Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ( to u mnie czesto net) może jakas przyjacielska relacja na odległość...? Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów chyba będzie się działo mysl,ze sporo luzi wokol mnie będzie, szczególnie zaznaczy się ktos w mniej wiecej moze moim wieku,albo ciut mlodszy Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy - karma da o sobie znać.... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ( to u mnie czesto net) Myślę że po prostu odetniesz się od tęsknoty za kimś, od rozmyślań o tej osobie, zostawisz to za sobą ~ odejdziesz w poszukiwaniu swojego szczęścia...to nie będzie dla Ciebie radosne, bo to dla Ciebie ktoś Ważny, ale z "jakiegoś" powodu będziesz musiała to odrzucić... Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów Po trudnym okresie w tej kwestii ~ pojawi się ktoś dla kogo mocniej zabije Twoje serducho i to z wzajemnością (ja uuuwielbiam As'a Kielichów - dla mnie to Przepiękna karta), będzie to ktoś młody lub młody duchem... Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy - Twój los się odmieni...otworzą się przed Tobą nowe perspektywy, a zakończy się Twoja "walka" ~ to co kosztowało Cię wiele sił i wywoływało masę lęków i obaw... Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 eh to masz dobre dosizwdczenia miss u mnei as to zawsze takie..."e lubimy sie moze troche zauroczenie ale nie wiem czy i nie za duzo.." raczej ciepla ale ciagl enautral nom.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ---> suma VII Rydwan; XXI Swiat Mysle, ze zamkniesz pewien etap ze swojej przeszlosci, zostawisz go za soba. Mozliwe wlasnie, ze tu chodzi o te znajomosc, ktora na ten moment powoduje u Ciebie smutek i gorycz, pozbawia energii. Ale uda Ci sie ostatecznie zostawic to za soba i ruszyc w Swiat, otwarta na nowe, bardziej godne Ciebie. Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów ---> suma XV Diabel; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Tu widzisz, pojawi sie ktos w Twoim zyciu. Na poczatku bedzie troche sztywno, ale pozwolicie sobie na wiecej bliskosci i ostatecznie bedziesz bardzo zadowolona. Relacja bedzie bardzo ciepla, duzo bliskosci bedzie, bedziesz czula sie przy tym panu bezpiecznie. Tylko no wlasnie Diabel tez sugeruje, aby pokonac w sobie te rozne ograniczenia jeszcze, ktore moglyby Ci przeszkadzac sie na niego otworzyc. A Pasja i Kaplanka zachecaja, aby sie nie bac okazac, co tam w Tobie drzemie. I Diabel i Pasja w podsumie mowia o tym, abys nie bala cieszy sie zyciem, ale i ta znajomoscia, ktora Ci bedzie dana. Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy ---> suma XVIII Ksiezyc; suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita Tu duzo sie bedzie dzialo w Twoim zyciu. Mozliwe, ze wlasnie odezwie sie ktos z Twojej przeszlosci. Bedziesz natomiast miala wybor, jezeli chodzi o mezczyzn, towarzystow. Nic tu nie decyduj pod wplywem emocji. Wazne, zebys pozwolila sie dziac temu, patrzyla sobie, niech to oni sie o Ciebie staraja. I rada jeszcze. Uwierz w siebie! Tu nadal ten Twoj potencjal niewiary "ze moze cos z tego byc, ze mozesz komus sie podobac"... a wlasnie, ze mozesz. Badz czujna, uwazna, obserwuj... i przede wszystkim badz sobie wierna. Tak sobie patrze na ten rozklad i mysle tak. Tobie potrzeba wiecej wiary w siebie. To Ty jestes kobieta, o ktora faceci powinni zabiegac. I tak wlasnie bedzie. Musisz tylko pozwolic by sie dzialo nie niszczyc tego swoim negatywnym postrzeganiem samej siebie. Jak Cie facet bedzie podrywal, znaczy, ze jemu sie podobasz. I to jest wazne. Jezeli moge cos od siebie dodac. Pamieta.. nie mowi sie facetowi, co w sobie widzisz negatywnego, bo bywa, ze on to zaczyna widziec dopiero, gdy mu o tym powiesz. Moj znajomy opowiadal mi, ze jego dziewczyna zawsze opowiadala mu jaka to ona ma wielka i brzydka pupe... i on nagle zaczal w to wierzyc... bo wczesniej wcale nie widzial, zeby tu cos bylo specjalnie okazalego itd... Dlatego staraj sie siebie pokochac i promieniowac tym... Faceci beda patrzec na Ciebie przez pryzmat energii i wibracji, ktore rozsylasz... Wiec jak bedziesz czula sie piekna... no to oni nie beda mieli co do tego watpliwosci... Powodzenia... Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 oj tak ja nei bede o nich na pewno zabiegać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi