Madlen_88 Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Po nowym roku zamierzam odbyć z szefową rozmowę na temat obiecanej podwyżki. Zadałam pytanie: Jak przebiegnie (w skutkach dla mnie) rozmowa z szefową: ODP. Walet pucharów Tło: 5 monet+ Sprawiedliwość+ 4 monety --> Diabeł Dojdziemy do porozumienia, ale uzyskam jakąś niewielką kwotę. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 28 Grudnia 2012 Moderator Napisano 28 Grudnia 2012 Podwyżki to tu nie będzie, a raczej odpowiedź w stylu: ciesz się, że masz robotę, bo jest kryzys Cytuj
werona Napisano 28 Grudnia 2012 Napisano 28 Grudnia 2012 Ty zdaje się jesteś młodą, wrażliwą osobą lub krótko tam pracujesz, sam Giermek Kielichów to też propozycja zawarcia porozumienia, zgoda. Tło, to trochę wychodzisz w roli żebraka a szefowa w roli niechętnej do dawania kasy osoby... Myślę, że może być problem z podwyżkę. Cytuj
Gość gość5 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 To chyba bedzie tylko kolejna obietnica- w tle masz 5 monet ktora mowi o niezadowowleniu finansowym a 4 monety to posiadanie tego co sie ma- żadnych zwyzek Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 sam walet pucharów, to karta pracownika, który ma za mało doświadczenia.... Cytuj
melyss Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 myślę, że sama rozmowa nawet będzie miła. I szefowa przyzna ci rację, że na to co robisz i co umiesz to za mało zarabiasz. Tylko co ona może, musi gospodarować tym co ma - a budżet bardzo ograniczony. Ale kto wie w przyszłości .... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Podwyżki to tu nie będzie, a raczej odpowiedź w stylu: ciesz się, że masz robotę, bo jest kryzys Zgadzam się ~ podwyżki tu nie widać, zostanie na tym co jest... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2012 Maestro Napisano 29 Grudnia 2012 Uważam,że podejdziesz do rozmowy na spokojnie,mimo nerwów wewnątrz, ale pogadacie sobie i ona Ci wyjaśni, że na ten moment wszystko musi pozostać po staremu... Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 nio koniec stycznia jak z ta podwyzka? Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 hehe niestety do rozmowy nie doszło bo ostatniego dnia roku straciłam pracę.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi