Skocz do zawartości

uczucia na styczeń

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie :)

jestem sama ale uwikłana relację, która polega tylko na pisaniu smsów czasami i rozmyślaniu.

Co w uczuciach w styczniu? WISIELEC (PAPIEŻ, GWIAZDA) będzie niezdecydowanie, rozmyślanie i czekanie na odpowiedni moment, żeby zacząć poważną rozmowę z panem. Gotowość na kompromis i jakieś poświęcenia z mojej strony i nadzieja, że coś ruszy.

Jaka niespodzianka w styczniu? WIEŻA ( CESARZ, 8 PUCHARÓW) no tutaj to masakra. Coś runie, może kłótnia z tym Cesarzem, Uwolnienie od ograniczeń, może od tego Cesarza postanowię się uwolnić emocjonalnie? Facet nie pali za sobą mostów, odchodzi i wraca i zawraca głowę.

Nie wygląda to różowo :(

Gość sappir
Napisano

duo,

ja niestety nie widzę zbyt różowo powyższych kart

1. totalne zawieszenie w sprawie uczuć i twoje nadzieje na coś poważniejszego

2. nie wiem czy niespodzianka - mnie to słowo kojarzy się z miłym zaskoczeniem a nie gorzkim rozczarowaniem, niestety z tych karty wynika raczej to drugie - w dużym skrócie jakiś pan odejdzie w siną dal

• 1 miesiąc temu...
Napisano

w uczuciach było niestety zawieszenie

a co do niespodzianki to tutaj dowiedziałam się, że ktoś z rodziny chce się z kimś rozwieść.Nie zasmuciło mnie to bardzo.

Napisano

No tak - niefajne te karty były, ale styczeń właściwie za nami i czas na luty:)