Skocz do zawartości

Ocena?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - starszy od niej

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- inteligentny madry, zyciowo doswiadzcony

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - nic specjalnego...takie uczucie ze zna kogos od dawna

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - przestac tyle myslec, powtarzac schematy

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <-bo to spowalnia i zamecza

Napisano

Domyślnie Ocena?

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - ktoś z doświadczeniem o dużej inteligencji jak "dżentelmen"

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- duże zdolności mentalne oraz liczne talenty

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie -bardzo rozważna jest i stonowana zanim coś zrobi czy powie dobrze się zastanowi

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - odrzucić rozpacz i czarne myśli

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichysuma słońce -bo możesz mieć dość dźwigania tego ciężaru, lepiej spójrz z optymizmem uwierz w siłę sprawczą myśli

Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - wyglądasz dojrzale, na starszego niż w rzeczywistości

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- ok, umiesz rozwiązywać trudne i zawiłe problemy, ciągle się rozwijasz

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - przyjacielskie bardziej

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9 Mieczy - przestać wymyślać sobie problemy, tkwić w lękach i ograniczeniach

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <- przez to działasz powoli i krok po kroku, czujesz się tym wszystkim przygnieciony, zniechęcony i nie widzisz szans na cokolwiek nowego

Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan

Skojarzylo mi sie, ze robisz na niej wrazenie. Dobrze ubrany, ale jednoczesnie taki wylizany. Moze ja tym oniesmielasz.

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny

Zyciowo madry czlowiek. Duzo doswiadczyl, duzo wie, ale raczej nie gada zbyt wiele. Raczej wykaze swoja madrosc komu pomagajac. Mozliwe, ze jestes wlasnie takim rozjemna czasem, ktory lagodzi rozne problemy, jeszcze zanim to reszta towarzystwa nawet zauwazy, ze cos tam sie dzieje. No i sprawiedliwy jestes. Ale taka swoja wlasna sprawiedliwoscia, niewpasowana w jakies ramy ludzkie. Patrzysz i oceniasz w duzej mierze bazujac na glosie swojej intuicji.

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie

A wiesz... ze Umiarkowanie to nie jest "nic specjalnego". To bycie w zgodzie ze soba. Ty jestes tym, kto gdy na niego patrzy, odczuwa zadowolenie i harmonie. ;) Czuje sie z Toba w jakims stopniu dosc silnie zwiazana. Zauwaz, ze z Umiarkowania mamy Papieza a to juz silne wiezi i glebokie relacje.

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy

Przestan schizowac Arshi. Tworzysz potwory tam, gdzie ich nie ma. Masz mozliwosci a zamiast po nie siegnac uzalasz sie nad soba a wszystko w zasiegu Twojej reki. ;) Uwierz w to tylko. :)

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy ---> XIX Slonce; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Zauwaz, ze masz duza potrzebe bliskosci z ta kobieta. I to coraz silniej. A co robisz? A nic nie robisz. Nie potrafisz wyjsc poza te swoje sztywniactwo i zadzialac. A podsum co mowi. Ciesz sie ty, co jest. Nie zadreczaj sie, badz bardziej wyluzowany i dbaj o kontakty z nia. Tu akurta przyznaz moze byc droga do pieknej relacji, ktora zakonczyc sie moze nie tylko przyjaznia...

Nie wiem... wiecej wiary w siebie i dzialaj. Masz mozliwosci.

Gość sheina
Napisano

Masz s obie pewną skromnośc w ubiorze, wyglada mi to na raczej ciemne barwy, czerń, szary to chyba Twoje ulubione kolory... jednak ubranie to ma w sobie pewien smak i elegancję,które do niej przemawiają.

Intelekt- tu ładnie, ale ja mam wrażenie,ze on nie bardzo skupia sie na twoim intelekcie, raczej takie Twoje ciepło i dobro ją przyciąga, intyrguje, masz fajna taka ugodowa osobośc, mozna na Tobie polegać i ona to docenia.

Traktuje Ciebie jak dobrego kolege, umiarkowanie to nei jest dla mnei w sumie nawet przyjazn, raczej taka typowa rownowaga, nie ma szału,ale jeskli juz te emocje się pojawiają to sa stabilne,spokojne, nie ma złych intencji,ani tez nie ma złych mysli w odbiorze twojej osoby.

doedytuje :D zaraz

Ni emysl tyle nie rozstarzaj ,karty wskazuja,ze zbytnia potrzba kontaktu moze Cie zniechęcic.

Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - wyglądasz poważnie, na starszego niż jesteś

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- mądry, inteligentny, życiowo doświadczony, poważny, sprawiedliwy

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - hmm wydaje mi się, że takie jesteś, to jesteś... bez fajerwerków

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - nie użalać się nad tą relacją, nie dobijać się nią, uwolnić się od natłoku myśli: rozmyślania, analizowania

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <- bo jesteś wtedy zbyt praktyczny, przezorny, rozważny, a cała sytuacja jest dla Ciebie ciężarem, męczysz się przez to w tej relacji, żyjesz w świecie marzeń, który różni się diametralnie od rzeczywistości, nie cieszysz się z tego co jest, bo uzależniasz swoje radości od tej znajomości

Napisano
Masz s obie pewną skromnośc w ubiorze, wyglada mi to na raczej ciemne barwy, czerń, szary to chyba Twoje ulubione kolory... jednak ubranie to ma w sobie pewien smak i elegancję,które do niej przemawiają.

Intelekt- tu ładnie, ale ja mam wrażenie,ze on nie bardzo skupia sie na twoim intelekcie, raczej takie Twoje ciepło i dobro ją przyciąga, intyrguje, masz fajna taka ugodowa osobośc, mozna na Tobie polegać i ona to docenia.

Traktuje Ciebie jak dobrego kolege, umiarkowanie to nei jest dla mnei w sumie nawet przyjazn, raczej taka typowa rownowaga, nie ma szału,ale jeskli juz te emocje się pojawiają to sa stabilne,spokojne, nie ma złych intencji,ani tez nie ma złych mysli w odbiorze twojej osoby.

doedytuje :D zaraz

Ni emysl tyle nie rozstarzaj ,karty wskazuja,ze zbytnia potrzba kontaktu moze Cie zniechęcic.

Tylko ze na chwile obecna nie ma kontaktu

Gość sheina
Napisano

no mozlwi,eale tu jest pokazana jakies takieprzytloczenie moze te Twoj emysli wlasnie pwooduja..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - wyglądasz dojrzale, tak jak napisała Werona...

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- ta karta jeśli idzie o osobę/cechy ogólne ~ to ktoś mądry, ale czasem narzucający innym swoje przekonania i poglądy (podobnie jak Kapłan)...jednak posiadasz zdolność rozumienia innych...wiesz, tak patrząc na obie karty jakie wyszły, to się zastanawiam czy Ona nie postrzega Cię bardziej poprzez pryzmat Twojej mądrości, inteligencji aniżeli wizualnie...

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - przyjaźń...ale niewykluczone że powoli rozwijają sie w Niej uczucia do Ciebie...

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - przestać się zadręczać bez powodu...odrzuć negatywne myślenie...

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <-"bo to spowalnia i zamecza" ~ tak...i trzyma Cię w miejscu, czujesz sie wyczerpany i masz poczucie pustki...no i to czrnowidztwo Cię nie opuszcza (o tym też mówi 4 Kielichy)..może nawet czasem czujesz się niezrozumiany..

Napisano
Jak ocenia moj wyglad - kaplan - wyglądasz dojrzale, tak jak napisała Werona...

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- ta karta jeśli idzie o osobę/cechy ogólne ~ to ktoś mądry, ale czasem narzucający innym swoje przekonania i poglądy (podobnie jak Kapłan)...jednak posiadasz zdolność rozumienia innych...wiesz, tak patrząc na obie karty jakie wyszły, to się zastanawiam czy Ona nie postrzega Cię bardziej poprzez pryzmat Twojej mądrości, inteligencji aniżeli wizualnie...

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - przyjaźń...ale niewykluczone że powoli rozwijają sie w Niej uczucia do Ciebie...

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - przestać się zadręczać bez powodu...odrzuć negatywne myślenie...

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <-"bo to spowalnia i zamecza" ~ tak...i trzyma Cię w miejscu, czujesz sie wyczerpany i masz poczucie pustki...no i to czrnowidztwo Cię nie opuszcza (o tym też mówi 4 Kielichy)..może nawet czasem czujesz się niezrozumiany..

Fakt z tym wrzuceniem na luz...

A ciekawe czy ten kaplan w wygladzie odpowiada jej wizualnie ;p :lol:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ajj oczywiście postarać się nie zadręczać :) zjadłam - nie - yyy.:) Czy odpowiada Jej ten kapłan wizualnie, hmm, teraz młode Dziewczyny lubią doświadczonych Panów, dojrzałych..więc wiesz.;):D

Napisano

Haha ciekawe czy ona :P

Alw chyba kaplan nie jest taki zly... pewnie sa gorsze karty na wyglad

• Maestro
Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan - sprawiasz wrażenie starszego,dojrzalszego od niej

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- w porządku,wiesz co mówisz

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - czuje spokój przy Tobie

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9 Mieczy - przełam się, to karta wolności,zachowuj się jak czujesz, miej w głębokim poważaniu co ona sobie pomyśli o Twoim zachowaniu

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <- bądź wierny sobie,nie bierz do serca jej ew.fochów

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Haha ciekawe czy ona :P

Alw chyba kaplan nie jest taki zly... pewnie sa gorsze karty na wyglad

Ejj no, pewnie że nie jest zły, to nie w tym sensie...może ujmę to tak ~ uważa że jesteś męski, nie stary czy zramolały, bo nie wiem co Ty tam sobie myślisz gdy Ci tak piszemy że ocenia Cię jako starszego..:D

Ale serio, ja się powtórzę, ja to po dwóch pierwszych pozycjach uważam że najbardziej znacząca dla Niej jest Twoja mądrość ~ nie wygląd (choć może jesteś mega przystojniakiem), dla Niej po prostu chyba bardziej liczy się to co wewnątrz...dlatego nie rozpatruje Twoich wizualnych "detali" - ja tak to czuję...;)

Gość gość5
Napisano

Jak ocenia moj wyglad - kaplan -heh tak mi sie skojarzyło, na zasadzie- całkiem przystojny- szkoda, że w sukience :)pewnie wygladasz powazniej niz twoi rowiesnicy

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- jest ok- pewnie wie, że po rade rowniez moze sie do ciebie zwrócić

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - raczej wykłe- koleżenskie

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9 Mieczy - nie myslec i analizowac nie wiadomo co i po co -wrzucic na luz

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <- przez te swoje analizy i zadreczanie sie robisz sie ciezki do zniesienia- takze glowa do gory Arshi- traktuj ja jak kolezanke a nie potencjalna dziewczynę :)

Napisano

Hehe ciekawe okreslenie na tego kaplana ;)

To ciezka karta do zinterpretowania w kategoriach czy komus odpowiada wyglad...

Napisano
Jak ocenia moj wyglad - kaplan - dosc surowo, taki z zasadami, sztywny

Jak ocenia moj intelekt - sad ostateczny- ok, dajesz rade

Jakie uczucia zywi do mnie - umiarkowanie - zwykly znajomy

Co powinienem zrobic zeby byc usatysfakcjonowany: ODP: 9mieczy - olac wsyztko, nie schizowac, nie myslec za duzo

Uzasadnienie :rycerz denarow-10bulaw-4kielichy <-bo cie to obciaza, wypala i w efekcie amsz wszytkiego dosc!

Napisano

ona zna Cie od dawna?

Kaplan - ubierasz sie standardowo, stosownie do okolicznosci - bez wyskokow na co dzien

uwaza, ze jestes zadowolony ze swojego wygladu

moze wygadasz ciut powazniej jak na swoj wiek? i jak piszesz, chyba troche starszy od niej

Sad - zmadrzales :P i cos odkryles w sobie, jakies zdolnosci, umiejetnosci

Umiarkowanie - sama do konca nie wie, raz by tak chciala, raz inaczej - generalnie nie ma fajerwerkow

9 mieczy (Ryc.den, 10 kij., 4 kiel.) - nic, robic swoje moze nawet odpuscic sobie pania bo "cudow-niewidów" tu nie ma...

Napisano (edytowane)
ona zna Cie od dawna?

Kaplan - ubierasz sie standardowo, stosownie do okolicznosci - bez wyskokow na co dzien

uwaza, ze jestes zadowolony ze swojego wygladu

moze wygadasz ciut powazniej jak na swoj wiek? i jak piszesz, chyba troche starszy od niej

Sad - zmadrzales :P i cos odkryles w sobie, jakies zdolnosci, umiejetnosci

Umiarkowanie - sama do konca nie wie, raz by tak chciala, raz inaczej - generalnie nie ma fajerwerkow

9 mieczy (Ryc.den, 10 kij., 4 kiel.) - nic, robic swoje moze nawet odpuscic sobie pania bo "cudow-niewidów" tu nie ma...

Nom dosc dlugo mnie zna... wiesz kto to, a nastepnie RW poszedl z dymem ;)

A ubieram sie w to w czym czuje sie dobrze i wygodnie... a wygladu nie zmienie wiec go zaakceptowalem ;)

Edytowane przez Arshi