Skocz do zawartości

Zawodowo na 2013

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Celt na moje życie zawodowe w 2013 roku

1. Główny motyw: 7 denarów

2. Motyw uzupełniający: 10 mieczy

3. Świadomość: 3 mieczy

4. Podświadomość: Król pucharów

5. To co było: Głupiec

6. To co nadchodzi: 6 denarów

7. Moje nastawienie: 4 mieczy

8. Wpływy otoczenia: 5 buław

9. Oczekiwania: 5 mieczy

10 Wynik: 7 buław - 6 buław - Kochankowie

Pytał o sprawy zawodowe, głównie pod kątem zmiany pracy, dostałem właśnie informacja, że jedna firma, do której aplikowałem we wrześniu (przez protekcję) chciałby ze mną porozmawiać...

7 denarów to czas cierpliwości, ale także takiej pracy mimo różnych wydarzeń, uzupełnieniem 10 mieczy - karta końca, ale też mówiąca, że to co najgorsze już za nami, że może być tylko lepiej

3 mieczy to bardzo trzeźwe rozumowe podejście, ale jednocześnie pewne niezadowolenie, pewien zawód, bo wiem, że to nie układa się tak jak bym chciał, niby nic złego się nie dzieje, ale jednak coś mi tu nie gra

król pucharów w podświadomości - mimo wszystko dobra i ciepła atmosfera oraz wsparcie kogoś

głupiec - to okres nauki, ale także błazenady, dojrzewam jako pracownik, może po prostu jakieś głupie, nieco narwane zachowania nie przemyślane do końca sprawy spowodowały, że zacząłem się rozglądać za inną pracą i w efekcie postawiłem to pytanie

6 denarów - to karta brama więc wiele może się wydarzyć zmian w moim życiu zawodowym. Z jednej strony karta 6 denarów każe zwrócić uwagę na to jest równowaga pomiędzy tym co ja daję a co otrzymuję, ale z drugiej strony karta zapowiada pieniądze i uznanie społeczne,

4 mieczy w nastawieniu - czyli chce świętego spokoju, niech sobie życie leci własnym torem i mnie nie rusza

wpływ otoczenia - 5 buław to karta konkurencji ale i takiej pozorowanej walki, nie do końca zdrowa atmosfera i ludzie, którzy może krzywdy nie robią ale nie pozwalają się nudzić

5 mieczy - karta klęski ale dlaczego w tym miejscu? Czyżbym oczekiwał może obawiał się jakiejś porażki?

Wynik: 7 buław - trzeba będzie chyba o cos zawalczyć, by móc osiągnąć zwycięstwo, ostatecznie jest ta 6 buław, więc powinno się udac, ale nie bez trudu, kochankowie mogą oznaczać, że po prostu lubię swą i pracę i jestem z nią nawet emocjonalnie związany, ale to też karta wyboru czyli mogę stanąć przed możliwością zmiany pracy - i to jest chyba to co chciałem ujrzeć w tym rozkładzie

• Maestro
Napisano

1. Główny motyw: 7 denarów - Ty czekasz na odmianę losu,widac u Ciebie zastój

2. Motyw uzupełniający: 10 mieczy ale pragniesz oidmiany, zostałes doprowadzony do ostatecznosći

3. Świadomość: 3 mieczy coś Cię zraniło,nie podpasowało..

4. Podświadomość: Król pucharów podśaiwdomosć to mi podpowiada, ze Ty jestes uczuciowy i mimo niepewności co do pracy,to bardziej skupiasz się na miłosci

5. To co było: Głupiec jakieś nieplanowane działania

6. To co nadchodzi: 6 denarów nadchodzi etap,gdy możesz otrzymać nagrode za zasługi

7. Moje nastawienie: 4 mieczy - chyba cchesz się odizolować, mam wrażenie,że masz czasem ochotę zakryć się koldrą i nie ruszać z domu

8. Wpływy otoczenia: 5 buław każe walczyć o swoje, nawet po trupach do celu

9. Oczekiwania: 5 mieczy boisz się pomówień,plotek, niesmaku, oszczerstw

10 Wynik: 7 buław - 6 buław - Kochankowie

jak dla mnie odniesiesz sukces, być może będą próby zniszczenia twojej pozycji przez kogoś, ale w tej 6 buław jest Twój sukces,Twoje zwycięstwo:)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Główny motyw: 7 denarów - No ewidentnie czekasz na to co się zadzieje, na to jak przebiegnie ta rozmowa ~ z jakim skutkiem dla Ciebie (była protekcja ~ ziarno zasiane - teraz czekasz na plon)...

2. Motyw uzupełniający: 10 mieczy ta karta jeśli idzie o sprawy zawodowe jest pozytywna ~ masz szansę na odniesienie sukcesu - dzięki wlasnemu intelektowi, więc widać że bardzo wiele zależy od tego jak się wykażesz na rozmowie z pracodawcą...

3. Świadomość: 3 mieczy 3 Miecze to też pamięciowe przyswajanie wiedzy ~ osoby które logicznie myślą i świetnie zapamiętują fakty (może masz świadomość tego że musiałbyś się doszkalać ? ), albo i podróże związane z pracą (czy nie jest czasem tak że ta praca polega na wyjazdach ? )...w każdym razie 3 Mieczy & 10 Mieczy ładnie mi sie tu łączą w całość ~ chyba po prostu masz świadomość tego że będziesz musiał się wykazać...

4. Podświadomość: Król pucharów zgadzam się ~ też uważam że chodzi o to iż jesteś otoczony troską i opieką z czyjejś strony...mimo wszystko czujesz tę bezpieczną aurę...

5. To co było: Głupiec nowy pomysł w sferze zawodowej...

6. To co nadchodzi: 6 denarów może chodzić o wszystko to co napisałeś, ale także o to że otrzymasz pomoc od kogoś...lub ogólnie na to że poprawią się Twoje warunki - sytuacja materialna...

7. Moje nastawienie: 4 mieczy - tak, z jednej strony 4 Mieczy to takie zawieszenie/spokój, ale z drugiej możliwość poprawy sytuacji - no i myślę że jesteś nastawiony właśnie na tę poprawę (skoro rozglądasz się za czymś nowym)...

8. Wpływy otoczenia: 5 buław masz konkurencję...myślę że chodzi o to iż firma do której aplikowałeś ma po prostu więcej chętnych...

9. Oczekiwania: 5 mieczy oczekujesz na szansę nowego startu w znacznie bardziej sprzyjających okolicznościach...albo po prostu oczekujesz zakończenia "bitwy"/sytuacji która kosztowała Cię niemało sił...

10 Wynik: 7 buław - 6 buław - Kochankowie myślę że jednak wykazesz się "determinacją" - sukces masz w zasięgu możliwości...więc bardzo możliwe jest iż uzyskasz pracę o ktorej "marzysz" ~ odniesiesz swoje "zwycięstwo", dokonasz dobrego wyboru ( Kochankowie mogą mówić tutaj też o tym ~ że będziesz współpracował z kimś, z kim łaczy Cię jakiś związek emocjonalny, albo po prostu o dużej zażyłości współpracowników)... hmm, suma Słońce ~ wynik zdecydowanie pomyślny dla Ciebie...