Skocz do zawartości

czy oddzwoni ? + weryfikacja

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tydzień przed świętami jakoś urwał mi się kontakt z X ,ale po dzisiejszej nocy miałam od niego kilka nieodebranych połączeń i smsy z prośbą żebym oddzwoniła rano. Tak też zrobiłam ale odpowiedział ze jest za wcześnie bo jeszcze śpi i zadzwoni do mnie popołudniu.Rano zadałam kartom pytanie :

jak zakończy się moje oczekiwanie na to ze on oddzwoni ?

Wisielec Głupiec Sąd

w wisielcu i głupcu nie widzę żeby planował oddzwaniać ,szczególnie że do tej pory tego nie zrobił nie wiem tylko co tu może wnosić w tej sytuacji sąd ? że być może nie oddzwoni bo już się upewnił że o nim nie zapomniałam czy może sam chciał mi tylko przypomnieć o swoim istnieniu ?

bardzo proszę o pomoc w tej kwestii ...:bukiet_na:

Napisano

katy jak dla mnie mało kontaktowe ale w podsumie kolo powinno się ruszyc i sąd to tez spotkania i rozmowy więc moze.....

• Lubię to! 1
Gość sheina
Napisano

Poczekasz troche na telefon od niego, ale potem sie odezwie.

• Maestro
Napisano

Oddzwoni, może nawet dzisiaj -Wisielec nie zawsze opóźnia,wiem to z doświadczenia, Głupiec - zrobi to w najmniej spodziewanym momencie

• Lubię to! 1
Napisano

Oddzwoni, Sąd mówi o tym, że Wasze relacje się odnowią. Wisielec i Głupiec- pewnie czymś się zajął, stracił rachubę czasu i dlatego dotąd milczy.

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Oddzwoni jak się ogarnie, odeśpi i zajmie tym co ma do zrobienia w domu. Jest przemęczony.

Gość sappir
Napisano

zadzwonić zadzwoni z tym że raczej nie teraz, przyjdzie ci na ten kontakt jeszcze poczekać

Napisano

niestety do tej pory nie oddzwonił...wiec chyba już tego nie zrobi ... a szkoda

Napisano

mnie się wydaje, że on mógł sobie nie wiem, popić i dlatego się tak dobijał w nocy,( faceci po alkoholu są zazwyczaj bardziej otwarci, stęsknienie, spragnieni ;)) a rano mu się głupio zrobiło. Zadzwonić, zadzwoni, jak już się ogarnie i nie będzie musiał się tłumaczyć z tego, dlaczego tak cię atakował

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Tak ogólnie zgadzam się z tym co Aga napisała...tylko jedno "ale" - te karty jak dla mnie na kontakt - na oddzwonienie to jakieś takie nie bardzo są...

Zadzwonić to pewnie kiedyś tam zadzwoni...ale nie prędko raczej...

Napisano (edytowane)

Głupiec jest w kartach :D nie wiem czy głupiec może to oznaczać, ale może uważa, że zrobił głupotę i czuje się głupio :)

Edytowane przez Madlen_88
  • Lubię to! 1
Napisano

takie telefony w środku nocy ogólnie nie są w jego typie wiec jest duże prawdopodobieństwo że był pod wpływem alko ... ale zadzwonił dziś, zaproponował spotkanie ale oczywiście tematu nocnych tel. nie poruszył tj. by się to wogóle nie zdarzyło więc ja też nie dopytywałam się co to miało znaczyć :muza:

dziękuję wszystkim za pomoc :_buzki: