Ewuniaaa Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Nowy Rok się zbliża wielkimi krokami, więc już zawczasu wyciągnęłam karcioszki na swój styczeń... 1. praca- 4 pucharów Zapewne już wrócę do pracy i nie będę zbytnio z tego powodu zadowolona. Wycofam się z życia "towarzyskiego" w pracy, byc może będę trochę podejrzliwa, co do intencji współpracowników, bo w końcu pracuję z nimi już ładnych parę lat i trochę ich znam 2. finanse- 3 pucharów Będzie lepiej, zdecydowanie mniej wydatków, niż w grudniu 3. uczucia- 6 buław Myślę, że będzie ok w tej sferze, może trochę się będzie działo, bo to w końcu buławy. Będę się cieszyła sympatią, może padną jakieś ciepłe słowa. 4. samopoczucie- Królowa denarów Będzie dobrze- będę o siebie dbała i grzecznie dalej brała leki. Podejrzewam też, że będę wyciszona i nie będę się denerwowała i martwiła rzeczami, na które nie mam wpływu- tak, jak sobie obiecałam 5. otoczenie- 9 pucharów Dobre relacje z otaczającymi mnie ludźmi. 6. Dom, rodzina- 6 pucharów wspomnienia, może delikatna tęsknota za tym, co było (czesto wspominamy z rodzicami, jak to mój synek był malutki), będziemy się nawzajem wspierać 7. Niespodzianka- Kochankowie hmmm.. Czyzby jakiś romans? A może odkryję jakieś drugie dno jakiejś sytuacji lub osoby? 8. Co robić? 5 denarów Cieszyć się tym, co mam i doceniać to. Pomagać innym. Ale też zastanowić się, zanim wydam na coś pieniądze. 9. Czego nie robić? Pustelnik Nie usuwac się w cień. Nie dołować. Nie unikac ludzi. 10. Rada- Koło Fortuny Zdać się na to, co przyniesie los. Wierzyć, że to, co nastąpi- będzie dobre. Korzystać z życia i przyjemności, które ze sobą niesie. ktoś widzi coś inaczej? Cytuj
werona Napisano 29 Grudnia 2012 Napisano 29 Grudnia 2012 Nowy Rok się zbliża wielkimi krokami, więc już zawczasu wyciągnęłam karcioszki na swój styczeń... 1. Praca - 4 pucharów - monotonna, schematyczna, powtarzalna... Chyba za nią nie przepadasz, bo tu zniechęcenie i znudzenie widać. 2. Finanse - 3 pucharów - poleci kasa na jakieś wydatki związane z imprezami, świętowaniem, może jakaś impreza rodzinna przed Tobą (urodziny, ślub, chrzciny), a może po prostu jakieś świętowanie i imprezy z koleżankami, zabawa, dyskoteka 3. Uczucia - 6 Buław - może pojawić się ktoś z przeszłości lub jakiś mężczyzna będzie działać w Twoim kierunku 4. Samopoczucie - Królowa Denarów - myślę, że ok, skupisz się na sobie i swoich potrzebach, może kupisz sobie coś ładnego co "wzbogaci" Cię jako kobietę i poprawi Twoje samopoczucie, możesz też być skupiona na materialnej stronie życia rodzinnego i domowego 5. otoczenie- 9 pucharów - wesoło i towarzysko, tu jakieś imprezki mogą się trafić, spotkania w większym gronie z alkoholem w tle 6. Dom, rodzina- 6 pucharów - ciepło, rodzinnie, dużo wspomnień i sentymentalnie 7. Niespodzianka- Kochankowie - jakąś decyzję trzeba będzie podjąć i może to dotyczyć uczuć i wyborów uczuciowych 8. Co robić? 5 denarów - monetki, więc uważać na wszystkie wydatki, nie szaleć finansowo 9. Czego nie robić? Pustelnik - nie izolować się, nie zamykać się w sobie, nie zaszywać w swoim kącie 10. Rada- Koło Fortuny - zdaj się na los, poddaj się biegowi zdarzeń, poluj na sukces Udanego miesiąca!!!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi