Skocz do zawartości

Najważniejsze w 2013

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ( to u mnie czesto net) może jakas przyjacielska relacja na odległość...?

Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów chyba będzie się działo mysl,ze sporo luzi wokol mnie będzie, szczególnie zaznaczy się ktos w mniej wiecej moze moim wieku,albo ciut mlodszy

Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy - karma :P da o sobie znać....

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ( to u mnie czesto net)

Myślę że po prostu odetniesz się od tęsknoty za kimś, od rozmyślań o tej osobie, zostawisz to za sobą ~ odejdziesz w poszukiwaniu swojego szczęścia...to nie będzie dla Ciebie radosne, bo to dla Ciebie ktoś Ważny, ale z "jakiegoś" powodu będziesz musiała to odrzucić...

Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów

Po trudnym okresie w tej kwestii ~ pojawi się ktoś dla kogo mocniej zabije Twoje serducho i to z wzajemnością (ja uuuwielbiam As'a Kielichów - dla mnie to Przepiękna karta), będzie to ktoś młody lub młody duchem...

Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy -

Twój los się odmieni...otworzą się przed Tobą nowe perspektywy, a zakończy się Twoja "walka" ~ to co kosztowało Cię wiele sił i wywoływało masę lęków i obaw...

Gość sheina
Napisano

eh to masz dobre dosizwdczenia miss u mnei as to zawsze takie..."e lubimy sie moze troche zauroczenie ale nie wiem czy i nie za duzo.." raczej ciepla ale ciagl enautral nom..

Napisano

Najważniejsze wydarzenie: 6 KIELICHÓW, 7 KIELICHÓW, 8 KIELICHÓW ---> suma VII Rydwan; XXI Swiat

Mysle, ze zamkniesz pewien etap ze swojej przeszlosci, zostawisz go za soba. Mozliwe wlasnie, ze tu chodzi o te znajomosc, ktora na ten moment powoduje u Ciebie smutek i gorycz, pozbawia energii. Ale uda Ci sie ostatecznie zostawic to za soba i ruszyc w Swiat, otwarta na nowe, bardziej godne Ciebie.

Życie osobiste : 10 buław, as kielichów, giermek denarów ---> suma XV Diabel; suma HB XI Pasja i II Kaplanka

Tu widzisz, pojawi sie ktos w Twoim zyciu. Na poczatku bedzie troche sztywno, ale pozwolicie sobie na wiecej bliskosci i ostatecznie bedziesz bardzo zadowolona. Relacja bedzie bardzo ciepla, duzo bliskosci bedzie, bedziesz czula sie przy tym panu bezpiecznie. Tylko no wlasnie Diabel tez sugeruje, aby pokonac w sobie te rozne ograniczenia jeszcze, ktore moglyby Ci przeszkadzac sie na niego otworzyc. A Pasja i Kaplanka zachecaja, aby sie nie bac okazac, co tam w Tobie drzemie. I Diabel i Pasja w podsumie mowia o tym, abys nie bala cieszy sie zyciem, ale i ta znajomoscia, ktora Ci bedzie dana.

Niespodzianki : koło, trzy buławy, 5 mieczy ---> suma XVIII Ksiezyc; suma XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Tu duzo sie bedzie dzialo w Twoim zyciu. Mozliwe, ze wlasnie odezwie sie ktos z Twojej przeszlosci. Bedziesz natomiast miala wybor, jezeli chodzi o mezczyzn, towarzystow. Nic tu nie decyduj pod wplywem emocji. Wazne, zebys pozwolila sie dziac temu, patrzyla sobie, niech to oni sie o Ciebie staraja. I rada jeszcze. Uwierz w siebie! Tu nadal ten Twoj potencjal niewiary "ze moze cos z tego byc, ze mozesz komus sie podobac"... a wlasnie, ze mozesz. Badz czujna, uwazna, obserwuj... i przede wszystkim badz sobie wierna.

Tak sobie patrze na ten rozklad i mysle tak. Tobie potrzeba wiecej wiary w siebie. To Ty jestes kobieta, o ktora faceci powinni zabiegac. I tak wlasnie bedzie. Musisz tylko pozwolic by sie dzialo nie niszczyc tego swoim negatywnym postrzeganiem samej siebie.

Jak Cie facet bedzie podrywal, znaczy, ze jemu sie podobasz. I to jest wazne.

Jezeli moge cos od siebie dodac. Pamieta.. nie mowi sie facetowi, co w sobie widzisz negatywnego, bo bywa, ze on to zaczyna widziec dopiero, gdy mu o tym powiesz.

Moj znajomy opowiadal mi, ze jego dziewczyna zawsze opowiadala mu jaka to ona ma wielka i brzydka pupe... i on nagle zaczal w to wierzyc... bo wczesniej wcale nie widzial, zeby tu cos bylo specjalnie okazalego itd...

Dlatego staraj sie siebie pokochac i promieniowac tym... Faceci beda patrzec na Ciebie przez pryzmat energii i wibracji, ktore rozsylasz... ;) Wiec jak bedziesz czula sie piekna... no to oni nie beda mieli co do tego watpliwosci... ;)

Powodzenia...