Skocz do zawartości

Styczeń 2013.. to juz 13 ?:P łe matko :P.........

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sheina
Napisano

praca -diabeł, rycerz mieczy, mag jezuusieee nie wiem nei ogarniam tego diabla, zawsze mam z nim problem,ale koncowa karta pokazuje jakby miala praca jakas byc...?

Finanse -śmierć, sąd, cesarzowa - rodzina mi pomoze... ;/

Uczucia -9 pucharów, rycerz denarów, kapłanka eghm eghm... jako tako dosc stablni euczuciowo, ktos mnie moze bedzie chcial wyciagnac z domu

Dom/Rodzina - smierc, 5 denarów, rycerz mieczy bede pyskata :P

rozrywka - 9 mieczy, krol mieczy, diabel ooo chyba bedzi epiwo :D... w nocy ;) z jakims mieczowym,albo .."cos niegrzecznego :lol:

Niespodzianka - dwojka buław,as denarów, giermek denarow - no ja ne iwiem czy ktos kaska nei rzuci :P

Co robić - diabel, wisielec, cztery miecze em, nei wiem.. zastanwoici sie sprecyzowac dążena..

Czego nie robić - kapłanka, mag, 2 puchary yyyyyyyyyyyyy no nei wiem? nie spotykac sie z kims...;/ czy to nei moglo byc wyzej>?

Rada - krol buław, 8 kielichów, rycerz mieczy hmmmmm wyjasnic cos z kims......

Napisano

praca -diabeł, rycerz mieczy, mag ---> suma I Mag; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Na poczatku roku moze byc nieco trudno. Tu widac w tym Diable ogolnie jakies ograniczenia. Moze byc to Twoje nastawienie, ktore nie do konca pozwala Ci uwierzyc w sukces Twoich dzialan albo brak wystarczajaco zapalu, ktory by Cie motywowal. Ale z czasem widac, ze sie rozruszasz i nawet zaczniesz to robic z rozmachem. Takze w tym Magu bardzo mozliwe, ze Twoje dzialania przyniosa Ci oczekiwane skutki. Podsumy wlasnie zachecaja do tego, abys dzialala odwaznie i zdecydowanie a jednoczesnie tak, zeby jak najlepiej sie potencjalnemu pracodawcy sprzedac/zareklamowac. No i ten Banzhafowy podsum tez mowi tu o pokonaniu tych Twoich wewnetrznych ograniczen. Mozliwe, ze nawet nie zrobisz tego do konca z wlasnej woli a cos po prostu nagle zaistnieje, co zmusi Cie wrecz do takich bardziej aktywnych dzialan i poszukiwac, co z kolei bedzie dla Ciebie z bardzo pozytywnym skutkiem.

Finanse -śmierć, sąd, cesarzowa ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB IX Eremita

Ja nie wiem, ale tu w kontekscie powyzszego, wydaje mi sie jednak, ze bedzie jakas praca, a co za tym idzie, rowniez wlasna kasa. Kokosow nie bedzie, ale beda pieniazki wlasne.

Uczucia -9 pucharów, rycerz denarów, kapłanka ---> suma XIV Wieza; suma HB XI Pasja i II Kaplanka

A tu i owszem, pojawi sie szansa na uczucie. Jakis fajny ktos tam obok z kim bedziesz spedzac milo czas. Mysle nawet, ze ktos juz Ci znajomy, z kim nieraz spedzasz czas w jakis tam sposob. Taki mily facecik, byc moze z trygonu ziemi wlasnie, w kazdym razie cieply taki, spokojny, cichy. Widac jednak, ze nie od razu zajarzy miedzy Wami, bo Ty potrzebujesz czasu. O czym mowi tez Wieza, ktora pokazuje drzemiace jeszcze w Tobie powazne ograniczenia. Niezamknieta przeszlosc, wspominanie kogos, kto rzutuje Ci na kontakty z innymi mezczyznami. Podsum Banzhafa zaleca, zebys okazala w tej znajomosci wiecej zywotnosci, pokazala, gdy poczujesz, ze Ci na panu zalezy... i ogolnie ufala sobie bardziej, co Ci tam w duszy gra.

Dom/Rodzina - smierc, 5 denarów, rycerz mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

No tu moze byc troche tak nieciekawie. Rozne nieporozumienia moga sie pojawic. Jak to w rodzinie. Mozecie rozminac sie z oczekiwaniami. Mozliwe tez, ze sie wyprowadzisz z domu, taka mysl mi sie nasunela.

rozrywka - 9 mieczy, krol mieczy, diabel ---> suma XI Pasja; suma HB VI Kochankowie

Tu widac pojawia sie pan. Zabawy po nocach w jego towarzystwie. A i seks moze tez byc. ;) Ogolnie to tu moze sie pojawic jakies romansidlo.

Niespodzianka - dwojka buław,as denarów, giermek denarow ---> suma VII Rydwan; suma III Cesarzowa

No ja tu widze mozliwosc czegos nowego. Jakis nowy etap w Twoim zyciu. Mozliwe, ze jakas nowa relacja. W kazdym razie bedziesz czula sie tutaj spelniona, zadowolona. Odzyjesz jako kobieta. ;)

Co robić - diabel, wisielec, cztery Mieczy ---> suma IX Eremita; suma HB IV Cesarz

Przede wszystkim za duzo na ten moment teraz w Twoim zyciu: negatywnego myslenia, ograniczen, skazywania siebie na porazke. To wszystko byc nie moze. Masz ogromne szanse, aby byc zadowolona i spelniona w zyciu, ale sama sobie to prawo odbierasz. Teraz masz taki stan zawieszenia. I on jest Ci potrzebny. W tym stanie, jak jestes teraz, z tym spojrzeniem, sama skazujesz siebie, na toksyczne relacje, bycie ciagle nieszczesliwa i ofiara. Ten czas wykorzystaj, aby zrozumiec siebie, ale takze mechanizmy rzadzace w Twoim zyciu. Nie na darmo pokazuje Ci sie Wisielec, ktory mowi... mozesz byc Cesarzowa, ale zmien na litosc boska kierunek, w ktorym leziesz! 4 Mieczy to karta takze takich terapeutycznych posuniec. Podsumy to samo mowia... odlozyc emocje na bok... zajac sie soba... i to nie tylko mentalnie, ale pojsc do fryzjera, potanczyc, no pomyslec na razie o sobie przede wszystkim, uczynic siebie szczesliwa... a wszystko inne bedzie Ci dane.

Czego nie robić - kapłanka, mag, 2 puchary ---> suma XV Diabel; V Papiez

Wiesz co tu przyszlo mi do glowy? Na chwile odstawic karty. Nie manipulowac za duzo rzeczywistoscia. Bo karty czasem daja nam zludzenie, ze mamy wszystko pod kontrola a nim sie obejrzymy to one maja nas pod kontrola. Otworzy sie, wyjdz do ludzi i ciesz sie. Wlasnie... otworz sie i wyjdz poza swoje stereotypy myslowe, ktore nie pozwalaja Ci dojrzec pewnych rzeczy... a takze przyjac ich jako te oczywiste.

Rada - krol buław, 8 kielichów, rycerz mieczy ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc

Ja tu mysle, ze spokojnie, tam, gdzie czujesz sie niepewnie, przejmuj stery. Nie pozwalaj sobie nosic sie innym, jakbys byla jakims pylkiem na wietrze. Z drugiej strony z podsumow wynika tez, ze czasem powinnas odlozyc nieco emocje na bok i czasem (przynajmniej starac sie, a wiadomo praktyka czyni mistrza ;) spojrzec na pewne sprawy tak z dystansem. Nie podejmowac decyzji pochopnie. Wiecej moze podchodzic do tego na zasadzie "nie pasuje mi - wyjasniam", ale na chlodno bardziej i rzeczowo przede wszystkim.

Gość sheina
Napisano

oj mysza tylko ze ja i do fryzjera laze,neidanwo bylam :D i imprezy zaliczam :D I CIAGKLE MNEI TO NEI SZCZESLIWIA...:( DZIEKJE SLICZNEI A ZAWSZE LANA INTERPRETACJA :) jak nei zapomne to na koniec miesiaca dam znac :*

Napisano

Wiem, wiem... ogolnie napisalam. Cokolwiek dla Ciala i Duszy... ;)