tego ucieszy,możliwe,że na początku powie,że coś tam musi zrobić,że ma jakieś zobowiązanie,ale w efekcie po krótkim czasie sam zadzwowni i powie co i jak,czym Cię bardzo uszczęsliwi 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 jak zareaguje Y na propozycję spotkania jutro : 3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel ( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie ) Jak na moje "oko" ucieszy się, mi 3 Denarów & Sprawka nasuwają myśl ~ że On czeka na Twój ruch/gest, tak jakby w "odwecie" za coś/na coś...ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, suma Umarkowanie ~ a ona zawsze mi coś odsuwa w ogóle albo w najlepszym razie bardzo opóźnia, jeśli pytamy o "realizację" czegoś... była od niego propozycja spotkania ale strasznie mnie przeziębienie rozłożyło i musiałam zostać w domu ... Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel jak dla mnie to on się z tego ucieszy,możliwe,że na początku powie,że coś tam musi zrobić,że ma jakieś zobowiązanie,ale w efekcie po krótkim czasie sam zadzwowni i powie co i jak,czym Cię bardzo uszczęsliwi tak było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi