Skocz do zawartości

Styczeń Ewuniii

Ewuniaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nowy Rok się zbliża wielkimi krokami, więc już zawczasu wyciągnęłam karcioszki na swój styczeń...

1. praca- 4 pucharów

Zapewne już wrócę do pracy i nie będę zbytnio z tego powodu zadowolona. Wycofam się z życia "towarzyskiego" w pracy, byc może będę trochę podejrzliwa, co do intencji współpracowników, bo w końcu pracuję z nimi już ładnych parę lat i trochę ich znam

2. finanse- 3 pucharów

Będzie lepiej, zdecydowanie mniej wydatków, niż w grudniu

3. uczucia- 6 buław

Myślę, że będzie ok w tej sferze, może trochę się będzie działo, bo to w końcu buławy. Będę się cieszyła sympatią, może padną jakieś ciepłe słowa.

4. samopoczucie- Królowa denarów

Będzie dobrze- będę o siebie dbała i grzecznie dalej brała leki. Podejrzewam też, że będę wyciszona i nie będę się denerwowała i martwiła rzeczami, na które nie mam wpływu- tak, jak sobie obiecałam

5. otoczenie- 9 pucharów

Dobre relacje z otaczającymi mnie ludźmi.

6. Dom, rodzina- 6 pucharów

wspomnienia, może delikatna tęsknota za tym, co było (czesto wspominamy z rodzicami, jak to mój synek był malutki), będziemy się nawzajem wspierać

7. Niespodzianka- Kochankowie

hmmm.. Czyzby jakiś romans? A może odkryję jakieś drugie dno jakiejś sytuacji lub osoby?

8. Co robić? 5 denarów

Cieszyć się tym, co mam i doceniać to. Pomagać innym. Ale też zastanowić się, zanim wydam na coś pieniądze.

9. Czego nie robić? Pustelnik

Nie usuwac się w cień. Nie dołować. Nie unikac ludzi.

10. Rada- Koło Fortuny

Zdać się na to, co przyniesie los. Wierzyć, że to, co nastąpi- będzie dobre. Korzystać z życia i przyjemności, które ze sobą niesie.

ktoś widzi coś inaczej?

Napisano

Nowy Rok się zbliża wielkimi krokami, więc już zawczasu wyciągnęłam karcioszki na swój styczeń...

1. Praca - 4 pucharów - monotonna, schematyczna, powtarzalna... Chyba za nią nie przepadasz, bo tu zniechęcenie i znudzenie widać.

2. Finanse - 3 pucharów - poleci kasa na jakieś wydatki związane z imprezami, świętowaniem, może jakaś impreza rodzinna przed Tobą (urodziny, ślub, chrzciny), a może po prostu jakieś świętowanie i imprezy z koleżankami, zabawa, dyskoteka

3. Uczucia - 6 Buław - może pojawić się ktoś z przeszłości lub jakiś mężczyzna będzie działać w Twoim kierunku

4. Samopoczucie - Królowa Denarów - myślę, że ok, skupisz się na sobie i swoich potrzebach, może kupisz sobie coś ładnego co "wzbogaci" Cię jako kobietę i poprawi Twoje samopoczucie, możesz też być skupiona na materialnej stronie życia rodzinnego i domowego

5. otoczenie- 9 pucharów - wesoło i towarzysko, tu jakieś imprezki mogą się trafić, spotkania w większym gronie z alkoholem w tle

6. Dom, rodzina- 6 pucharów - ciepło, rodzinnie, dużo wspomnień i sentymentalnie

7. Niespodzianka- Kochankowie - jakąś decyzję trzeba będzie podjąć i może to dotyczyć uczuć i wyborów uczuciowych

8. Co robić? 5 denarów - monetki, więc uważać na wszystkie wydatki, nie szaleć finansowo

9. Czego nie robić? Pustelnik - nie izolować się, nie zamykać się w sobie, nie zaszywać w swoim kącie

10. Rada- Koło Fortuny - zdaj się na los, poddaj się biegowi zdarzeń, poluj na sukces

Udanego miesiąca!!!!

• Lubię to! 1