Skocz do zawartości

ROZMOWA Z SZEFOWĄ. Weryfikacja w styczniu.

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po nowym roku zamierzam odbyć z szefową rozmowę na temat obiecanej podwyżki. Zadałam pytanie:

Jak przebiegnie (w skutkach dla mnie) rozmowa z szefową:

ODP. Walet pucharów

Tło: 5 monet+ Sprawiedliwość+ 4 monety --> Diabeł

Dojdziemy do porozumienia, ale uzyskam jakąś niewielką kwotę.

• Moderator
Napisano

Podwyżki to tu nie będzie, a raczej odpowiedź w stylu: ciesz się, że masz robotę, bo jest kryzys

Napisano

Ty zdaje się jesteś młodą, wrażliwą osobą lub krótko tam pracujesz, sam Giermek Kielichów to też propozycja zawarcia porozumienia, zgoda.

Tło, to trochę wychodzisz w roli żebraka a szefowa w roli niechętnej do dawania kasy osoby... Myślę, że może być problem z podwyżkę.

Gość gość5
Napisano

To chyba bedzie tylko kolejna obietnica- w tle masz 5 monet ktora mowi o niezadowowleniu finansowym a 4 monety to posiadanie tego co sie ma- żadnych zwyzek :(

Gość Iwka78
Napisano

sam walet pucharów, to karta pracownika, który ma za mało doświadczenia....

Napisano

myślę, że sama rozmowa nawet będzie miła. I szefowa przyzna ci rację, że na to co robisz i co umiesz to za mało zarabiasz. Tylko co ona może, musi gospodarować tym co ma - a budżet bardzo ograniczony. Ale kto wie w przyszłości ....

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Podwyżki to tu nie będzie, a raczej odpowiedź w stylu: ciesz się, że masz robotę, bo jest kryzys

Zgadzam się ~ podwyżki tu nie widać, zostanie na tym co jest...

• Maestro
Napisano

Uważam,że podejdziesz do rozmowy na spokojnie,mimo nerwów wewnątrz, ale pogadacie sobie i ona Ci wyjaśni, że na ten moment wszystko musi pozostać po staremu...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

hehe niestety do rozmowy nie doszło bo ostatniego dnia roku straciłam pracę..