Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Jest pewien Pan...nadal wciąż Bardzo Ważny dla mnie, pomimo tego że odrzucam propozycje spotkań, nie odpowiadam na telefony...ogólnie unikam kontaktu z Nim póki co... Dzisiaj tylko od "czapy" napisałam jeden sms (bo Jego usilne próby dodzwonienia się do mnie pozostawiałam bez odpowiedzi...) On odpowiedział...reszta ~ to dłuuuga historia (która ciągnie się już prawie 4 lata...byliśmy sobie baaardzo bliscy)... Zadałam kartom pytanie: Jakie są obecnie Jego uczucia do mnie ? Gwiazda ~ 5 Mieczy ~ Król Kielichów suma Moc Ja to widzę ta Pana bardzo do Ciebie ciągnie, nie może odpuścić. Byłaś dla niego nadzieją na nowy początek, na wielką miłość (giwazda) jednak coś mogło pójść nie tak albo może sam się zniechęcił bo uznał, ze i tak mu sie nie uda że i tak nie wyjdzie ( 5 mieczy) mimo to ciągle w sercu są ciepłe uczucia dla Ciebie , on ciagle coś czuje ( król kielichów) .... Jest dla Was szanse ciągle tak myślę Interpretacja to dzieło LasMenias ~ DZIĘKUJĘ Kochana.:* Cytuj
SacralNirvana Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Pan ma ciagle nadzieje. Wie, ze moze sie nie udac i tak naprawde odklada te swoje nadzieje w sfere marzen tak troche. Wzbudzasz w nim cala mase nie tylko, ze cieplych, ale wrecz goracych uczuc. Ciekawy jest podsum wyliczany wg HB, tu masz XXII Glupca i IV Cesarza. Istnieje bardzo duza szansa, aby z tego bylo cos wiecej, aby Wasza znajomosc rozkrecila sie na nowo i stala stabilna i zadowalajaca bardzo i dla Ciebie i dla niego. Sila jednak wskazuje na to, ze duzo tutaj zalezy od Ciebie. Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Jakie są obecnie Jego uczucia do mnie ? Gwiazda ~ 5 Mieczy ~ Król Kielichów suma Moc Tak zostajesz trochę w sferze jego marzeń i jak sądzę są między wami flirty i przekomarzanki, bo pan darzy Cię ciepłym uczuciem... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Piiiknie Wam Dziękuję Dziewuszki Kooochaneee. Cytuj
Aga 22 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 bardzo mu się podobasz-gwiazda, darzy Cię uczuciem mimo że czuje się zraniony a moc pragnie Ciebie; Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Pomimo ciepłych uczuć do Ciebie odczuwa pewną bezradnośc w całej tej sytuacji. On widzi,ze Ty pragniesz mu pokazac kto jest "górą" w pbecnej chwili tej relacji, ciągle jestes dla niego strasznie wazna.. i nadal mu sie podobasz.. Cytuj
Arshi Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 On ciagle ma nadziej ze cos z tego bedzie choc dostaje po dupie... ale serce nie sluga... Cytuj
miistakke Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 ma nadzieje na reaktywację, czuje ból, że nie ma was, ale też ma uczucia ciepłe, które nie pozwalają jemu być obojetnym... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Grudnia 2012 Maestro Napisano 29 Grudnia 2012 Jakie są obecnie Jego uczucia do mnie ? Gwiazda ~ 5 Mieczy ~ Król Kielichów suma Moc on ma do Ciebie dużo uczuć, ale jesteś dla niego niedostępna, czuje się źle,czuje porażkę, widzi, że mu dalas po nosie... Cytuj
anais_33 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 ma masę uczuć do Ciebie od lubienia po namiętność... jest pełen nadziei a wątpi w pozytywny rezultat w wygraną - wie że wszystko zależy od Ciebie wogóle to myśli o Tobie cały czas nie dają mu spokoju Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Pięknie DZIĘKUJĘ Dobre Duszyczki... odwdzięczę się... Cytuj
Vivere Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Gwiazda ~ 5 Mieczy ~ Król Kielichów suma Moc Jesteś jego niespełnioną miłością. Mimo porażek ma nadzieję, że to jest dla Was moment przełomowy i nie podda się tak łatwo. Cytuj
Gość gość5 Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Jakie są obecnie Jego uczucia do mnie ? Gwiazda ~ 5 Mieczy ~ Król Kielichów suma Moc- pan ma nadal nadzieję na blizsza relację chociaz bardzo sie boi kolejnego zawodu i zranienia - bynajmniej jesli chodzi o uczucia to nadal silne Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Baaardzo DZIĘKUJĘ Dziewuszki Śliczne...na pewno się zrewanżuję... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi