Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 jak ocenia moj wyglad? król pucharów - nei wiem no tu bardziej on sie chyba piokaza ale skoro arty tez pokazuja tak kobiety...no to chyba zem delikatna bardzo intelekt- krolowa kielichów 0- no tu tez sie nie skupia, dostrzega emocjonalnosc, skromnosc i zamyslenie jakie uczucia do mnei żywi? 5 mieczy hahaha moze cos byc,ale sie nie przyzna w zyciu. ;] co powinnam zrobic, aby byc usatysfakcjonowana? 7 denarów, król mieczy, rydwan no ja to nei wiem czy oczekiwanie cos wniesie czy ta relacja suie nei rozplynie> albo on zacznie bardziej aktywnie mnei ..podrywac. Cytuj
Arshi Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 1. co do wygladu kojarzy mi sie ze on sie rozplywa na twoj widok 2. intelekt odbiera bardziej przez pryzmat empatii, potrafisz z ludzmi rozmaiwac wczuc sie w ich sprawy pomoc pocieszyc... 3. nie zranilas jego? rzucials moze dla innego;p 4. poczekac kotles sie sam odezwie Cytuj
Gość sheina Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 niet to znajomosc netowa p[oki co wiec moge nim co najzwyzej rzucic ..w okienko gg XD Cytuj
Arshi Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 To nawet uczucia pasuja... bo mozesz skrywac sie w realu byc zupelnie inna... ale bardziej 7mieczy by pasowala Cytuj
kicia123 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 5 mieczy- zadnych uczuc nie ma, co zrobic...poczekac i w sumie to olac go Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi