duo70 Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Witam ponownie jestem sama ale uwikłana relację, która polega tylko na pisaniu smsów czasami i rozmyślaniu. Co w uczuciach w styczniu? WISIELEC (PAPIEŻ, GWIAZDA) będzie niezdecydowanie, rozmyślanie i czekanie na odpowiedni moment, żeby zacząć poważną rozmowę z panem. Gotowość na kompromis i jakieś poświęcenia z mojej strony i nadzieja, że coś ruszy. Jaka niespodzianka w styczniu? WIEŻA ( CESARZ, 8 PUCHARÓW) no tutaj to masakra. Coś runie, może kłótnia z tym Cesarzem, Uwolnienie od ograniczeń, może od tego Cesarza postanowię się uwolnić emocjonalnie? Facet nie pali za sobą mostów, odchodzi i wraca i zawraca głowę. Nie wygląda to różowo Cytuj
Gość sappir Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 duo, ja niestety nie widzę zbyt różowo powyższych kart 1. totalne zawieszenie w sprawie uczuć i twoje nadzieje na coś poważniejszego 2. nie wiem czy niespodzianka - mnie to słowo kojarzy się z miłym zaskoczeniem a nie gorzkim rozczarowaniem, niestety z tych karty wynika raczej to drugie - w dużym skrócie jakiś pan odejdzie w siną dal Cytuj
duo70 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 w uczuciach było niestety zawieszenie a co do niespodzianki to tutaj dowiedziałam się, że ktoś z rodziny chce się z kimś rozwieść.Nie zasmuciło mnie to bardzo. Cytuj
Gość sappir Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 No tak - niefajne te karty były, ale styczeń właściwie za nami i czas na luty:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi