Skocz do zawartości

Droga na relacje z panem W.

werona

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postawiłam ten rozkład, bo od dłuższego czasu w każdym rozkładzie wychodzi powrót do "relacji" z panem W. i to z jego działania, jego inicjatywy (po pana stronie Rycerz Buław, Król Buław, Rycerz Kielichów, Król Kielichów itd.)

W tej chwili relacji nie ma. Na moją "prośbę" ma prywatnych kontaktów, nie ma rozmów w pracy o pierdołach itd. Jest moje odcięcie i tego się trzymam, bo pan ma dom i rodzinę. Pan co i raz próbuje się zbliżyć, a że jest karmiczny to nawet go rozumiem, bo to silniejsze od niego...

Rozkład ma pokazać relacje z panem W. w najbliższym czasie.

1. Co za mną – 5 Mieczy –podstępy, intrygi i gierki… za mną sytuacje oskarżeń, walki na argumenty, kłótni, wypominania sobie różnych przykrości… Za mną także takie gierki pana polegające na tym, że "przypadkiem" dąży na mój autobus, "przypadkiem" wychodzi o tej samej porze z pracy itd.

2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław – komunikatywna jestem… to ja jestem stroną, która kontaktuje się, pisze, wyjaśnia, to mi zależy na kontakcie i wyjaśnianiu pewnych spraw

3. Następny krok – Rycerz Kielichów – błędny rycerz ruszy w moją stronę… pan z kielichem pełnym uczuć idący w moją stronę, będzie zabiegał o uczucia i je wzbudzał… myślę, że panu będzie zależało na ociepleniu tej relacji, na powrocie do romansu…

4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichówpowiem szczerze, że nie mam pojęcia… tak sobie myślę, że chyba zamknę się w sobie i zablokuję (jak to ja), a dalej wygląda mi na jakąś szczerą do bólu rozmowę wyjaśniającą i moje odcięcie się od „pana diabła” i toksyki, którą on niesie, a to da mi szansę na nowe uczucie i spotkanie kogoś szczerego w uczuciach i intencjach…

5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić

Za wszystkie uwagi :bukiet:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Co za mną – 5 Mieczy przywalanie Partnerowi słowem i postawą...no ~ zagrywki, kombinacje, potyczki słowne...

2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław tak jak sama wspomniałaś, dbasz o stały kontakt z Panem bo jest Ci bliski...podajesz mu dłoń w geście pojednania...

3. Następny krok – Rycerz Kielichów głęboka zmiana w sferze uczuć ~ w relacji z Panem W. :) jakieś dobre pomysły, wykorzystywanie intuicji do rozwiązywania ewentualnych problemów...no będzie uuuczuciowooo, cieplutko...

4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów a ja myślę że wyjdziesz poza swój bezpieczny azyl, rozwalisz ograniczające Cię "ramy" ~ i otworzysz się na Pana, na relację z Nim...będzie kochliwie i namiętnie, Diabła tutaj postrzegam jako ooogromną namiętność właśnie...

5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław relacja się odrodzi, ale nadal będą jakieś ograniczenia i ostrożność (po przeżyciach z 5 Mieczy ~ wcale się nie dziwię, potrzebny jest czas aby wyzbyć się obaw)...9 Buław to też niekorzystny wpływ osób trzecich, zazdrość ~ więc może być i tak że ktoś może się próbować wciskać pomiędzy Was ~ coś motać...

Napisano

1.Co za mną 5 mieczy - tak sobie pomyślałam że może być chęć odwetu,pokazania Panu kto będzie dyktował warunki.

2.Gdzie jestem teraz - Giermek buław - otwarta jesteś dać szansę tej relacji.

3.Następny krok -Rycerz kielichów - zbliżenie się do siebie,och będzie romansowo.

4.Co mi to da 4 monet,As mieczy,XV Diabeł,As kielichów,2 kielichów - wyjdziesz naprzeciw uczuciu,odetniesz się od zsad,które sobie narzuciłaś.

5.Wynik XX Sąd,9 buław - doświadczenia z przeszłości mogą blokować odrodzenie się tej relacji,jak sama piszesz będziesz ostrożna i dobrze ale 9 buław często mówi,możesz ze mną być ale na moich zasadach.

Napisano

Dziękuję Wam pięknie... :bukiet:

Dużo prawdy w tym interpretacjach... :buziak:

Anez, bardzo podoba mi się Twoje ujęcie 9 Buław, bo jeżeli ta relacja odnowi się to tylko na moich zasadach... :)

Napisano

1. Co za mną – 5 Mieczy – jakaś porażka za Tobą, czyjeś wycofanie bo ktos się czuł przegrany tutaj...

2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław – na etapie zaczepiania, kontakt tu jest i ciekawość w tej karcie jak bedzie dalej

3. Następny krok – Rycerz Kielichów – a jakże.. czarowanie, flirt, wykaże się Pan

4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów Wi asie mieczy widzę podjęcie decyzji dotyczącej 4 monet. w 4 monet trzymasz się tego co jest, stabilnie gruntu ale cóż podejmeiesz decyzję bo Cie kusi Diabełek i widzę w asie z 2 kielichami odzycie tutaj relacji i jakies spotkania wspólne....

5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić - no tu się w pełni zgadzam będzie odnowienie relacji

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

post się zdublował

Edytowane przez LasMeninas
Napisano

Do tej pory As Mieczy pokazywał mi odcinanie się... Przecięcie relacji, odcięcie się i to poprzez słowne przepychanki i walkę na argumenty... Dwa razy w listopadzie wyszedł mi w dziennych i 2 razy sms'em pojechałam ostro po panu odcinając się i blokując na niego... To takie szczere do bólu wywalenie z siebie wszystkiego nie licząc się z konsekwencjami i tym że kogoś można zranić... Po Waszych interpretacjach jestem coraz bardziej ciekawa dalszego ciągu tej relacji ;)

Napisano

w negatywie as mieczy to kłótnia jak najbardziej i wtedy będzie jakimś cięciem ale oprócz tego as to potencjał i początek pomysł ale też rozstrzygnięcie, wyjaśnienie, rozmowa, nowy początek inicjatywy a więc dla mnie tutaj wyjaśnicie sprawy miedzy Wami.. początek postępu

Napisano
w negatywie as mieczy to kłótnia jak najbardziej i wtedy będzie jakimś cięciem ale oprócz tego as to potencjał i początek pomysł ale też rozstrzygnięcie, wyjaśnienie, rozmowa, nowy początek inicjatywy a więc dla mnie tutaj wyjaśnicie sprawy miedzy Wami.. początek postępu

To jest bardzo prawdopodobne, bo w tej chwili nie rozmawiamy w ogóle... Żeby cokolwiek ruszyło musi być rozmowa... ;)

Napisano (edytowane)

Rozkład ma pokazać relacje z panem W. w najbliższym czasie.

1. Co za mną – 5 Mieczy – Za Tobą ten gorszy czas, destrukcyjne myślenie, poczucie zranienia i skrzywdzenia, niespełnione obietnice i podstępne działania. Już nie będziesz szukała "pretekstu" do sprzeczek …

W relacji z Panem W. nie wszystko jeszcze stracone……..5 mieczy tylko może nas „Skopać, potarmosić” ale nie niszczy w 100%, nie zamyka, nie kończ.

2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław –..teraz będziesz szukała pretekstu do kontaktu z Panem W Jesteś teraz jak nowo narodzona. Wylizałaś rany po 5 mieczy, poczułaś się lepiej i czujesz impuls do działania, jesteś gotowa do nowej przygody. W Tobie inicjatywa. Coś tam chętnie byś sprowokowała :D

3. Następny krok – Rycerz Kielichów – z tymi „dworakami” to nigdy nic nie wiadomo. Mam kłopoty z interpretacją zwłaszcza jeśli chodzi o KROK :D No ale…Rycerz Kielichów, zakładam, że to Pan W, On tęskni i pragnie…ten krok ) ktokolwiek go zrobi) doprowadzi do ”zmiękczenia” postawy, odmienienia relacji na bardziej emocjonalną, romantyczną.

4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów –

Oczyści się atmosfera (As Mieczy), dojdzie do wyjaśnienia i porozumienia. Sama zrozumiesz, że cokolwiek się dzieje to ta relacja jest , mimo wszystko, bardzo pasjonująca przecież i nie warto siedzieć w swoim ogródku- zasady i postanowienia, ograniczenia (4 monet). Jak jest As Kielichów i 2 Kielichów to nie ma co się z koniem kopać, trzeba kochać i już :D

5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić – dokładnie tez tak myślę. Po tej 5 mieczy potrzebny jest czas na "wylizanie ran"

Edytowane przez Vivere
  • Maestro
Napisano

1.Co za mną 5 mieczy - ja myslę,ze chodzi o ogolnie to co między Wami było, o tym co mu mówiłas, masz świadomośc, że on by chciał,ale nie chcesz w taki sposób w jaki on chce, ta karta chyba dobrze to pokazuje - pyrrusowe zwyciestwo - masz coś, ale nie tak jak pragniesz

2.Gdzie jestem teraz - Giermek buław - wyczekujesz jednak kontaktu

3.Następny krok -Rycerz kielichów - zrobi się między Wami romantycznie i uczuciowo

4.Co mi to da 4 monet,As mieczy,XV Diabeł,As kielichów,2 kielichów - chyba dasz się jednak skusić, na razie jestes zamknięta, ale po głębszej analizie uważam, ze wyjdziesz mu naprzeciw:)))

5.Wynik XX Sąd,9 buław - odrodzi się między Wami ta relacja, ale pojawi się dystans,spora ostrożność