werona Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Postawiłam ten rozkład, bo od dłuższego czasu w każdym rozkładzie wychodzi powrót do "relacji" z panem W. i to z jego działania, jego inicjatywy (po pana stronie Rycerz Buław, Król Buław, Rycerz Kielichów, Król Kielichów itd.) W tej chwili relacji nie ma. Na moją "prośbę" ma prywatnych kontaktów, nie ma rozmów w pracy o pierdołach itd. Jest moje odcięcie i tego się trzymam, bo pan ma dom i rodzinę. Pan co i raz próbuje się zbliżyć, a że jest karmiczny to nawet go rozumiem, bo to silniejsze od niego... Rozkład ma pokazać relacje z panem W. w najbliższym czasie. 1. Co za mną – 5 Mieczy –podstępy, intrygi i gierki… za mną sytuacje oskarżeń, walki na argumenty, kłótni, wypominania sobie różnych przykrości… Za mną także takie gierki pana polegające na tym, że "przypadkiem" dąży na mój autobus, "przypadkiem" wychodzi o tej samej porze z pracy itd. 2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław – komunikatywna jestem… to ja jestem stroną, która kontaktuje się, pisze, wyjaśnia, to mi zależy na kontakcie i wyjaśnianiu pewnych spraw 3. Następny krok – Rycerz Kielichów – błędny rycerz ruszy w moją stronę… pan z kielichem pełnym uczuć idący w moją stronę, będzie zabiegał o uczucia i je wzbudzał… myślę, że panu będzie zależało na ociepleniu tej relacji, na powrocie do romansu… 4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów – powiem szczerze, że nie mam pojęcia… tak sobie myślę, że chyba zamknę się w sobie i zablokuję (jak to ja), a dalej wygląda mi na jakąś szczerą do bólu rozmowę wyjaśniającą i moje odcięcie się od „pana diabła” i toksyki, którą on niesie, a to da mi szansę na nowe uczucie i spotkanie kogoś szczerego w uczuciach i intencjach… 5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić Za wszystkie uwagi Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1. Co za mną – 5 Mieczy – przywalanie Partnerowi słowem i postawą...no ~ zagrywki, kombinacje, potyczki słowne... 2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław – tak jak sama wspomniałaś, dbasz o stały kontakt z Panem bo jest Ci bliski...podajesz mu dłoń w geście pojednania... 3. Następny krok – Rycerz Kielichów – głęboka zmiana w sferze uczuć ~ w relacji z Panem W. jakieś dobre pomysły, wykorzystywanie intuicji do rozwiązywania ewentualnych problemów...no będzie uuuczuciowooo, cieplutko... 4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów – a ja myślę że wyjdziesz poza swój bezpieczny azyl, rozwalisz ograniczające Cię "ramy" ~ i otworzysz się na Pana, na relację z Nim...będzie kochliwie i namiętnie, Diabła tutaj postrzegam jako ooogromną namiętność właśnie... 5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – relacja się odrodzi, ale nadal będą jakieś ograniczenia i ostrożność (po przeżyciach z 5 Mieczy ~ wcale się nie dziwię, potrzebny jest czas aby wyzbyć się obaw)...9 Buław to też niekorzystny wpływ osób trzecich, zazdrość ~ więc może być i tak że ktoś może się próbować wciskać pomiędzy Was ~ coś motać... Cytuj
Gość ANEZ Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1.Co za mną 5 mieczy - tak sobie pomyślałam że może być chęć odwetu,pokazania Panu kto będzie dyktował warunki. 2.Gdzie jestem teraz - Giermek buław - otwarta jesteś dać szansę tej relacji. 3.Następny krok -Rycerz kielichów - zbliżenie się do siebie,och będzie romansowo. 4.Co mi to da 4 monet,As mieczy,XV Diabeł,As kielichów,2 kielichów - wyjdziesz naprzeciw uczuciu,odetniesz się od zsad,które sobie narzuciłaś. 5.Wynik XX Sąd,9 buław - doświadczenia z przeszłości mogą blokować odrodzenie się tej relacji,jak sama piszesz będziesz ostrożna i dobrze ale 9 buław często mówi,możesz ze mną być ale na moich zasadach. Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Dziękuję Wam pięknie... Dużo prawdy w tym interpretacjach... Anez, bardzo podoba mi się Twoje ujęcie 9 Buław, bo jeżeli ta relacja odnowi się to tylko na moich zasadach... Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1. Co za mną – 5 Mieczy – jakaś porażka za Tobą, czyjeś wycofanie bo ktos się czuł przegrany tutaj... 2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław – na etapie zaczepiania, kontakt tu jest i ciekawość w tej karcie jak bedzie dalej 3. Następny krok – Rycerz Kielichów – a jakże.. czarowanie, flirt, wykaże się Pan 4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów – Wi asie mieczy widzę podjęcie decyzji dotyczącej 4 monet. w 4 monet trzymasz się tego co jest, stabilnie gruntu ale cóż podejmeiesz decyzję bo Cie kusi Diabełek i widzę w asie z 2 kielichami odzycie tutaj relacji i jakies spotkania wspólne.... 5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić - no tu się w pełni zgadzam będzie odnowienie relacji 1 Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) post się zdublował Edytowane 29 Grudnia 2012 przez LasMeninas Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 Do tej pory As Mieczy pokazywał mi odcinanie się... Przecięcie relacji, odcięcie się i to poprzez słowne przepychanki i walkę na argumenty... Dwa razy w listopadzie wyszedł mi w dziennych i 2 razy sms'em pojechałam ostro po panu odcinając się i blokując na niego... To takie szczere do bólu wywalenie z siebie wszystkiego nie licząc się z konsekwencjami i tym że kogoś można zranić... Po Waszych interpretacjach jestem coraz bardziej ciekawa dalszego ciągu tej relacji Cytuj
LasMeninas Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 w negatywie as mieczy to kłótnia jak najbardziej i wtedy będzie jakimś cięciem ale oprócz tego as to potencjał i początek pomysł ale też rozstrzygnięcie, wyjaśnienie, rozmowa, nowy początek inicjatywy a więc dla mnie tutaj wyjaśnicie sprawy miedzy Wami.. początek postępu Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Napisano 29 Grudnia 2012 w negatywie as mieczy to kłótnia jak najbardziej i wtedy będzie jakimś cięciem ale oprócz tego as to potencjał i początek pomysł ale też rozstrzygnięcie, wyjaśnienie, rozmowa, nowy początek inicjatywy a więc dla mnie tutaj wyjaśnicie sprawy miedzy Wami.. początek postępu To jest bardzo prawdopodobne, bo w tej chwili nie rozmawiamy w ogóle... Żeby cokolwiek ruszyło musi być rozmowa... Cytuj
Vivere Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Rozkład ma pokazać relacje z panem W. w najbliższym czasie. 1. Co za mną – 5 Mieczy – Za Tobą ten gorszy czas, destrukcyjne myślenie, poczucie zranienia i skrzywdzenia, niespełnione obietnice i podstępne działania. Już nie będziesz szukała "pretekstu" do sprzeczek … W relacji z Panem W. nie wszystko jeszcze stracone……..5 mieczy tylko może nas „Skopać, potarmosić” ale nie niszczy w 100%, nie zamyka, nie kończ. 2. Gdzie jestem teraz – Giermek Buław –..teraz będziesz szukała pretekstu do kontaktu z Panem W Jesteś teraz jak nowo narodzona. Wylizałaś rany po 5 mieczy, poczułaś się lepiej i czujesz impuls do działania, jesteś gotowa do nowej przygody. W Tobie inicjatywa. Coś tam chętnie byś sprowokowała 3. Następny krok – Rycerz Kielichów – z tymi „dworakami” to nigdy nic nie wiadomo. Mam kłopoty z interpretacją zwłaszcza jeśli chodzi o KROK No ale…Rycerz Kielichów, zakładam, że to Pan W, On tęskni i pragnie…ten krok ) ktokolwiek go zrobi) doprowadzi do ”zmiękczenia” postawy, odmienienia relacji na bardziej emocjonalną, romantyczną. 4. Co mi to da – 4 Monet, As Mieczy, XV Diabeł, As Kielichów, 2 Kielichów – Oczyści się atmosfera (As Mieczy), dojdzie do wyjaśnienia i porozumienia. Sama zrozumiesz, że cokolwiek się dzieje to ta relacja jest , mimo wszystko, bardzo pasjonująca przecież i nie warto siedzieć w swoim ogródku- zasady i postanowienia, ograniczenia (4 monet). Jak jest As Kielichów i 2 Kielichów to nie ma co się z koniem kopać, trzeba kochać i już 5. Wynik – XX Sąd, 9 Buław – ewidentne odrodzenie relacji i „wybaczenie”, ale z dużą ostrożnością i dystansem… każde będzie działać bardzo ostrożnie żeby nie popełnić po raz kolejny tych samych błędów, ale i żeby nie dać się po raz kolejny zranić – dokładnie tez tak myślę. Po tej 5 mieczy potrzebny jest czas na "wylizanie ran" Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Vivere Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Grudnia 2012 Maestro Napisano 30 Grudnia 2012 1.Co za mną 5 mieczy - ja myslę,ze chodzi o ogolnie to co między Wami było, o tym co mu mówiłas, masz świadomośc, że on by chciał,ale nie chcesz w taki sposób w jaki on chce, ta karta chyba dobrze to pokazuje - pyrrusowe zwyciestwo - masz coś, ale nie tak jak pragniesz 2.Gdzie jestem teraz - Giermek buław - wyczekujesz jednak kontaktu 3.Następny krok -Rycerz kielichów - zrobi się między Wami romantycznie i uczuciowo 4.Co mi to da 4 monet,As mieczy,XV Diabeł,As kielichów,2 kielichów - chyba dasz się jednak skusić, na razie jestes zamknięta, ale po głębszej analizie uważam, ze wyjdziesz mu naprzeciw:))) 5.Wynik XX Sąd,9 buław - odrodzi się między Wami ta relacja, ale pojawi się dystans,spora ostrożność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi