Skocz do zawartości

jutrzejsze spotkanie

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zareaguje Y na propozycję spotkania jutro :

3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel ( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie )

ogólnie jest go bardzo łatwo wszędzie wyciągnąć , ale nie wiem co tam ta sprawiedliwość robi :D

wydaje mi się , że by było ok . tylko ta sprawka , hmmm

Gość SooYoung
Napisano

Sprawka mówi że jeszcze go nie zaprosiłaś, czyli nic nie zostało przesądzone :) Dopiero zamierzasz go zaprosić i gdybasz co będzie jak...to i karty sobie gdybają...

I teraz nie wiadomo czy będzie tak jak pokazują, a są ładne -> as pucharów - czyli propozycja z twojej strony - cesarzowa i 10 kielichów - pełnia zadowolenia czy to "życzeniówka", bo obracamy się teraz w sferze domysłów.

Najpierw go zaproś a potem zapytaj kart Jak zareagował :)

Gość Amfora
Napisano

Napisałabym, że zaproszenie sie dopiero robi/planuje ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

3 monety , sprawiedliwość , as pucharów cesarzowa, 10 kiel

( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie )

Jak na moje "oko" ucieszy się, mi 3 Denarów & Sprawka nasuwają myśl ~ że On czeka na Twój ruch/gest, tak jakby w "odwecie" za coś/na coś...ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, suma Umarkowanie ~ a ona zawsze mi coś odsuwa w ogóle albo w najlepszym razie bardzo opóźnia, jeśli pytamy o "realizację" czegoś...

• Maestro
Napisano

jak dla mnie to on się z tego ucieszy,możliwe,że na początku powie,że coś tam musi zrobić,że ma jakieś zobowiązanie,ale w efekcie po krótkim czasie sam zadzwowni i powie co i jak,czym Cię bardzo uszczęsliwi

• Lubię to! 1
Napisano

( miałam dociągnąc jeszcze jedną kartę a zupełnie przypadkowo wyszły dwie )

Jak na moje "oko" ucieszy się, mi 3 Denarów & Sprawka nasuwają myśl ~ że On czeka na Twój ruch/gest, tak jakby w "odwecie" za coś/na coś...ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, suma Umarkowanie ~ a ona zawsze mi coś odsuwa w ogóle albo w najlepszym razie bardzo opóźnia, jeśli pytamy o "realizację" czegoś...

była od niego propozycja spotkania :) ale strasznie mnie przeziębienie rozłożyło i musiałam zostać w domu ...

Napisano

jak dla mnie to on się z tego ucieszy,możliwe,że na początku powie,że coś tam musi zrobić,że ma jakieś zobowiązanie,ale w efekcie po krótkim czasie sam zadzwowni i powie co i jak,czym Cię bardzo uszczęsliwi

tak było ;)